Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 10 сеп 2015 12:08

Кофти работа. Дано се възстанови по бързо :)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 сеп 2015 12:39

Вчера питах Цонев, на какъв пост играе, та ако с Гаджев играят на сходни позиции, мисля че е разбираемо защо от ръководството на Левски са взели това решение.

На малкия желая безпроблемно оправяне и дано всичко да е наред, че са много малко футболистите, които да претърпели подобен род контузии и след тях отново да са на ниво и да продължат развитие.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 сеп 2015 13:32

За втори път му се случва в рамките на година и няколко месеца...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Миланов и Гаджев -Одобрявате ли?

Мнениеот 1977 » 10 сеп 2015 14:20

Искам да се обърна към всички фенове на Левски със следния въпрос:
Одобрявате ли решението на спортния директор Георги Иванов,въпросните 2-ма футболисти да бъдат привлечени за 3 месеца(около 13-14 мача)?
Ще се отрази ли позитивно върху отбора в краткосрочен и дългосрочен план?
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Миланов и Гаджев -Одобрявате ли?

Мнениеот W84me » 10 сеп 2015 14:27

Одобрявам ги, като фуболисти, но не одобрявам начина, по който се върна Гаджев.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 сеп 2015 14:27

PFC Litex написа:Вчера питах Цонев, на какъв пост играе, та ако с Гаджев играят на сходни позиции, мисля че е разбираемо защо от ръководството на Левски са взели това решение.

На малкия желая безпроблемно оправяне и дано всичко да е наред, че са много малко футболистите, които да претърпели подобен род контузии и след тях отново да са на ниво и да продължат развитие.

Въобще не е разбираемо въпреки контузията на Цонев. Имаме си Бедоя и Р. Цонев. Гаджев е ненужен.

Иначе новината за Цонев е ужасна. Няма късмет това момче, втора тежка контузия. Дано да издържи психически.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Миланов и Гаджев -Одобрявате ли?

Мнениеот Eminem » 10 сеп 2015 14:41

1977 написа:Искам да се обърна към всички фенове на Левски със следния въпрос:
Одобрявате ли решението на спортния директор Георги Иванов,въпросните 2-ма футболисти да бъдат привлечени за 3 месеца(около 13-14 мача)?
Ще се отрази ли позитивно върху отбора в краткосрочен и дългосрочен план?

Имахме голяма нужда от десен бек и връщането на Миланов е обосновано, макар и да е за кратко. А и Миланов докато беше в Левски, не ни заплашваше през три минути, че ще си тръгне и, че още малко ще трябва да го търпим. Освен това, играеше с желание и няма на никой да изяде мястото, защото нямаме десен бек.
При гаджев е друго, нямаме нужда от него. Ползата от неговото връщане е само за него, не и за клуба. Откога сменихме дейността и станахме пансион ? Постоянното заплашване, че ще си тръгне, липсата на каквото и да е желание да се затича, допълнително кара хората да не искат тоя да се връща. А и ще вземе мястото на някой в състава, който не заслужава да е резерва заради този.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 10 сеп 2015 15:26

Одобрявам!
Вече има и еднодневни трудови договори, може да бъдем пионери в тази област! :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 сеп 2015 15:27

Миланов да , Гаджев не. Гаджев няма повече място в Левски, ако ще и всички да са контузени и да трябва да играем с набор 98.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 сеп 2015 16:27

Аз не мога да кажа, че одобрявам подобни договорки, па макар били те и за футболисти дали немалко за Левски в миналото. Така сериозен отбор не се прави, така се живее от полусезон за полусезон. Защото зимъска очаквам пак "Ще ходя в чужбина, ама ако не ме искат ще ми пазите място", което придава една несигурност и у треньор, и у съотборници. Как се прави селекция при това положение? А как се стикова отбор? А тактическо обиграване? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”