Eminem написа:.... за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.[/b]
Боби дори да е с тежка контузия(силно се надявам да се размине с тежка) имаме варианти - Р. Цонев, Бедоя, а Курдов показа, че може много добре да играе зад нападателя. А в халфовата линия си имаме страхотна двойка - Костадинов - Де нойер.
Оф, айде по-сериозно сега. Господин Стоев има в пъти по-добър футболист от Владо за средата на терена, но случайно ли го пропускаш или защото той му е избрал грешно място и не искаш да признаеш, че господин Безгрешния бърка? Знаеш за кого говоря!
Още миналата година сто пъти написах кой искам да виждам на мястото на Владо. Имаме треньор. Той така е решил, така е постъпил Това, че е тъпак си е единствено негова грешка. А пък ти колкото и да храниш Владо, не мисля, че нито ти, нито аз сме отделили повече за "Левски", така че хайде по-леко с един юноша на "Левски". Ако е изоставил клуба подобно на Ивелин, ок. Ако е преговарял за преминаване в друг отбор зад гърба на ръководството, ок. Ако имаш доказателство за това, че е предла клуба, извади ги. Ако нямаш, приветствай го обратно и се научете да уважавате това, което имаме, щото не са само Бербатов и Казийски, които се отказват, заради ей такава мразалянковщина. Разбираш ли, колега. Не възприемай думите ми като обида или атака. Просто, съвет. Аз не се срамувам, че съм част от псувнярите и мразалянковците - та все едно да ме е срам, че съм българин. Просто не харесвам тази черта на българина. Повлекан, н@сран, необразован, но със самочувствие, който знае всичко и е по-добър от всеки. Пфу! Това е днешния българин.
Ние сме малък, но изключително прост народ