Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 09 сеп 2015 14:59

Eminem написа:.... за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.[/b]
Боби дори да е с тежка контузия(силно се надявам да се размине с тежка) имаме варианти - Р. Цонев, Бедоя, а Курдов показа, че може много добре да играе зад нападателя. А в халфовата линия си имаме страхотна двойка - Костадинов - Де нойер.

Оф, айде по-сериозно сега. Господин Стоев има в пъти по-добър футболист от Владо за средата на терена, но случайно ли го пропускаш или защото той му е избрал грешно място и не искаш да признаеш, че господин Безгрешния бърка? Знаеш за кого говоря!

Още миналата година сто пъти написах кой искам да виждам на мястото на Владо. Имаме треньор. Той така е решил, така е постъпил Това, че е тъпак си е единствено негова грешка. А пък ти колкото и да храниш Владо, не мисля, че нито ти, нито аз сме отделили повече за "Левски", така че хайде по-леко с един юноша на "Левски". Ако е изоставил клуба подобно на Ивелин, ок. Ако е преговарял за преминаване в друг отбор зад гърба на ръководството, ок. Ако имаш доказателство за това, че е предла клуба, извади ги. Ако нямаш, приветствай го обратно и се научете да уважавате това, което имаме, щото не са само Бербатов и Казийски, които се отказват, заради ей такава мразалянковщина. Разбираш ли, колега. Не възприемай думите ми като обида или атака. Просто, съвет. Аз не се срамувам, че съм част от псувнярите и мразалянковците - та все едно да ме е срам, че съм българин. Просто не харесвам тази черта на българина. Повлекан, н@сран, необразован, но със самочувствие, който знае всичко и е по-добър от всеки. Пфу! Това е днешния българин.

Ние сме малък, но изключително прост народ
Последна промяна от metodito на 09 сеп 2015 15:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 09 сеп 2015 15:02

BRF написа:
Player написа:Взе нещо много да се обиждаш. Ти наричал ли си някога клуба Левски или фенове на Левски с обидното говеда? Левски няма нищо общо с никакви животни, за разлика от акули, орлета, канарчета, орли и сега вие се наричате животни. Ама били само едни които се нарекли така. Като се говори за наркомани в Сектор Б, визира ли точен човек или групичка или се слагат всички под общ знаменател? Глупаво е но така гледам се прави и не си спомням някой фен на друг отбор да е защитил глупавото заядливо обвинение. Ако ми покажеш че си укорил някой който ни е наричал нас левскарите, говеда и наркомани - ще ти се извиня. Иначе в случая все едно някои от Лудогорец да ми се обиди че го наричам птица. Докато по средата с големи букви навсякъде където дават репортаж от мач с ваше участие се вижда едно голямо animals, какво друго да очакваш. Животни и точка.
И стига си се хващал за тази бутилка, след като ти остана единственият довод да се правиш на голям съдник и моралист тук. Питах те ясно и точно за тази бутилка - каква е - пластмаса или стъкло и колко е тежала. Хайде като дадеш точни данни тогава може да я обсъдим, До тогава ти казвам, че е с нея никого не можеш да убиеш, дори тежка травма не можеш да причиниш. Колкото страшна е снежната топка толкова и тази полупразна малка бутилчица. Запознат ли си с адреналина? Ако те ударят с бутилка докато кротко си седиш може да и да ти стане нещичко, но като си в афектиран и ти е кипнал адреналина, болката се усеща много по-малко и нищо не може да ти стане.

Не съм се обидил,няма как да ме обидиш!Много пъти съм ви наричал говеда,както и мен са ме наричали чорбар,прасе!
Като се говори за наркоманите от сектор Б,според мен се има предвид точно определена група от хора,не всичките!
Значи има знаме Анималс и всички сме животни :? ?Вие нали имате Сини Хуни,та всички ли сте хуни?
Колкото до бутилката,тя винаги ми е била ЕДИНСТВЕНИЯ довод,всичко друго си е нормално!От самото начало написах,че не разбирам това с бутилката,която ти така лековато сравняваш със снежна топка!Питаш ме за адреналина,явно ти не си го изпитвал в бой,на мен ми се е налагало много пъти.Всъщност какво общо има адреналина със сцепена глава?Вярно,че може да не те усещаш болка,но последствията са си същите!
Не се правя на моралист,а си изказвам мнението!

Как ботевистите станаха бултраси? Слагаха транспаранта с това бултрас навсякъде и на централно място и така започнаха да им викат. Вие сега си слагате животни и познай какво следва? Никой не пита дали някой ботевист се обижда от бултрас. Нито пък тези от Партизан за гробари. Сигурно някой ще се засяга на гробар да му викат, но така са си го направили. Вие си го правите същото сега. Кажете им на онези с това плакатче да си го намалят и сложат встрани и сигурно няма да бие на очи. След като никой от вас не се възмущава да ви е централна визитка животни, не виждам нищо нередно да започнат да ви викат така. Много агитки сами са се кръщавали поради едно или друго нещо. Чорбар е заради боб-чорбата в армията, а прасе аз не използвам. Ако се кръстите сами прасета, нямам проблем, но и сега животни е достатъчно.
Айде покажи я тази толкова страшна бутилка на снимка поне да я видим. С Лудогорец егати камъка или част от бетон имаше хвърлен на един мач на скоро от вашите и какво стана след това? Ти лично възмути ли се за това че може да се убие някой на терена. Съд тогава поиска ли някои от вашите. Питам защото не ме вълнувате и не ви знам подробностите, ако не са главна новина.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2015 15:05

Eminem написа:
blue avalanche написа:
Eminem написа:И защо ми даваш за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.
Боби дори да е с тежка контузия(силно се надявам да се размине с тежка) имаме варианти - Р. Цонев, Бедоя, а Курдов показа, че може много добре да играе зад нападателя. А в халфовата линия си имаме страхотна двойка - Костадинов - Де нойер.

А сега,когато Живко ще си застане на титулярното място,имаме и Прохазка. ;)

Да, вярно и него си имаме. ГаджевА няма място в този отбор!

Прохазка отива на мястото на Краев. ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 сеп 2015 15:07

metodito написа:
Eminem написа:
blue avalanche написа:
Eminem написа:И защо ми даваш за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.

На това му викат десен външен ПОЛУЗАЩИТНИК.Демек...полузащитник.
Че къде,викаш,ще бъде "ситуиран" твоят любимец Гаджев???

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2015 15:09

blue avalanche написа:
metodito написа:
Eminem написа:
blue avalanche написа:

На това му викат десен външен ПОЛУЗАЩИТНИК.Демек...полузащитник.
Че къде,викаш,ще бъде "ситуиран" твоят любимец Гаджев???

Ти прочети ли нещо не разбрах? Опитай се да правиш по-адекватни включвания.
Последна промяна от metodito на 09 сеп 2015 15:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GMUC_48
Контакти:

Мнениеот GMUC_48 » 09 сеп 2015 15:10

Гонзо, време е да си ходиш. Стига се прави на такъв, за какъвто не ставаш.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 сеп 2015 15:12

metodito написа:
Eminem написа:.... за пример тези футболисти след като те вече не са в Левски. Сравнявай го със сегашните.[/b]

Оф, айде по-сериозно сега. Господин Стоев има в пъти по-добър футболист от Владо за средата на терена, но случайно ли го пропускаш или защото той му е избрал грешно място и не искаш да признаеш, че господин Безгрешния бърка? Знаеш за кого говоря!

Още миналата година сто пъти написах кой искам да виждам на мястото на Владо. Имаме треньор. Той така е решил, така е постъпил Това, че е тъпак си е единствено негова грешка. А пък ти колкото и да храниш Владо, не мисля, че нито ти, нито аз сме отделили повече за "Левски", така че хайде по-леко с един юноша на "Левски". Ако е изоставил клуба подобно на Ивелин, ок. Ако е преговарял за преминаване в друг отбор зад гърба на ръководството, ок. Ако имаш доказателство за това, че е предла клуба, извади ги. Ако нямаш, приветствай го обратно и се научете да уважавате това, което имаме, щото не са само Бербатов и Казийски, които се отказват, заради ей такава мразалянковщина. Разбираш ли, колега. Не възприемай думите ми като обида или атака. Просто, съвет. Аз не се срамувам, че съм част от псувнярите и мразалянковците - та все едно да ме е срам, че съм българин. Просто не харесвам тази черта на българина. Повлекан, ******, необразован, но със самочувствие, който знае всичко и е по-добър от всеки. Пфу! Това е днешния българин.

Прохазка го забравих. Сега след като вече имаме Миланов, Прохазка ще се използва на много по-полезно място. Ето още един вариант, който доказва, че нямаме нужда от гаджев. Прохазка играе десен бек, защото буквално нямаме такъв след контузията на Александров. Кой е виновен за това ? Стоев или директора, който си мислише, че с един десен и ляв бек, трима ЦЗ, защитата е окомплектована.
Имам чувството, че гаджев е някаква легенда, баси. Дал, дал, дал. След тежката си контузия, това което правеше на терена е да показва на хората, че може да ходи. А когато ставаше напечено, се измъкваше с червени картони. Желание - нулево. :!: :!: НЕ Е дал достатъчно, за да се преглътне тази гавра с отбора :!: :!: Дано Стоев да се опълчи на Гонзо и да забие гаджев на пейката, където му е мястото.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 09 сеп 2015 15:15

Player написа:
BRF написа:
Player написа:Взе нещо много да се обиждаш. Ти наричал ли си някога клуба Левски или фенове на Левски с обидното говеда? Левски няма нищо общо с никакви животни, за разлика от акули, орлета, канарчета, орли и сега вие се наричате животни. Ама били само едни които се нарекли така. Като се говори за наркомани в Сектор Б, визира ли точен човек или групичка или се слагат всички под общ знаменател? Глупаво е но така гледам се прави и не си спомням някой фен на друг отбор да е защитил глупавото заядливо обвинение. Ако ми покажеш че си укорил някой който ни е наричал нас левскарите, говеда и наркомани - ще ти се извиня. Иначе в случая все едно някои от Лудогорец да ми се обиди че го наричам птица. Докато по средата с големи букви навсякъде където дават репортаж от мач с ваше участие се вижда едно голямо animals, какво друго да очакваш. Животни и точка.
И стига си се хващал за тази бутилка, след като ти остана единственият довод да се правиш на голям съдник и моралист тук. Питах те ясно и точно за тази бутилка - каква е - пластмаса или стъкло и колко е тежала. Хайде като дадеш точни данни тогава може да я обсъдим, До тогава ти казвам, че е с нея никого не можеш да убиеш, дори тежка травма не можеш да причиниш. Колкото страшна е снежната топка толкова и тази полупразна малка бутилчица. Запознат ли си с адреналина? Ако те ударят с бутилка докато кротко си седиш може да и да ти стане нещичко, но като си в афектиран и ти е кипнал адреналина, болката се усеща много по-малко и нищо не може да ти стане.

Не съм се обидил,няма как да ме обидиш!Много пъти съм ви наричал говеда,както и мен са ме наричали чорбар,прасе!
Като се говори за наркоманите от сектор Б,според мен се има предвид точно определена група от хора,не всичките!
Значи има знаме Анималс и всички сме животни :? ?Вие нали имате Сини Хуни,та всички ли сте хуни?
Колкото до бутилката,тя винаги ми е била ЕДИНСТВЕНИЯ довод,всичко друго си е нормално!От самото начало написах,че не разбирам това с бутилката,която ти така лековато сравняваш със снежна топка!Питаш ме за адреналина,явно ти не си го изпитвал в бой,на мен ми се е налагало много пъти.Всъщност какво общо има адреналина със сцепена глава?Вярно,че може да не те усещаш болка,но последствията са си същите!
Не се правя на моралист,а си изказвам мнението!

Как ботевистите станаха бултраси? Слагаха транспаранта с това бултрас навсякъде и на централно място и така започнаха да им викат. Вие сега си слагате животни и познай какво следва? Никой не пита дали някой ботевист се обижда от бултрас. Нито пък тези от Партизан за гробари. Сигурно някой ще се засяга на гробар да му викат, но така са си го направили. Вие си го правите същото сега. Кажете им на онези с това плакатче да си го намалят и сложат встрани и сигурно няма да бие на очи. След като никой от вас не се възмущава да ви е централна визитка животни, не виждам нищо нередно да започнат да ви викат така. Много агитки сами са се кръщавали поради едно или друго нещо. Чорбар е заради боб-чорбата в армията, а прасе аз не използвам. Ако се кръстите сами прасета, нямам проблем, но и сега животни е достатъчно.
Айде покажи я тази толкова страшна бутилка на снимка поне да я видим. С Лудогорец егати камъка или част от бетон имаше хвърлен на един мач на скоро от вашите и какво стана след това? Ти лично възмути ли се за това че може да се убие някой на терена. Съд тогава поиска ли някои от вашите. Питам защото не ме вълнувате и не ви знам подробностите, ако не са главна новина.

Не те разбирам,затова спирам разговора :) !Бъди жив и здрав!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 сеп 2015 15:17

Вервай ми, Прохазка ще бъде на крилото. Мястото му е точно на мястото на Гаджев. Това, че се взема Гаджев може да ти говори достатъчно. А пък колкото и да оправдаваш решението на Стоев, убеден съм, че знаеш, че това е идиотизъм. Не знам защо не го признаваш. И не, не искам Владо на мястото на Мечката или на Ноойер. Да не говорим за Боби.

И ако си слушал внимателно интервютата на Георги Иванов, щеше да разбереш, че не иска Владо. На няколко пъти го намеква, с думите "някои не заслужават..." още от Костов насам. Троли го и през есента. ;) Владо владее съблекалнята. Как мислиш се отразява това на Георги? Спомняш ли си колко време Георги говори против Тасевски? И какъв хор припяваше след него? Накрая какво стана?
Нямаме нужда от дефанзивен халф. Имаме трима. Не знам, ако Боби е с тежка контузия, ок, но ако не е така... Ще изяде заплатата на някой...
Последна промяна от metodito на 09 сеп 2015 15:27, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 сеп 2015 15:26

metodito написа:Вервай ми, Прохазка ще бъде на крилото. Мястото му е точно на мястото на Гаджев. Това, че се взема Гаджев може да ти говори достатъчно. А пък колкото и да оправдаваш решението на Стоев, убеден съм, че знаеш, че това е идиотизъм. Не знам защо не го признаваш. И не, не искам Владо на мястото на Мечката или на Ноойер. Да не говорим за Боби.

Там ще бъде, да. Десен външен полузащтник. Ако не се лъжа и в Търнава е играл на тази позиция и ще е много по-полезен там, отколкото на бека. В средата направихме много добра двойка, ако някой от тях има проблем, Роман ще го замести.
Знам, че е диотизъм Прохазка да е десен бек, но ти обвиняваш Стоев, а аз обвинявам Гонзо. За мен вината е на Гонзо.
И ако си слушал внимателно интервютата на Георги Иванов, щеше да разбереш, че не иска Владо. На няколко пъти го намеква, с думите "някои не заслужават..." още от Костов насам. Троли го и през есента. ;) Владо владее съблекалнята. Как мислиш се отразява това на Георги?

Ако беше така, сега нямаше да е в Левски.

Върни се в “Левски”