Здравейте левскари,
Напълно съм съгласен с мненията дотук.Мустакатият некадърник обърна отбора на "тука има-тука нема".Не знам колко некадърен трябва да бъде човек,за да доведе до фалит един завод за алкохол както този в Сливен.Отборът на "Левски" е в същото положение.Чакат ни още по-мрачни дни.Освен Мустакатият нещастник обърнете внимание и на маститият финансист Баждеков-- може ли един нормален човек да не вземе втори екземпляр от договора на Зе Соарес с Металург Донецк. Ами следващият голям от смешната тройка- синята легенда Гонзо,който започна да се превръща в карикатура.Спомнете си думите му: цитирам по памет: Отборът ще стане шампион,вземаме много класен централен нападател и мачкаме всички и т.н.
За справка: централен нападател анонимник от Своге,поредният пенсионер- Сашо Александров дошъл да изклати на спокойствие последния си сезон /нямам нищо против Сашо,възхищавал съм му се,но времето е безпощадно/ и централен защитник от Берое-новоизлюпен национал привлякъл окото на Специалния тренъор.
С такава липса на всякаква политика любимият ни клуб не го чака нищо добро.Дано да изляза лош пророк.
Левски продължава да копае!?!?!?!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Докога ще ги търпим?!?!
Пича е написал темата абсолютно точно. Гонзо хем се върти като фурнаджийска лопата, хем приглася на мустака и става смешен като него. Имам чувството че който се докосне до Левски става такъв- смешен и губи реалните си представи за нещата. А аз съм сигурен че Батков прави всичко по силите си Левски да върви нагоре, дал е немалко средства, в момента малко ми западна бизнеса, но да не забравяме че е най-известния адволат в БГ и адвокат на мафиотите. Като прибавим и доносника агент Николай съм сигурен че с някоя врътка ще извадят отбора ни от блатото, така че споко. Весело посрещане на новата оше по-весела нова година хахахаха
svis2ov написа:Гонзо! Ако наистина си левскар, а не подлога - ОТКАЖИ СЕ!! Нека Батков да сърба попарата дето я надроби!
И като се откаже ,къде ще отиде?
- НАЦИОНАЛ-НАПАДАТЕЛ
- Контакти:
Олееее, плачковците пак започнаха !!!! Защо като прочета такива мнения си спомням за женски ..... органи
Защо един "умник-Гюро" не каза кой може да е новият собственик на Левски. Да посочи един бизнесмен с пари и желание да пръска пари за каузата "Левски" !!!!! МАЙ Е ПО-ЛЕСНО да се държиш за полата на мама и да плачкаш : "Искам това, искам онова" ......
Я си спомнете ЦСКА колко време си търсиха богат любовник да ги ч... "уважава"
.... И след дълги перипетии си намериха фирма за боклук. Явно богатите и красиви любовници не се натискат за нашите дръгливи ку .....
Така, че да сме доволни и на това което имаме. Пък ако се появи на Герена бизнесмен с пачка пари, тогава да искаме и да ревем за селекция.

Защо един "умник-Гюро" не каза кой може да е новият собственик на Левски. Да посочи един бизнесмен с пари и желание да пръска пари за каузата "Левски" !!!!! МАЙ Е ПО-ЛЕСНО да се държиш за полата на мама и да плачкаш : "Искам това, искам онова" ......

Левски продължава да копае!?!?!?!
Левски продължава да се движи стремглаво надолу и ако в скоро време не направим нищо ще заприличаме на един друг отбор от А група все още.Значи първо беше чакаме полусезона за да назначим новия треньор за да може да проведе зимната подготовка и Левски да изглежда по различен начин.Да ама не.Новия треньор трябваше да е назначен вече за да може да се оглежда за футболисти ,а не да четем този отива там другия еди къде си.А в Левски не се знае ще има ли треньор няма ли да има.Ми подготовката започва след седмица.
Гонзо не приемай офертата на мустачко,защото ще те загубим като личност дала много за Левски.Не се превръщай в друг такъв.
Ако нещата започнат така с Гонзо треньор.Аз няма да стъпа на стадиона освен ако няма някакви протести относно политиката на клуба.Ще си ги гледам по тв и до там.
Не убивайте и малкото останало нещо наречено бг футбол.
Гонзо не приемай офертата на мустачко,защото ще те загубим като личност дала много за Левски.Не се превръщай в друг такъв.
Ако нещата започнат така с Гонзо треньор.Аз няма да стъпа на стадиона освен ако няма някакви протести относно политиката на клуба.Ще си ги гледам по тв и до там.
Не убивайте и малкото останало нещо наречено бг футбол.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Re: Левски продължава да копае!?!?!?!
Гонзо остава поне до лятото.Вече и за селекция се говори.Едва ли положението е толкова лошо ,колкото ти го описваш.Ще видим.Времето е пред нас
Поплачете си момченца. А след като бойкотирате Левски, накрая да вземете да бойкотирате и себе си-най-добре ще е! Левски ли ще наказвате
Протестирайте, лепете плакати, ако трябва и псувайте наяво и надясно. Левски не се бойкотира, Левски само се обича. Левски не е батков, дори не е и Гонзо-кой ще бойкотирате...-освен себе си друг не виждам...
За 1-2 трансфра вдигнаха олелия до небесата, а и ще бойкотират Левски-пффф. А някои даже пишат името на отбора си с малка буква...

За 1-2 трансфра вдигнаха олелия до небесата, а и ще бойкотират Левски-пффф. А някои даже пишат името на отбора си с малка буква...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
-
- Контакти:
положението е такова.няма кво да се лъжем.пари няма......деистваите.ама как?ето сега и АКАЛСКИ отива на армията.левски пак е пасивен.вижда се чe на отбора му трябва нападател,халфове,защитник.....абе не ми се говори и на мен.в отбора има ненужни поне 5 футбалери-Г.ХРИСТОВ,СИМОНОВИЧ,ВАГНЕР.ТОПУЗАКОВ,ИОВОВ........НА ТЯХНО МЯСТО КОИ ЩЕ ДОИДЕ.ПОРЕДНИЯТ СВОБОДЕН АГЕНТ ЛИ?ИЛИ ПОРЕДНОТО КУЦО МАГАРЕ КОЕТО Е ИГРАЛО САМО В БГ.ЕИ БАТКОВ...ОПОМНИСЕ.С ТРИЦИ НЕ МОЖЕЖ ДА ЛОВИШ МАИМУНИ.НО МАИ Е НАИ ДОБРЕ ТАКА.....АКО НЯМА ТРАНСВЕРИ.......БОИКОТ ОТ СТРАНА НА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ.НИКОИ ДА НЕ ХОДИ НА МАЧОВЕТЕ.А ЛОШОТО ТУК E ЧE БAТКОВ БУТА И ГОНЗО КАМ ПРОПАСТА.
ЕМИЛ написа:Гонзо остава поне до лятото.Вече и за селекция се говори.Едва ли положението е толкова лошо ,колкото ти го описваш.Ще видим.Времето е пред нас
Добре защо мислиш така дай ми една хубава обосновка и аз черпя.
Ми нямаше ли достатъчно време да се докаже Гонзо.Ми той даже състава не може да подреди.Виж само кои са залегнали в селекцията. Срам ме хваща.Това ли са класните нападатели.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
sslevski написа:Добре защо мислиш така дай ми една хубава обосновка и аз черпя.
Ми нямаше ли достатъчно време да се докаже Гонзо.Ми той даже състава не може да подреди.Виж само кои са залегнали в селекцията. Срам ме хваща.Това ли са класните нападатели.
Немога да ти дам хубава обосновка.Но все си мисля ,че Гонзо може да ни изведе до титла с този състав.