Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00

Мнениеот gzagorov » 31 юли 2015 21:54

Player написа:А за този мач няма ли някой да алармира за уреждане. Ако ги бием уреден ли ще е или не?

То е ясно - уреден е. Ако "сините" паднат пък, са толкова слаби, че не могат да вземат дори уредения мач :lol:

luxorus написа:...после започва старата песен-тоя вън,ония аут,ГонДзи-некадърник и т.н. и т.н,дето се вика-тоя филм сме го гледали!

Че то още преди мача мога да ти кажа, че Гонзо е некадърен за тая работа. Няма нужда да чакаме резултата от Разград. ;)

metodito написа:Очаквам поне една измислена дузпа и разбира се жълти картони за неправилно дишане.

Ама разбира се, че е за жълт картон това. Според философията на йога, неправилното дишане води до здравословни проблеми, т.е. футболистът застрашава собственото си здраве, а от там и това на останалите футболисти - чисти жълт картон :mrgreen:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 31 юли 2015 23:04

Гледам прогнози за разгромни резултати, но Левски има успешни мачове срещу Лудогорец, независимо от формата.Дано да няма съдийски гафове.В Разград новите мисля че няма да играят, те още не знаят къде се намират.На Марселиньо ако не му тръгне играта целия отбор тръгва надолу.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 авг 2015 13:00

Момчета, както и да го мисля-не го виждам този мач... :( Няма как да стане. Е, има и такива моменти-няма начин. Ще стискаме палци и това е. Дано играчите ме опровергаят!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
petarivanov1985
Контакти:

Мнениеот petarivanov1985 » 01 авг 2015 13:20

Как да няма начин?!? Левски е побеждавал,и ще продължи да побеждава отбори като Барселона,Аякс,Щутгарт,Марсилия,Оксер,Удинезе. Кои са Лудогорец, че да им се плашим? Излизаме и газим! Ние сме Левски!
Снощи бях на тренировката в Шумен, момчетата са много надъхани,вярвам в тях!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 01 авг 2015 13:28

petarivanov1985 написа:Как да няма начин?!? Левски е побеждавал,и ще продължи да побеждава отбори като Барселона,Аякс,Щутгарт,Марсилия,Оксер,Удинезе. Кои са Лудогорец, че да им се плашим? Излизаме и газим! Ние сме Левски!
Снощи бях на тренировката в Шумен, момчетата са много надъхани,вярвам в тях!

Побеждавали сме, но с изграден тим. Не с централен защитник, който има два мача като титуляр...
И аз вярвам в тях, но реалностите са други.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 01 авг 2015 13:46

Успех на момчетата пък каквото стане. Аз като всички останали искам да видя само желание за победа и раздаване на терена. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 авг 2015 14:06

От този мач единствено можем да спечелим, нищо не губим.
Напреженето е в Лудогорец, защото с тази издънка в ШЛ и вложените пари, всеки мач ще им се гледа под лупа.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 авг 2015 14:35

Абе този шаблон в случая не е толкова верен. Аз бих спестил младите играчи в този мач, специално Деян Иванов. Според мен шансът да се получи неприятен за нас резултат не е никак малък

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 авг 2015 14:54

С група от 16 човека, от които 7 са юноши, какво губим?
Лудогорец е абсолютният фаворит, нямат проблеми с контузени, наказани, купуват за милиони евро играчи, домакини си, ние сме без нападатели, без титулярния ляв бек, с невъзстановен Белаид, младият Д. Иванов и автоголът Орачев...
Кое не е вярно?

Потребителски аватар
golemia

Мнениеот golemia » 01 авг 2015 14:59

batmanlevski написа:хаха цирка продължава Ивайло Стоянов рефер, точно този подпираше ч.море на финала като не даде 100 % дузпа за Левски , какво ли ни чака в събота ? както казах още в началото на първенството и сега както миналата година Левски могат само съдийте да го спрат за титлата, първите два кръга предположението ми се оказа вярно , дано да има промяна, ама едва ли !

Ти си голям смешко!Сватбата подпирал Ч.море??!!Пусни си 20 и 24мин. и си отговори на въпроса:С колко души трябваше да е Левски ако Сватбата подпираше моряците?
Ееех Българийо!

Върни се в “Левски”