metodito написа:Аз не съм съгласен, че Стоев е лош тактик (относно коментар по-назад). Миналата година той не се справи с важните мачове - да. И особено си пролича в два мача - за оставане в седмицата, когато махна от титулярите малкия и сложи на крилото Аниете, и финала, когато първо, че явно цялостната му тактика... не знам имаше ли такава, но отбора очакваше, че "морето" сами ще се бият. Значи, все пак треньорът им казва нещо в съблекалнята преди мача. За този мач не знам какво точно им е казал. Смените му пък бяха абсурдни.
...Това обаче беше миналия сезон. Още първия полу-официален мач с Локото обаче показа, че това ще е различен "Левски". ОК, с оглед на следващите резултати, някой ще каже "Локо не са мерило". Да, ама ние имахме тотален контрол през всичките 90 мин. и единствено Курдов е виновен резултатът да не беше 3-0. По-важното е друго. Ние "не им дадохме ръка". В другите два мача обаче Стоев показа, че знае това-онова за футбола. Веднага доказвам! Костов. Колко време този така симпатичен иначе човечец се мъчеше да прави от "Левски" Барса, ама ако може без Меси. Той човека искаше нещо да каже и направи, ма си нямаше и идея как. Гледал там, чувал, че тъй играели и я и ний така. И това при положение, че имаше златна деветка в лицето на Арш, а имаше и Йовчо+Цветков. Трима офанзивни футболисти, които ако беше намерил как да играят тримата заедно щяхме да сме шампиони. Както и да е, минало-заминало...
Апропо, представете си Стоев, ако разполага с убийствената тройка Арш, Цветков, Йовчо? А?
Стоев пък няма желание да се прави на Гуардиола. Така му се налага. Виж защо не пуска малкия, той си знае. Може наистина да не става... Но ние вкарахме три гола в два мача без деветка. Направихме супер здраво дерби с Литекс, а спомнете си тройката, която ни писаха същите тези хора. Не, Стоев не е Моуриньо, не е и Майстора, и едва ли ще бъде някога, но определено знае нещо за футбола. Той има за цел да стабилизира играта на отбора и да е прехода между последните три години и новото начало или връщането там, където ни е мястото, така че в това отношение той си върши работата. Еми да, мисля, че можеше да имаме четири точки от двата мача, ама можеше и една да нямаме.
Само една поправка, Костов щеше да си стане шампион, ако не беше точно Йовов + Гаджев да го бойкотират