Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Lovech2000
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) /Събота/ 21:00

Мнениеот Lovech2000 » 29 юли 2015 12:32

Teo написа:Самоунижете с едно звучно реми и двата отбора!

Вие да говорите за "САМОУНИЖЕНИЕ" е парадоксално :) :) :)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 юли 2015 12:33

Стойчо знае как се спира Лудогорец.
Въпросът е футболистите дали имат нужните качества, за да изпълнят тактическите му указания.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 29 юли 2015 12:38

Popokatepetal написа:
JACKO написа:
Демба_Ба написа:
Eastern написа:Успех на по стойностния отбор този на лудогорец.Безпроблемно 3:0, нека тишината продължи :mrgreen:

То туй да не е Черно море с пияния "адмирал" бре,сега Лудогорец ще играе с най-титолувания отбор в България.Гледайте си там битката за оставане в групата,че се очертава да е много тежка,и не се занимавайте с грандовете.Същото важи и за аматьорите от В групите-когато атовете се ритат,магаретата стоят на страна!

P.S. Много поздрави от бай КОРитко от Минск, много му били харесали докерските дупенца,искал пак да ги пори :mrgreen:

Визираш този "пиян адмирал" който ви взе сигурната купа ли?! Та тя купата беше синя колкото и титлата преди две години но уви, има такива като "везаловци - петковци и пияни адмирали" които не мислят така!
най-титолувания отбор няма как да е Левски при положение че ЦСКА има повече титли + два 1/2 финала за КЕШ, това изчерпва твоето твърдение. Пък ако се осланяш на това че Левски са играли в ШЛ пък ЦСКА не, то Лудогорец се представи много-много по добре от Левски там, но това прави ли ги по титолуван от Левски?
Изобщо ама хич даже не симпатизирам на червените но това твойто е или дезориентираност, или наглост и безочие.
Прогноза 3:0

Първо, пише се титУлуван.
Второ, знаеш ли значението на тази дума въобще. Явно не, щом ми говориш за някакви полуфинали на някакви петолъчки. И от кога за спечелени точки в ШЛ се дава титла, та споменаваш и Лудогорец.
Трето, дреме ми на патката на кого симпатизираш. Научи български и тогава се изказвай.

[offtopic]А бе тарикат виж че иронизирам твоят авер по отбор дембата, виж той как го е написал(ако виждаш по далеч от носа си),аз съм го подчертал два пъти! Преди да казваш кой какъв език да учи, прочети поне една книга стига си износвал клавиатури.[/offtopic]

БатАчо
Контакти:

Мнениеот БатАчо » 29 юли 2015 13:00

tevez написа:Стойчо знае как се спира Лудогорец.
Въпросът е футболистите дали имат нужните качества, за да изпълнят тактическите му указания.

Мерак имат, ама качества - не. Лудогорец търси реанимация и ще търси разгром - тук Ви е шанса да ги излъжете на някоя контра... ама надали...
Ако сложите рейса - ще Ви освиркат собствените фенове, а ако тръгнете напред да се надигравате - ще Ви напълнят кошницата... Изхода е както го е казал народа - по-добре сабя на кръст, отколкото к_р у гъз !
Прогноза при първият вариант - много картони, симулации и дърляне по терена, левскарите с децата ще се огънат рано или късно, сладва яко нервене , я дузпа , я фалче, я бит съдия(при гол на Левски) и накрая 1:0, 2:0, 2:1 ....
Прогноза при вторият вариант - откриване , излъгване , контри и при-вървеж или ранен гол на Лудогорец - разром, при равни шансове - 3:1, 3:2, добър мач, много емоции и задовелена публика.
След мача следват заучени фрази, мантри, тъпизми безкрай повтаряни .... Жено, дай бирата, че стана некое време :)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 29 юли 2015 13:24

2:1 дано не паднем по лошо, ама с Д. Иванов и Орачев как я мислят ...
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 юли 2015 14:49

Ако срещите зависеха сто процента от предварителните характеристики на отборите, нямаше да има нито мачове, нито прогнози. Ако се гледа обективно на състоянието на двата отбора - не ни чака друго освен загуба с 2-3 гола, ако обаче си припомним, че футбол гледаме, защото нищо не е сигурно до завършването на срещата, всеки може да очаква това, което му се иска. На мене много ми се иска да бием - колкото по-малко основания да вярвам, че можем да победим, толкова повече ми се иска да го направим...

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 29 юли 2015 15:08

Странджата написа:Ако срещите зависеха сто процента от предварителните характеристики на отборите, нямаше да има нито мачове, нито прогнози. Ако се гледа обективно на състоянието на двата отбора - не ни чака друго освен загуба с 2-3 гола, ако обаче си припомним, че футбол гледаме, защото нищо не е сигурно до завършването на срещата, всеки може да очаква това, което му се иска. На мене много ми се иска да бием - колкото по-малко основания да вярвам, че можем да победим, толкова повече ми се иска да го направим...

И какво е състоянието на Лудогорец,че да ни бият с два-три гола?...от четри официални мача имат три загуби,какво им е състоянието?

Потребителски аватар
Antananarivo

Мнениеот Antananarivo » 29 юли 2015 15:22

Демба_Ба написа:
Странджата написа:Ако срещите зависеха сто процента от предварителните характеристики на отборите, нямаше да има нито мачове, нито прогнози. Ако се гледа обективно на състоянието на двата отбора - не ни чака друго освен загуба с 2-3 гола, ако обаче си припомним, че футбол гледаме, защото нищо не е сигурно до завършването на срещата, всеки може да очаква това, което му се иска. На мене много ми се иска да бием - колкото по-малко основания да вярвам, че можем да победим, толкова повече ми се иска да го направим...

И какво е състоянието на Лудогорец,че да ни бият с два-три гола?...от четри официални мача имат три загуби,какво им е състоянието?

Ами виж сега, ти сигурно си по-запознат със състоянието им/в което се съмнявам/, но някак си има значение дали тези три загуби са в един и същ турнир и дали са последвани от победа във Варна/както е в случая/ или първо е имало победа, а след нея три поредни загуби. Как мислиш, има ли разлика?

razgneven
Контакти:

Мнениеот razgneven » 29 юли 2015 15:48

С оглед факта, че левски са без нападател и с оглед факта, че по-скоро бяха надиграни от литекс на свой терен (поне на мен така ми се стори като гледах мача) е логично да победим с два гола разлика. Не изключвам резултат 2:1, защото и без нападател очевидно левски все пак могат да бележат - не вярвам да се получи нов гол като на прохазка. Все пак ако лудогорец победи не вярвам победата да е разгромна. Равенство би било по-скоро провал за лудогорец при положение, че играят удома. Победа за левски е единствено в случай на някакъв невероятен хъс и груби грешки на защитата на лудогорец (т.е ако играе александър александров). Ако на крилата на лудогорец им е ден обаче .. тогава не знам.

Прогноза - победа за лудогорец с гол или два разлика. Дано няма изцепки на стадиона. Сините да не се оплакват като ги карат да се събуват - носят бомби и други неща, които са забранени на стадиона.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 юли 2015 16:01

Много ще ни е тегаво там. Досега нашите не един път са ме изненадвали и са били Лудогорец когато ония са изглеждали абсолютен фаворит.

Само дето сега може би проблема е, че не изглеждат чак па такъв фаворит. Притиснати са до стената, шефа им ще реже глави и та*аци при издънки (поне преди да дръпнат в борбата за титлата), едва ли е харесал и мача с Черно море, имат само 1 избор: да играят. Това нямаше да ме притеснява ако имахме стабилен отбор, ама нямаме.

Надеждата ми е в това, че колкото и да са натиснати да бият в Лудогорец.. нито са ефективни в атака, нито защитата им става за нещо. Малко пропуски от тях, много тичане от нас, някоя издънка в защита от тяхна страна и току виж мине номера.

Все пак не бих се наел да дам прогноза за изхода на този мач. Както може да ни бият с 2 гола така са способни сами да изтърват мача и да се кръстят да гръмнат само с 1 гол :D
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”