Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Поредното безумие на сините фенчета

Мнениеот drvasko98 » 12 юли 2015 14:19

run1973 написа:Смяташе се, че нападението било в следствие от фенските песни и музиката. То обаче е целенасочено. От 2 седмици насам кола следи журналист на Евроком и водещата на Ултраспорт.

Винаги когато злобата,зависта и наркотиците са част от цялата измет от сектор Б ще продължават и подобни изстъпления.Дали има нужда да се надяваме,че тази сволоч ще бъде открита и наказана за деянието си.

Айде сега свържи логически в двата абзаца.

Знам, няма да ти е лесно.

run1973
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот run1973 » 12 юли 2015 14:22

Свързвай си ги ти.Я напиши що за щура идея ти е дошла,да се посмеем.Сигурно ще измислиш някаква уникална история,в която дрогираните сини фенчета са невинни. :)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

run1973
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот run1973 » 12 юли 2015 14:33

Недей-моля те.Имай милост. :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

KanKor
Контакти:

Мнениеот KanKor » 12 юли 2015 14:35

"30 привърженици на Левски са нападнали журналисти на Евроком в Студентски град тази нощ. Причината била, че жертвите са слушали фенски песни на ЦСКА. Това подразнило ултрасите на синия клуб, които веднага скочили на бой. Стажантът в телевизията П. Б. е бил зверски пребит и откаран с линейка. Другите четирима са с леки контузии.
Днес 30 минути след полунощ, фенове на Левски атакуваха журналисти на Евроком. В 19 блок в Студентски град няколко минути след като петимата потърпевши се събрали, за да празнуват рождения ден на единствения, който не е от екипа на Евроком, по прозореца на апартамента бил хвърлен камък. Единият от журналистите отворил да види какво се случва и видял трима души, които гордо заявили, че са привърженици на Левски и го предизвикали да излезе авън. Журналистът не отговорил на поканата, а отишъл до охраната да каже за случващото се. Долу, пред входа на блока, обаче ги причакали трима привърженици, но не първоначалните. Те са били въоръжени с ножове, палки и тръби. Феновете хвърлили тръба по една от жертвите и са счупили два прозореца.

Когато журналистите се опитали да изяснят случващото се, нови 20 души са скочили на бой на жертвите. Смяташе се, че нападението било в следствие от фенските песни и музиката. То обаче е целенасочено. От 2 седмици насам кола следи журналист на Евроком и водещата на Ултраспорт. Освен това, пространството около блока е изцяло тревна площ и няма как човек да е минал случайно оттам."

http://eurocom.bg/sport/article/atakata ... -planirana

Защо ли в сводките на МВР от днес не се споменава нищо такова?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юли 2015 14:40

KanKor написа:"30 привърженици на Левски са нападнали журналисти на Евроком в Студентски град тази нощ. Причината била, че жертвите са слушали фенски песни на ЦСКА. Това подразнило ултрасите на синия клуб, които веднага скочили на бой. Стажантът в телевизията П. Б. е бил зверски пребит и откаран с линейка. Другите четирима са с леки контузии.
Днес 30 минути след полунощ, фенове на Левски атакуваха журналисти на Евроком. В 19 блок в Студентски град няколко минути след като петимата потърпевши се събрали, за да празнуват рождения ден на единствения, който не е от екипа на Евроком, по прозореца на апартамента бил хвърлен камък. Единият от журналистите отворил да види какво се случва и видял трима души, които гордо заявили, че са привърженици на Левски и го предизвикали да излезе авън. Журналистът не отговорил на поканата, а отишъл до охраната да каже за случващото се. Долу, пред входа на блока, обаче ги причакали трима привърженици, но не първоначалните. Те са били въоръжени с ножове, палки и тръби. Феновете хвърлили тръба по една от жертвите и са счупили два прозореца.

Когато журналистите се опитали да изяснят случващото се, нови 20 души са скочили на бой на жертвите. Смяташе се, че нападението било в следствие от фенските песни и музиката. То обаче е целенасочено. От 2 седмици насам кола следи журналист на Евроком и водещата на Ултраспорт. Освен това, пространството около блока е изцяло тревна площ и няма как човек да е минал случайно оттам."

http://eurocom.bg/sport/article/atakata ... -planirana

Защото МВР това е Левски. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Защо ли в сводките на МВР от днес не се споменава нищо такова?

g_d_i
Контакти:

Защо пак махнаха традиционното "Л" от фланелката на Левски ?

Мнениеот g_d_i » 12 юли 2015 16:22

Какво мислите за новите екипи на Левски? За или против сте за смяната на традиционното "Л". Преди 3 години доста хора се надигнаха за него. Има ли нещо общо смяната на екипа, когато Тонев е на власт. Моля да не се трие темата, както вече беше направено.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: Защо пак махнаха традиционното "Л" от фланелката на Левс

Мнениеот korteneca » 12 юли 2015 16:33

На мен лично ми харесва с "Л-то" повече. Имам обаче познати, които предпочитат с емблемата. Аз от малък си знам екипите с "Л-то" и така съм свикнал. :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 юли 2015 16:36

ПФК "Левски"
e-mail: gerena@levski.bg
Пресаташе - Ивайло Кючуков
e-mail : press@levski.bg
Мисля, че трябва да зададеш въпроса си на посочените по-горе контакти. Що се отнася до моето лично мнение, аз съм за "Л"-то. Традициите трябва да се уважават и спазват, историята не се купува с пари. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 юли 2015 16:46, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 12 юли 2015 16:36

Идентичността на Левски се корени в тази буква. Винаги сме играли с "Л" на сърцето и никога не биваше това да се променя. Според много хора, то си е там и не липсва, но истината е, че скрито в емблемата - не е същото! Ако се организираме можем да си го върнем, не е трудно да се попромени екипа, но трябва да се предложи сериозно. Добра възможност е тръста, тъй като имат някаква чуваемост. Твърдо "ЗА" свещеното и единствено "Л"!!!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”