ПФК Левски с нови шефове
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ПФК Левски с нови шефове
Цскарчетата нищо ли няма да кажат за Инджов, гледам, че са дейни по темата.
Nuke написа:Жълто-черен Пловдив написа:Nuke написа:kanar76 написа:modor написа:Александър Ангелов: Не съм адвокат на Пеевски!
Знаеш ли направо му повярвах. Тия песнички ги пейте на първолаците.
Не става дума за вяра, а за факти. Докажи, че Левски има нещо общо с Пеевски. Много ви се иска да ни приравнявате със себе си, но няма да стане.
Какво да доказвам - това, че доскоро половината бизнес на Пеевски и компания беше на подставени лица не променя фактите. И булгартабак, и вестниците, и сайтовете, и строителните фирми и лавките - все са на Д.П.
И виж първо какви "левскари" си ви баш акционерите и тогава вярвай в доброто начало
Как какво да докажеш? Докажи, че Пеевски е собственик на Левски, за да има за какво да говорим. Иначе си поредната латерна.
Виж, човекът е прав, не знам защо се инатиш така. Факт е, че Пеевски държи повечето си бизнеси с подставени лица, а той не фигурира по документи във въпросните компании.
Това е отдавнашна практика и не я е измислил Пеевски, а у нас, където всичко е мътно и нечисто, си е масова практика сред "бизнесмените".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- santiliana
Да попитам и тук, както вече на няколко места съм поставил въпроса на "борещите се за чист футбол", но така и не получих отговор:
Каква е разликата между Пеевски, Гриша Ганчев, Младен Михалев- Маджо, Николай Гигов, Коко Динев, Васил Божков, Иво Каменов (ТИМ), Георги Илиев, Атанас Тасев, Илия Павлов (лека им пръст на последните трима) и другите настоящи и бивши собственици на футболни клубове в България? Ако някой от всички вас ми даде обосновано твърдение, че горепосочените хора са света вода ненапита, а само Делян Пеевски е "дявол"... Ще го призная. Дотогава, всичката тази кампания срещу който и да било евентуален собственик на Левски, е прозрачно ясно, че се води целенасочено единствено от злоба, завист и омраза. А не от принципни съображения.
Приемете действителността такава, каквато е: В България, в последните 20 години, единствените хора, които имаха финансовата възможност и можеха да издържат що годе футболни клубове, са именно лица от този контингент. Но не това е най-важното. Най-важното е да се запази идеята, която всеки един клуб носи в себе си. При положение, че държавата е тотално абдикирала от спорта, а в днешно време развиването на професионален футбол е изключително финансово приключение, би трябвало по-малко да обръщаме внимание на кой- какви са му парите... А да се молим, любимите ни отбори да ги има на този свят. Оставете политиките и другите простотии настрана, а гледайте спортно-технически на нещата... За останалото си има специализирани институции и те могат да казват кой- какъв е и дали е престъпник. Мен ме интересува Левски и това- да го има! Другото ми е през уринатора!
Каква е разликата между Пеевски, Гриша Ганчев, Младен Михалев- Маджо, Николай Гигов, Коко Динев, Васил Божков, Иво Каменов (ТИМ), Георги Илиев, Атанас Тасев, Илия Павлов (лека им пръст на последните трима) и другите настоящи и бивши собственици на футболни клубове в България? Ако някой от всички вас ми даде обосновано твърдение, че горепосочените хора са света вода ненапита, а само Делян Пеевски е "дявол"... Ще го призная. Дотогава, всичката тази кампания срещу който и да било евентуален собственик на Левски, е прозрачно ясно, че се води целенасочено единствено от злоба, завист и омраза. А не от принципни съображения.
Приемете действителността такава, каквато е: В България, в последните 20 години, единствените хора, които имаха финансовата възможност и можеха да издържат що годе футболни клубове, са именно лица от този контингент. Но не това е най-важното. Най-важното е да се запази идеята, която всеки един клуб носи в себе си. При положение, че държавата е тотално абдикирала от спорта, а в днешно време развиването на професионален футбол е изключително финансово приключение, би трябвало по-малко да обръщаме внимание на кой- какви са му парите... А да се молим, любимите ни отбори да ги има на този свят. Оставете политиките и другите простотии настрана, а гледайте спортно-технически на нещата... За останалото си има специализирани институции и те могат да казват кой- какъв е и дали е престъпник. Мен ме интересува Левски и това- да го има! Другото ми е през уринатора!