Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот tevez » 30 юни 2015 16:18

Theos написа:Бранеков е добър футболист и ни е нужен в момента, тъй като е свободен агент, а както знаем пари за трансфери няма! Това ,че бил чорбар няма значение, Буки и Пелето също бяха юноши на розовите но показваха сърце и дух, даваха всичко за да победи Левски, Пелето ни беше и капитан. Не се и съмнявам ,че ако Бранеков дойде ще играе със същото огромно желание да се докаже, просто защото му е такъв характера....или някои предпочитате да играе Нину, дето го разминават като пътен знак?

Доскорошният капитан на Локомотив (София) Александър Бранеков се завръща в ЦСКА. Това призна самият той в интервю за TV7.

Толкоз по темата.

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 30 юни 2015 16:28

Пичове...аре стига с тоя Бранеков. Баси да не е някой извънземен защитник. Ок добър е ама той си е Прасе явно..... Като е видял че ще остане на сухо без кинти - дай да се пробва да "порита" за Сините. Да не мислите, че щеше да се влага така в мачовете. Въпроса е бил да не остане без договор. А гришата може да си позволи и повече да му плаща във В група...явно.Грешка на Гонзо че изобщо му се е обаждал. :evil:

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 30 юни 2015 16:44

Theos написа:Бранеков е добър футболист и ни е нужен в момента, тъй като е свободен агент, а както знаем пари за трансфери няма! Това ,че бил чорбар няма значение, Буки и Пелето също бяха юноши на розовите но показваха сърце и дух, даваха всичко за да победи Левски, Пелето ни беше и капитан. Не се и съмнявам ,че ако Бранеков дойде ще играе със същото огромно желание да се докаже, просто защото му е такъв характера....или някои предпочитате да играе Нину, дето го разминават като пътен знак?

Не е проблема, че е юноша на чорбарите, или че е чорбар.. има примери много, но Бранеков не може и не бива да се числи към тях поради множеството си изцепки ( брутални) спрямо Левски. 10 пъти бе написано, от различни хора и пак не го разбирате. Темата е приключена, ще си играе на село!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 юни 2015 17:08

Кой е тоя бранеков и каква е тая истерия около него?
Трансферите - мътна и кървава,ама ние сме си свикнали последните години :))) Кофти програма,дано да приключим с трансферите преди началото на сезона.
110 години любов!

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 30 юни 2015 18:03

Мен ме притеснява, че с никакви защитници не се чува да преговаряме.. а там е голяма мъка. Ще чакаме! :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юни 2015 18:26

malchev написа:Мен ме притеснява, че с никакви защитници не се чува да преговаряме.. а там е голяма мъка. Ще чакаме! :)

И това, колега е за втори пореден трансферен прозорец... Пак търсим офанзивни футболисти, като луди. Взехме дефанзивен полузащитник, макар и да имаме двама! - Роман и Цоневчето. Еми пък не е истина вече. За македонеца одобрявам, определено - леко хилав изглежда, ама то бързаците по крилото така си изглеждат, а статистиката му е повече от впечатляваща. Холандската втора лига въобще не вярвам, че е по-слаба от нашата първа А лигла. Но, "пак казвам", не може втори трансферен прозорец да не се мисли за сърцето на защитата (на всички клипчета дето гледах Нину играе като бек!), не и когато заради кьопавата защита си играл при слабаците (разбира се, че не само защитата е виновна за това), и си изгубил купата, заради тея двамата ахмаци, които между другото цял сезон бяха неизменни титуляри. "Ми няма кой." Ми ще потърсиш, бе! От школата. Прохазка да е централен, нали го слагат къде ли не. Знам ли?!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 30 юни 2015 19:17

metodito написа:
malchev написа:Мен ме притеснява, че с никакви защитници не се чува да преговаряме.. а там е голяма мъка. Ще чакаме! :)

И това, колега е за втори пореден трансферен прозорец... Пак търсим офанзивни футболисти, като луди. Взехме дефанзивен полузащитник, макар и да имаме двама! - Роман и Цоневчето. Еми пък не е истина вече. За македонеца одобрявам, определено - леко хилав изглежда, ама то бързаците по крилото така си изглеждат, а статистиката му е повече от впечатляваща. Холандската втора лига въобще не вярвам, че е по-слаба от нашата първа А лигла. Но, "пак казвам", не може втори трансферен прозорец да не се мисли за сърцето на защитата (на всички клипчета дето гледах Нину играе като бек!), не и когато заради кьопавата защита си играл при слабаците (разбира се, че не само защитата е виновна за това), и си изгубил купата, заради тея двамата ахмаци, които между другото цял сезон бяха неизменни титуляри. "Ми няма кой." Ми ще потърсиш, бе! От школата. Прохазка да е централен, нали го слагат къде ли не. Знам ли?!

+1
Напред сме добре. Новопривлечените ми напомнят малко на играчите от последния читав отбор, който имахме (от 2010), само една 9-ка още ни трябва (при положение че и Курдов подпише), не бих върнал и тъмнокож чужденец. Защитници обаче трябват най-малко двама, а по-добре и повече. Толкова ли няма таланти от Б група или такива от А с изтичащи или прекратени договори? С Иван Горанов какво е положението? Литекс почти не го пускат в игра, предполагам не би имал нищо против да се върне у дома?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 30 юни 2015 19:47

Гледат се хиляди клипчета на иноземци от Панония до Патагония, а дали са погледнали класирането на голмайсторите в Б група. Нещо чува ли се за Янаки Смирнов?
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 30 юни 2015 19:51

metodito написа:

И това, колега е за втори пореден трансферен прозорец... Пак търсим офанзивни футболисти, като луди.

Как за втори, поне за трети се случва, ако не и повече.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 юни 2015 19:57

Nuke написа:
metodito написа:

И това, колега е за втори пореден трансферен прозорец... Пак търсим офанзивни футболисти, като луди.

Как за втори, поне за трети се случва, ако не и повече.

E, условно нали Гонзо докара онея недоразумения... то по-скоро беше обратното на привличане на футболисти. Не-трансфер. :mrgreen: Аз разбирам треньорското ръководство - централна защита и вратар много внимателно се пипат, щото може да ти отиде сезона. Ама при положение, че нас именно централни защитници ни провалят сезоните вече няколко години - като започнеш от Иво Главата и свършиш с Купата срещу Черно море (да не говорим за срама срещу Славия)... Мен девятка да намерим не ми е толкова дерт - нов Наско или Гонзо, колкото нов Топчо, Рабех или Томашич... А за девятка... не се знае откъде ще изскочи птичето. В смисъл, колко са тези, които са вярвали, че Иса е голаджията, който може да поеме отговорността. Мъри даже не го еярваше... За нещастие, Иса се върна вкъщи по времето на Гарра. Пък после аз и други цъкахме с език като вкара на "Уайт Харт Лейн"... Бе Стойчо си знае работата, и вярвам, че ще привлече централни защитници.

Върни се в “Левски”