Благодарим ти Тодор Батков!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

MJ23
Контакти:

Re: Благодарим ти Тодор Батков!

Мнениеот MJ23 » 25 юни 2015 12:36

saffron написа:Много се разчуствахте всички . Изпращаме най големия дебил в историята на Левски. Сума играчи , треньори и ръководители с характер и принципи си тръгнаха жестоко обидени от тоя псевдо адвокат!
Единствено не вярвах , че ще си тръгне по тоя начин с достойнство и няма да реве за виртуалните си 40-50 милиона лева.
Сбогом комсомолецо и агент подписал се под името Витоша и никога не се връщай! Стадиона пак ще бъде пълен , пак ще бъде син.. И сърцата на хиляди българи фенове на Левски отново ще бъдат на герена а не пред тв екраните си.

Изобщо не съм съгласен с теб, НО всеки има право на мнение и няма смисъл да се опитваме да се наддумваме кой е по-прав и кой е най-крив. Съгласен съм напълно с последните ти две изречения и се надявам всички левскари да сме на едно мнение!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

wolf1914
Контакти:

Мнениеот wolf1914 » 25 юни 2015 12:38

Последните няколко години бяха ужасни, но едва ли само заради Батков.
Все пак заради годините между 2005 - 2009 които остават незабравими, Благодаря ти, г-н Батков!
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 25 юни 2015 12:40

Най-големият успех на Батков беше, че отборът не се сгромоляса след значителното намаляване на бюджета на клуба, след като изгоненият Чорни спря да налива пари в Левски. Клубът дори успя да запише две от най-успешните си години в историята. За съжаление, поради последвалите му решения като ръководител, го отдавам повече на късмет, отколкото на ръководните му качества.

НЕПРОСТИМАТА му грешка беше, че даде фенклубовете и организацията на привържениците, с всичките им прилежащи облаги (плюс допълнителни) на крайните/криминалните елементи от агитката. Това реално доведе до срамното спиране на нейното съществуване в мачовете и ситуациите, в които хората биха дошли не заради играта и мача, а защото им е приятно в агитката, без да бъдат въодушевлени деца или боклучави филмари (или и двете). Съсипан отбор, особено в нашето смешно първенство, може да се изгради наново и за една година. За съсипана агитка се иска доста повече време...

Все пак, ако през 2007/2008 червените петолъчки не бяха пръснали огромни пари, които нямат, или ако поне се знаеше, че живеем в една нормална държава и това неминуемо ще доведе до загуба на лиценз, беше много вероятно управлението му да се развие по далеч по-позитивен начин.

:arrow: Благодаря на Батков от цялото си сърце за успехите, които клуба успя да постигне в пърата половина на управлението му! Сърдечно му благодаря за жертвите (лични и финансови), които е правил! НО абсолютно си запазвам правото да го обвинявам за многото глупости, които натвори през това време.

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 25 юни 2015 12:58

saffron написа:Много се разчуствахте всички . Изпращаме най големия дебил в историята на Левски. Сума играчи , треньори и ръководители с характер и принципи си тръгнаха жестоко обидени от тоя псевдо адвокат!

Наистина имаше много обидени (Гошо Петков и Насо например), но никой, поне до 2013, не каза че има неполучени пари. Ясно е, че ако намаше освободени(обидени) сега Левски щеше да има 200 играча, 20 треньора и 10 директора.
[offtopic]Естествено, че имаш право на мнение, както и аз кой е дебил.[/offtopic]

Потребителски аватар
amoros
Контакти:

Мнениеот amoros » 25 юни 2015 13:09

Не може да се отрече на адвоката,че успяваше къде с футболни къде с и извънфутболни средства да държи Левски почти винаги в борба за титла и участие в ЕК.

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 25 юни 2015 13:10

Тодор Батков заслужава уважение и благодарност-изказвам я и аз.В продължение на години той търпя обиди от чужди и свой, плаща глоби и незаслужени заплати на знайни и незнайни футболни специалисти и играчи, така че нека му отдадем заслуженото уважение.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 юни 2015 13:47

Жалко само, че не успя да довърши делото си, а остави на други :lol: Благодарим ти и ние, феновете на другите отбори, за наистина забавните изказвания и действия, които завинаги ще останат в българския футболен фолклор :mrgreen: Ей Богу, успех във всички начинания, Тодоре 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 юни 2015 14:47

amoros написа:Не може да се отрече на адвоката,че успяваше къде с футболни къде с и извънфутболни средства да държи Левски почти винаги в борба за титла и участие в ЕК.

Особено последният сезон...
И това ми хареса
къде с футболни,къде с извънфутболни средства

Евала пич ! Ти сигурно си най-големият левскар...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 25 юни 2015 16:12

Отказът на руския енергиен гигант "Газпром" да стане спорсор на "Левски" е в основата Тодор Батков да зареже клуба. Това разкри наставникът на баскетболния тим на "сините" Тити Папазов.
Адвокатът е разчитал именно на руската подкрепа, за да остане начело на клуба, но в крайна сметка до спонсорски договор не се стигна, а мажоритарният собственик прехвърли своя дял акции на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов.
"Той тайно се надяваше и вярваше, че "Газпром" ще дойде в "Левски". Това щеше да го остави в клуба. Още миналата година той ми каза: "Тити, аз съм готов срещу 10 млн. лева да се разделя с "Левски". Аз ще искам те да влизат в школата за срок от 8 години. Сега, една година по-късно той го направи, но по още по-силен начин", обясни Папазов в ефира на TV7.

Тити Папазов може да е всякакъв , но не е лъжец.
Батков напусна кораба с чест.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 25 юни 2015 19:01

anker1878 написа:Отказът на руския енергиен гигант "Газпром" да стане спорсор на "Левски" е в основата Тодор Батков да зареже клуба. Това разкри наставникът на баскетболния тим на "сините" Тити Папазов.
Адвокатът е разчитал именно на руската подкрепа, за да остане начело на клуба, но в крайна сметка до спонсорски договор не се стигна, а мажоритарният собственик прехвърли своя дял акции на Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов.
"Той тайно се надяваше и вярваше, че "Газпром" ще дойде в "Левски". Това щеше да го остави в клуба. Още миналата година той ми каза: "Тити, аз съм готов срещу 10 млн. лева да се разделя с "Левски". Аз ще искам те да влизат в школата за срок от 8 години. Сега, една година по-късно той го направи, но по още по-силен начин", обясни Папазов в ефира на TV7.

Тити Папазов може да е всякакъв , но не е лъжец.
Батков напусна кораба с чест.

Това са пълни глупости. Просто Прасето и тотаджията решиха, че трябва да го изритат, че да могат на воля да си връткат далаверите. Не съм вярвал, че ще съжалявам ако Батков се махне, но след това което стана наистина съжалявам.

Върни се в “Левски”