Аз само не можах да разбера, защо с посочените аргументи, Батков трябваше да се оттегля от Левски. ОК не му върви така добре бизнеса, липсват приходи и т.н., но не виждам защо просто не прехвърли равни дялове от въпросните акции на същите тези 3-ма нови управители и заедно с тях да управляват 4-та с еднакъв брой акции и равно право на глас?
И не ми се слушат глупостите на разни фенове против Батков, защото може да е всякакъв, но осигуряваше прилични средства за нашите стандарти на Левски.
Благодарим ти Тодор Батков!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Благодарим ти Тодор Батков!
Благодаря!Свестен човек въпреки някои недостатъци...но кой ли от нас е съвършен!
- century_old
- Контакти:
riftwar написа:Аз само не можах да разбера, защо с посочените аргументи, Батков трябваше да се оттегля от Левски. ОК не му върви така добре бизнеса, липсват приходи и т.н., но не виждам защо просто не прехвърли равни дялове от въпросните акции на същите тези 3-ма нови управители и заедно с тях да управляват 4-та с еднакъв брой акции и равно право на глас?
И не ми се слушат глупостите на разни фенове против Батков, защото може да е всякакъв, но осигуряваше прилични средства за нашите стандарти на Левски.
Ти ако даваш пари на някой, а той те псува от сутрин до вечер, колко време ще издържиш? А и никой не знае дали ги прехвърли доброволно или му ги взеха.
Да и аз се чудя как Батков издържа толкова години , плюене и подигравки, защото знам че е голям човек (направи голям храм в нашия град) , правеше каквото зависи от него за благото на Левски, но имаше вътре душички които се хранеха на гърба му и профукаха паричките от ШЛ и ЛЕ , а не ги вложиха в създаването на по-мощен и силен Левски. Дано сега Левски не рухне и да е за добро неговото оттегляне, а на него му пожелавам малко да си почине и да си помисли за нашия и негов роден регион и да върне Родопа (Смолян) отново на футболната карта на България. Тук ще му е много по спокойно (а и не толкова скъпо) и хората ще го уважават така както са го уважавали винаги.
Благодарим ти г-н Батков и успех!
Благодарим ти г-н Батков и успех!
Обичам да обичам !!! 

Георг написа:" Re: Батков обяви война на половината А група
от honda на 24 Фев 2014 15:24
Аз лично не изпитвам никаква симпатия към Т.Батков. Честно казано не познавам човек,който да го харесва. Но болшинството хора имат безкрайно погрешна представа за него. Това ,че се държи като клоун и плещи глупости в никакъв случай не значи че е глупав. Първо още преди да стане адвокат на М.Чорни Т.Батков беше един от най-скъпоплатените(следователно и най-добрите) адвокати в България. Самия факт ,че доста години движеше бизнеса на Чорни у нас (а и не само у нас) говори ,че определено главата му служи не само за да слага шапка на нея. За справка -как свърши земния път на други двама подчинени на М.Чорни- В.Грашнов и Ем.Кюлев? Определено хора с репутацията на Чорни не се обграждат с некадърници и глупаци,ако такъв попадне там обикновено много бързо отива в канала. Самия факт ,че Т.Батков беше част от адвокатския екип на М.Чорни в мегаделото срещу Дерипаска говори сам по себе си. Останалата част от адвокатския екип на Чорни беше адвокатския екип на "Епъл",същите които спечелиха най-голямато дело в последните години срещу "Самсунг". Самото споменаване на Т.Батков до тези хора го поставя в съвсем различна орбита от другите президенти в А група. Това е като Божинов- може да е всякакъв ,но е бил съотборник на П.Недвед,Ал.дел Пиеро,Д.Трезеге,Л.Тони,М.Вучинич- някой да се сеща за друг такъв футболист в нашата А група.
Колкото и странно да прозвучи Т.Батков е най-малко оцапания от собствениците на президентите на водещите ФК у нас. Нито е участвал в скандални приватизационни сделки или сделки от които държавата е загубила(К.Домусчиев,Цв.Василев,Ал.Томов),нито е свързван с мутренски среди (Гр.Ганчев, ТИМ, К.Динев, В.Стефанов, Н.Гигов). Колкото и странно да звучи въпреки ,че напълно си е заслужил прякора Бай Ганьо и той като патрона си никога не е бил в опозиция,то по никакъв начин не може да бъде наречен любимец на властимащите за разлика от Цв.Василев,Гр.Ганчев,К.Домусчиев,ТИМ. Поне аз досега не съм чувал по някакъв начин името му да е свързвано с незаконни дейности."Аз лично нямам какво повече да добавя!Бъди здрав Батков и всички обичащи ЛЕВСКИ!
Абсолютно правилно, адмирации !
За разлика обаче от М. Чорни, Тодор Батков се оказа слаб психолог - той не можа докрай да вникне в продажната българска душевност, и погрешно се обграждаше с некадърници, глупаци, лалаждии и особено много - с предатели...
А за глупците, които наричат М. Чорни "някаква руска мутра" ще кажа, че М. Чорни беше /и все още е/ един от най-влиятелните бизнесмени, стъпвали някога у нас... Братята Чорни са с класи по влиятелни и стоят много над нашенски "величия" като ГГ, НГ, ВБ, КД... За К.Динев и В.Стефанов пък въобще няма какво да говорим, те са от В-група ...

Няма как да се отрече, че Левски постигна едни от най-големите си успехи именно в ерата Грашнов-Чорни-Батков !
Дано един ден да не запеем познатия от червените ни дружки рефрен : Тодоре върни се, спаси отбора...

Благодарим ти Тодор Батков !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Тодор Батков беше и продължава да бъде истински левскар. Даде много на отбора - не само пари, но и сърце и душа. Направи и много грешки, има си и своите кусури, но трябва да бъде запомнен с успехите, които друг собственик/ръководител на Левски не е постигал. Аз също искам да му благодаря за годините от живота му, отдадени на Левски.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
Получава се малко deja vu...Лафчис се оттегли по същия начин, макар и времената да не бяха толкова вълчи в международен и национален аспект.
Абсолютно съгласен съм с повечето (разумни) хора - в момента не трябва да акцентираме върху грешките, които Тодор Батков допусна през всичките тези години. Спомняйте си хубавите, даже велики моменти, които преживяхме като фенове на най-обичания клуб в България благодарение И на Тодор Батков. А това, че се запази като един от най-чистите президенти на футболни отбори не могат да го отрекат и най-големите му врагове. И нека никой не се залъгва по държанието му, че и по външния му вид че г-н Батков е глупав. Някой беше написал малко данни от кариерата му като адвокат - това е само една малка част от професионалните му успехи. Истината е, че не случи на хора с които да работи в името на клуба. И ние имахме като червените много хора с основната идея само на цоцат от клуба, да вземат и да не дават нищо. И въпреки това Батков оцеля, остава клуба в тежко но не и безпомощно състояние. Дано не се окаже, че новите собственици наистина се левскраския Титан, щото тогава вече ще видим и ние дерби с Беласица, че и с ЦСКА и Локо Сф.
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!
- Captain Stottlemeyer
MJ23 написа:Абсолютно съгласен съм с повечето (разумни) хора - в момента не трябва да акцентираме върху грешките, които Тодор Батков допусна през всичките тези години. Спомняйте си хубавите, даже велики моменти, които преживяхме като фенове на най-обичания клуб в България благодарение И на Тодор Батков. А това, че се запази като един от най-чистите президенти на футболни отбори не могат да го отрекат и най-големите му врагове. И нека никой не се залъгва по държанието му, че и по външния му вид че г-н Батков е глупав. Някой беше написал малко данни от кариерата му като адвокат - това е само една малка част от професионалните му успехи. Истината е, че не случи на хора с които да работи в името на клуба. И ние имахме като червените много хора с основната идея само на цоцат от клуба, да вземат и да не дават нищо. И въпреки това Батков оцеля, остави клуба в тежко но не и безпомощно състояние. Дано не се окаже, че новите собственици наистина се левскарския Титан, щото тогава вече ще видим и ние дерби с Беласица, че и с ЦСКА и Локо Сф.
+1

[offtopic]Под достойнството ми е и изобщо не съответства на темата да коментирам словесните пръдни на някои фенчета на отбори - дългогодишни верни сателити на "централните" красноармейци от София. Горките те, ако можеха да се видят отстрани колко са жалки и смешни...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Много се разчуствахте всички . Изпращаме най големия дебил в историята на Левски. Сума играчи , треньори и ръководители с характер и принципи си тръгнаха жестоко обидени от тоя псевдо адвокат!
Единствено не вярвах , че ще си тръгне по тоя начин с достойнство и няма да реве за виртуалните си 40-50 милиона лева.
Сбогом комсомолецо и агент подписал се под името Витоша и никога не се връщай! Стадиона пак ще бъде пълен , пак ще бъде син.. И сърцата на хиляди българи фенове на Левски отново ще бъдат на герена а не пред тв екраните си.
Единствено не вярвах , че ще си тръгне по тоя начин с достойнство и няма да реве за виртуалните си 40-50 милиона лева.
Сбогом комсомолецо и агент подписал се под името Витоша и никога не се връщай! Стадиона пак ще бъде пълен , пак ще бъде син.. И сърцата на хиляди българи фенове на Левски отново ще бъдат на герена а не пред тв екраните си.
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]