Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот rhaegar » 23 юни 2015 17:37

NO MERCY написа:
Представих си следния разговор ...

Стойчо Стоев: Трябва ми нападател, двама защитника, един централен халф, максимум две крила и поне един десен бек

Гонзо: Виж пробвай т'ва вратарче :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 юни 2015 17:54

mikata написа:
Сръбският страж Александър Йованович се присъедини към лагера на Левски в Боровец. Играчът идва от сръбския ФК Тимок (Зайчар) и ще изкара проби в тима на Стойчо Стоев.
23-годишният сърбин се включи във втората тренировка на тима за деня, която започна в 18:30 часа.

Пф успокоих се. Това ни беше най-големия проблем.

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 23 юни 2015 18:16

И аз искам да знам кой изгони Чончуков от Левски ??!?!? От години си говорим как бягат таланти от школата и не се взимат никакви мерки... За какво е тази школа ???
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 23 юни 2015 18:53

W84me написа:Да се покаже тоя, дето изгони Чунчуков, друго не искам.

Гибона или Ники Илиев ,не си спомням кой беше точно шеф на школата в онзи момент,доколкото си спомням никой не го е гонил, той сам си тръгна и отиде в Ботев,веднага след като Мъри стана треньор там, не знам дали знаеш,че Чунчуков е племеник на Георги Петков и малко или много преминаването му в Ботев е уредено от вуйчо му.
За всички левскари е много по-важно какво ще стане утре и евентуално кои ще са новите собственици.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 23 юни 2015 19:07

Нищо интересно няма да стане утре - батков си кара влака :idea:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 23 юни 2015 19:12

Добре де, от къде идват тези спекулации, какво да стане на събранието?
Аз не мисля, че Батков ще даде отбора на който и да е без пари.. и не мисля, че който и да е ще даде пари на Батков за Левски.
По-скоро ще имаме нулева година с юноши и звезди от 3та дивизия на Сърбия :)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 23 юни 2015 19:18

NO MERCY написа:
Представих си следния разговор ...

Стойчо Стоев: Трябва ми нападател, двама защитника, един централен халф, максимум две крила и поне един десен бек

Гонзо: Виж пробвай т'ва вратарче :mrgreen:

Дали? А на зима, когато господин Стоев изпробваше само офанзивни футболисти, пак ли Гонзо е бил виновен. За мача за оставане в седмицата Гонзо ли сложи Аниете на крилото и не пусна малкия. Пак ли Гонзо предпочете Луис Педро пред Краев за купата, независимо от вкараните четири гола в предните два мача. Или той обезличи Прохазка през пролетта, който направи страхотна есен. Брех това вездесъщо зло Гонзо. 3 пъти в групите на евротурнири за предните 4 години управление на Гонзо. Махна се Гонзо, и кво? Какви пари бяха изхарчени, докато не беше в "Левски". Кризата, заради него ли е финансовата? Знам, че много фйешън да се плюе по Гонзо, ама понякога си мисля, че някакви ботове пишат от време на време тук. Гонзо обърка сезона и беше най-нормалното да си подаде оставката. Опита се да го спаси, назначавайки - лично за мен - треньор от средна ръка, и пак се провали. Но това са му двете грешки - о$ирането на сезон 2014/15 и прибързаното назначаване на Стоев. Дали Стоев ще си напише домашното предстои да видим, но ако се окаже, че той е това, което показа досега, то - ДА - Гонзо ще е виновен и за следващия сезон. Или поне аз ще го обвиня за това. Знам обаче, че ако по Стоев се окаже, че не е това, което го мисля, никой няма да го признае на Гонзо, нали? ;)

Пф успокоих се. Това ни беше най-големия проблем.

Еми ние сме де факто с един вратар. Имаме юношески национал, който обаче няма да видим явно в игра за родния му клуб никога. Нито на Любенов ще дадат шанс. "Юноша на "Левски" е забранено словосъчетание на Герена. Краев играе щото няма друг.

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 23 юни 2015 21:29

Хайде кротнете се, де!
Едва днес се разбра окончателно, че Локо Сф ще играе във "В" група.
Едва днес се изяснява, че почти на 99.99% и ЦСКА ще играе във "В" група или в "А" окръжна.
Там също има футболисти за нашата черга.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 23 юни 2015 22:07

Стига с тоя Чунчуков.. не е кой знае какво. Това вратарче наистина не се вписва в цялата картинка и дано не става въпрос за някакви игри с комисионни и т.н. Бергонсито ( някой спомена за него) прекали с изказванията за чорбарската публика и клишето, че "Левски/цесека е най - големият отбор в България". Бил избрал армията пред Левски.. за такива индивиди място на Герена няма! Утре е важен ден за нас, ще станат ясни някои интересни неща и ще се започне със селекцията. Нека обаче коментираме единствено подписалите, защото иначе си "чешем езиците" само.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 23 юни 2015 22:27

ivaka написа:Хайде кротнете се, де!
Едва днес се разбра окончателно, че Локо Сф ще играе във "В" група.
Едва днес се изяснява, че почти на 99.99% и ЦСКА ще играе във "В" група или в "А" окръжна.
Там също има футболисти за нашата черга.

Дано някои се вземат разпадат се локото иначе.Имат не лоши играчи като за нас.

Върни се в “Левски”