КОЙ отбор ще подкрепяте?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Re: КОЙ отбор ще подкрепяте?

Мнениеот korteneca » 17 юни 2015 12:39

viking22 написа:KOЙ E ИСТИНСКИЯТ???

CCФK Левски - 1914
CK Левски - 1934
ПФД ПСК Левски - 1944
ДCO Динамо - 1949
ФД Левски - 1957
ДФС Левски Спартак - 1969
ФК Витоша - 1985
ФК Левски Спартак - 1989
ФК Левски - 1990
ФК Левски 1914 - 1992
ПФК Левски - 1998
КОЙ Левски че неразбрах!? :idea:
Аватар
Red Warrior

Продължавай да си го повтаряш може и да си повярваш. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 юни 2015 12:39

Не ме карай понеже ме мързи и аз да ги пиша вашите 1000 имена, вливания, кражби и закривания на чужди отбори, схеми родословни дървета и т.н. че няма да ми стигне само тая страница тука?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 юни 2015 12:45

Avanti_Ragazzi написа:Не ме карай понеже ме мързи и аз да ги пиша вашите 1000 имена, вливания, кражби и закривания на чужди отбори, схеми родословни дървета и т.н. че няма да ми стигне само тая страница тука?

Ти наясно ли си, че вие сте ликвидирали доста повече клубове вливайки ги насила във вашия? Ликвидирали сте с държавна помощ 3 отбора само преди 1944г.!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

volimpartizan
Контакти:

Мнениеот volimpartizan » 17 юни 2015 12:47

Vailo написа:.....това което могат и трябва да направят феновете в България е бойкот на мачовете на отборите им с франчайз клуба на Божков и Ганчев :twisted:

Съгласен на 100 %

Потребителски аватар
viking22
Контакти:

Мнениеот viking22 » 17 юни 2015 12:47

Avanti_Ragazzi написа:Не ме карай понеже ме мързи и аз да ги пиша вашите 1000 имена, вливания, кражби и закривания на чужди отбори, схеми и т.н. че няма да ми стигне само тая страница тука?

Ми както сме ние така и вие какво ревете като най- честните!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 юни 2015 12:47

Левскари,

в България няма други две прослойки, които да са така близки и идентични по ценностна система и начин на съществуване, както са циганите и чорбарите. Приличат си по това, че вечно паразитират на гърба на държавата и обществото. Приличат си по това, че са еднакво безчестни и безморални, и биха продали дори майките си за парче желязо - дали ще е купа, дали ще е медна жица, просто уточнение. Приличат си по това, че еднакво обожават сексуалните ласки между роднини - сега кой-кого изчу*а с 8:0?

Червените цигани са официално първите в света, които са се отрекли от собствения си отбор още преди той дори да е прекратил съществуването си. Отборът с историята им, с трофеите им, с цветовете им, с успехите им вече "не бил техен". Припознали друг!? Циганката Айше си намери нов мъж. Всъщност, единственото, което припознавате, е подадения член от събутия панталон. Утре и Гонзо да извади пари и да ви обещае титли, и на него ще го поемете жадно.

Червеният франкенщайн официално си спечели ненавистта на цяла България. Дори в такава безбъдещна клоака, в която министърът на спорта официално заявява, че поощрява неплащането към държавата на дълг от над 11 милиона лева, а БФС заявява, че ще измисли някаква "схемичка", безпринципността и безчестието на червения тумор впечатляват с безочието си. Единственият правилен ход е Левски София и всички останали клубове да протестират и дори да напуснат този цирк, наречен български футбол.

Всеки ден и всеки час ще ви напомняме - ЦЕСЕКА УМРЯ! НЯМА ВЕЧЕ ЦЕСЕКА! И дерби няма да има. Завинаги в историята ще остане статистиката, в която Левски приключва това съперничество с най-много победи и с най-разгромни резултати. Вие сте Литекс, генно-модифицираният паразит на България. Нито повече, нито по-малко. Бързайте до студията да преправяте татуировките, имате да сменяте имена, години, емблеми.

П.С: И нека на всекиго бъде ясно, че ако един ден и ние се изправим пред този избор, нашият избор ще бъде ясен - смърт преди безчестие! Защото ние имаме чест, традиция и произход, а вие имате само вход и изход...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 юни 2015 12:47

На въпросът КОЙ се отговаря с ТОЙ -> Левски София! Не искам и да чувам за никакви сливания преобразувания и други подобни глупости. Ако ще и с Реал Мадрид да искат да ни обединят и да им получим отличията пак ще кажа не! Миналото е минало и не трябва да се пипа и манипулира. Завършил си примерно трети в дадена година и такъв трябва да си останеш, а не чрез врътки да се окаже днес, че си станал шампион, след като не си. Припознаване в това и онова звучи супер нелепо. Аз мога да си припозная колата за ферари например. Ще си сложа даже и и емблемата и готово - имам си ферари и не ми пука дали другите ще са съгласни с мен. Само данъчните и застрахователите не трябва да я припознят за такава. Ще си припозная и апартамента за имението на Майкъл Джордан. Също така и Бояна ще припозная за Холивуд. Слънчев Бряг за Лас Вегас. Паметника пред НДК за Айфеловата кула. Влаковете на БДЖ за влакове стрела като японските и ще пътувам до морето за около час с тях. Нищо че ако стигна там и според часовника ми са минали 7-8 часа, ще си припозная и часа за друг и ще е минал само час. Ще си купя малко тенекия и ще си я припозная за злато и ще твърдя че имам повече злато от БНБ. :mrgreen: Ето колко "сериозно" звучи всичко с думата припознаване. Бих се отказал да съм от Левски , но не и да припознавам други за него. Всеки който си помисли за припознаване, най-добре да се гръмне, за да не се излага.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 17 юни 2015 12:52

niki87 написа:
Левскари,

в България няма други две прослойки, които да са така близки и идентични по ценностна система и начин на съществуване, както са циганите и чорбарите. Приличат си по това, че вечно паразитират на гърба на държавата и обществото. Приличат си по това, че са еднакво безчестни и безморални, и биха продали дори майките си за парче желязо - дали ще е купа, дали ще е медна жица, просто уточнение. Приличат си по това, че еднакво обожават сексуалните ласки между роднини - сега кой-кого изчу*а с 8:0?

Червените цигани са официално първите в света, които са се отрекли от собствения си отбор още преди той дори да е прекратил съществуването си. Отборът с историята им, с трофеите им, с цветовете им, с успехите им вече "не бил техен". Припознали друг!? Циганката Айше си намери нов мъж. Всъщност, единственото, което припознавате, е подадения член от събутия панталон. Утре и Гонзо да извади пари и да ви обещае титли, и на него ще го поемете жадно.

Червеният франкенщайн официално си спечели ненавистта на цяла България. Дори в такава безбъдещна клоака, в която министърът на спорта официално заявява, че поощрява неплащането към държавата на дълг от над 11 милиона лева, а БФС заявява, че ще измисли някаква "схемичка", безпринципността и безчестието на червения тумор впечатляват с безочието си. Единственият правилен ход е Левски София и всички останали клубове да протестират и дори да напуснат този цирк, наречен български футбол.

Всеки ден и всеки час ще ви напомняме - ЦЕСЕКА УМРЯ! НЯМА ВЕЧЕ ЦЕСЕКА! И дерби няма да има. Завинаги в историята ще остане статистиката, в която Левски приключва това съперничество с най-много победи и с най-разгромни резултати. Вие сте Литекс, генно-модифицираният паразит на България. Нито повече, нито по-малко. Бързайте до студията да преправяте татуировките, имате да сменяте имена, години, емблеми.

П.С: И нека на всекиго бъде ясно, че ако един ден и ние се изправим пред този избор, нашият избор ще бъде ясен - смърт преди безчестие! Защото ние имаме чест, традиция и произход, а вие имате само вход и изход...

Аз си гледам Левски. Не ме интересува срещу кого е. Няма да е редно другите да се отказват да играят заради едни мошеници. По-скоро мошениците да се откажат да играят, ако имат малко мъжка чест в себе си. Иначе е ясно ако Левски играе срещу това нещо, какво ще им викам - цигани , селяни и В група.

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 17 юни 2015 12:53

Avanti_Ragazzi написа:Не ме карай понеже ме мързи и аз да ги пиша вашите 1000 имена, вливания, кражби и закривания на чужди отбори, схеми родословни дървета и т.н. че няма да ми стигне само тая страница тука?

Ето ти списък с насила ликвидираните клубове, чрез сливаня в твойто отборче:

Владислав (София)
ПСК (София)
Родина (Лозенец, София)
Спортист (София)
Спартак (София)
ФК Кремиковци (София)
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 17 юни 2015 12:58

River Plate написа:

Ето ти списък с насила ликвидираните клубове, чрез сливаня в твойто отборче:

Владислав (София)
ПСК (София)
Родина (Лозенец, София)
Спортист (София)
Спартак (София)
ФК Кремиковци (София)

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6a/CSKA_roots_bg.png[/rimg] цъкни и виж какво се нарича ликвидация на отбори. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”