Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
evil
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот evil » 01 юни 2015 19:09

Да вземат Цветков и Бакари.

На линия
Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 01 юни 2015 19:16

Вие хубаво мислите да ги гоните тези дето сте ги изписали, ама заинтересувахте ли се дали нямат договори. Или викате "майната им на задълженията". И запитвате ли се при това нямане кой читав футболист ще дойде да играе без пари ей така за удоволствието да го псуват. Такива като Сашо цигането дето дойде купи да печели не са много ( а и той далеч не е читав). Майтапа на страна, но не мисля че отбор ви е слаб. Не съм ви следил много много, но в сравнение с есента си изглеждате като колос. Имате и нелоши млади момчета, но там трябва спокойствие, отношение и търпение. Лично мнение, но отношението ви към Гаджев е отвратително. Не мисля че го заслужава.

На линия
Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 01 юни 2015 19:17

evil написа:Да вземат Цветков и Бакари.

Ако ти ги платиш и им плащаш РЕДОВНО заплатите предполагам че ще ги вземат.

Потребителски аватар
BlackNBlue
Контакти:

Мнениеот BlackNBlue » 01 юни 2015 19:24

Със сегашните ни играчи не ни трябва тежък таран, напротив, трябва ни по-лек нападател тип Де Карвальо и бас хващам, че ако все още го имахме в състава си, сезонът щеше да се развие по друг начин. Домо - аут, Педро - аут, Сашо - аут, Стефан Велев и той е сякаш излишен, но Белаид би бил добра алтернатива за централен бранител. Честно казано не искам да напуска, освен това сформира и добър тандем с Борко Стойчев.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 01 юни 2015 19:31

BlackNBlue написа:Със сегашните ни играчи не ни трябва тежък таран, напротив, трябва ни по-лек нападател тип Де Карвальо и бас хващам, че ако все още го имахме в състава си, сезонът щеше да се развие по друг начин. Домо - аут, Педро - аут, Сашо - аут, Стефан Велев и той е сякаш излишен, но Белаид би бил добра алтернатива за централен бранител. Честно казано не искам да напуска, освен това сформира и добър тандем с Борко Стойчев.

Само който не разбира от футбол смята Белаид за ненужен!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 01 юни 2015 19:35

Sinite ot Sofia написа:
BlackNBlue написа:Със сегашните ни играчи не ни трябва тежък таран, напротив, трябва ни по-лек нападател тип Де Карвальо и бас хващам, че ако все още го имахме в състава си, сезонът щеше да се развие по друг начин. Домо - аут, Педро - аут, Сашо - аут, Стефан Велев и той е сякаш излишен, но Белаид би бил добра алтернатива за централен бранител. Честно казано не искам да напуска, освен това сформира и добър тандем с Борко Стойчев.

Само който не разбира от футбол смята Белаид за ненужен!

Белайд е класа, въобще имате доста класни състезатели за втората шестица :roll: Надали Пирин и ририла ще са непосилни върхове за тях :?
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

ivan_svet
Контакти:

Мнениеот ivan_svet » 01 юни 2015 20:14

Sinite ot Sofia написа:Важно е да задържим Аниете и Прохазка.. има надежда и за Абди. С Йорга не знам какво е положението, но и той има място на Герена. Сериозно свиване на бюджета най - вероятно ще има и на тези срещи няма как да не се дискутира. За нови попълнения ( ест свободни агенти по обясними причини) е рано да говорим, но според мен мнозина ще се съгласят, че Велев, Гаджев, Педро и Домовчийски нямат място на Герена! Алвеша за резерва не е зле.

Аниете и Прохазка са полезни и нужни, но Абди е далеч от истината. Велев и Гаджев трябва да останат, най-малкото защото "Левски" очевидно няма да има пари за нови на този пост. Затова пък Педро и особено Домовчийски би трябвало да си хвърлят капите ако някой отбор от Б група ги поиска. Йоргачевич е добър вратар, но не е нещо, заради което резервните вратари на "Левски" да продължават да бъдат резерви, а са и кадри на клуба. Нину също е за влака София-Букурещ. Надявам се, че селекцията, макар и очертаваща се със свободни агенти, да бъде умна. Но затова е нужно Гонзо да не се меси, защото качествената селекция му е като китайски език.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 01 юни 2015 20:15

Първите трима за гонене са Батков, Гонзо и Стойчо Стоев!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 юни 2015 20:19

Според мен още е много рано да се говори за селекция. Много по-важно е как ще се развие въпроса със собствеността и кой реално ще ръководи Левски.
Иначе като играчи ,които са възможни на този етап според мен са Кирил Котев- за мен един от най-добрите ЦЗ у нас,нищо че е цесекар и е вече на години,за мен може да ни свърши работа.За десен бек за мен много добра опция е и Йордан Христов от Ботев,друг е въпроса че той е ботевист и най-вероятно няма да иска да дойде при нас. Мариян Огнянов и Лъчо Балтанов от Ботев- на този етап имат място в Левски,а и са наши юноши. В нападение работа може да ни свършат Б.Карагерен от Локо(Пд) ,централен нападател в А група не виждам,освен донякъде Ал.Колев(според мен има голям спад в играта му след като се завърна в България). Според мен много трудно ще вземем някой Ал.Цветков(Литекс), някога беше много талантлив,но и при него мисля че има сериозен спад.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 01 юни 2015 20:23

honda написа:Според мен още е много рано да се говори за селекция. Много по-важно е как ще се развие въпроса със собствеността и кой реално ще ръководи Левски.
Иначе като играчи ,които са възможни на този етап според мен са Кирил Котев- за мен един от най-добрите ЦЗ у нас,нищо че е цесекар и е вече на години,за мен може да ни свърши работа.За десен бек за мен много добра опция е и Йордан Христов от Ботев,друг е въпроса че той е ботевист и най-вероятно няма да иска да дойде при нас. Мариян Огнянов и Лъчо Балтанов от Ботев- на този етап имат място в Левски,а и са наши юноши. В нападение работа може да ни свършат Б.Карагерен от Локо(Пд) ,централен нападател в А група не виждам,освен донякъде Ал.Колев(според мен има голям спад в играта му след като се завърна в България). Според мен много трудно ще вземем някой Ал.Цветков(Литекс), някога беше много талантлив,но и при него мисля че има сериозен спад.

Само един въпрос.Кой до сега РЕАЛНО ръководеше Левски?
Изображение

Изображение

Върни се в “Левски”