Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 31 май 2015 16:06

1982 написа:Хубава тениска, Ралке ...... най-вече надписът. После да не се чудите защо преживявате такива нощи като Берое, Славия, Черно море ...... както каза Гонзо, има Господ и той гледа, нали така беше ?!

С гордост си я нося. Има, затова и ние, и вие си носите последствията, нали така? ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 31 май 2015 16:11

Трябва да се задържи Абди, за мен това ни е най-основния играч. Аниете и Бедоя също ще се от полза. Прохазка дано преподпише, но да го пускат като халф, а не вечно да запълва дупки. Краев може да играе още един сезон при нас. Минев към момента по-скоро също трябва да остане за един последен сезон при нас. Задължително да се вземе централен защитник, десен бек, опорен халф и най-вече добър нападател! Педро, Домо и Велев вън на момента, Цоневите най-добре под наем. Гаджев да порита другаде, време му е. Така догодина поне за топ 3 мисля, че бихме имали шанс...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 31 май 2015 16:15

ralka_levskarka написа:Чао на Батков!

И като се маxне Батков. ... ви идва Тонев. Което е същото ... Трябват радикални промени. Не само при вас де .. :roll:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 май 2015 16:15

ralka_levskarka написа:
1982 написа:Хубава тениска, Ралке ...... най-вече надписът. После да не се чудите защо преживявате такива нощи като Берое, Славия, Черно море ...... както каза Гонзо, има Господ и той гледа, нали така беше ?!

С гордост си я нося. Има, затова и ние, и вие си носите последствията, нали така? ;)

Жалко, наистина ..... няма нужда от коментар дори.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 31 май 2015 16:27

Ха честита купа! Браво на инженера, браво на бай Ганьо!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 31 май 2015 16:32

Rivaldo10 написа:Трябва да се задържи Абди, за мен това ни е най-основния играч. Аниете и Бедоя също ще се от полза. Прохазка дано преподпише, но да го пускат като халф, а не вечно да запълва дупки. Краев може да играе още един сезон при нас. Минев към момента по-скоро също трябва да остане за един последен сезон при нас. Задължително да се вземе централен защитник, десен бек, опорен халф и най-вече добър нападател! Педро, Домо и Велев вън на момента, Цоневите най-добре под наем. Гаджев да порита другаде, време му е. Така догодина поне за топ 3 мисля, че бихме имали шанс...

С какво да ги задържат?С обещание ,че ще им намалят заплатите, но за сметка на това няма да ги взимат редовно?
С гаранция ,че
До 2020 може Левски да играе в някой турнир, различен от А група?
Бедоя има договор още 1 година, но може да разтрогне още ...вчера.
Аниете може да се замисли единствено поради възрастта си.
Прохазка защо да остава?За да се пробва като вратар?
Не искам да съм лош пророк, но идват такива времена, че посочените за гонене от теб , може да ни се виждат като "звезди" спрямо новодошлите.Този отбор няма гръбнак, няма лидер.Всичко трябва да се гради наново.
А Тонев ако остави гонзо, просто не ми се мисли..."например".
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 май 2015 17:01

Ебаси.......ама те хората са казали, като не вкараш, знаем какво става. Като изключим трошенето накрая, на трибуните беше страхотно, за разлика от на терена :(

Ралке, май те мернах на алеята в Морската, но не бях сигурен, а и в тая лудница :?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 май 2015 17:06

rhaegar написа:Ебаси.......ама те хората са казали, като не вкараш, знаем какво става. Като изключим трошенето накрая, на трибуните беше страхотно, за разлика от на терена :(

Ралке, май те мернах на алеята в Морската, но не бях сигурен, а и в тая лудница :?

Възможно е, хм.. :mrgreen:

Със син клин бях, след водата го бях запретнала :mrgreen: , тениска Вярност и горнище на кръста..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 31 май 2015 19:09

ralka_levskarka написа:Всички видяхме, че не искат да я спечелят. 11:11 вкарваме 5 на ЧМ, 10:11 се скъсваме да пропускаме и не можем да вкараме над 1,5, ай моля, не съм на 12.. Що Аниете не остана поне още 5 минути? Можеше!!! Но явно не трябваше.. Почти не съм спала.. Вчера бе нещо ужасно, още не мога си кажа името, докато пях и по едно време имах чувството че душата ми ще изскочи, за да се напъвам за още по- силно да пея, а те .. Отблагодариха се по прекрасен начин.

Добави само и по какъв начин ни вкараха головете. Особено втория. Сигурен съм, че тоя мургавия не е минавал 5 човека по този начин и на плажа пред родната си колиба.
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 май 2015 19:18

Какво да говорим за пропуските... Ние ги гледаме цял сезон. Ако през сезона ги нямаше, а сега за първи път Домо да изтърве от 10 метра или педро на празна врата, то щях да кажа, че са нарочно, но както много добре знаем, те това го правят и през сезона. Домовчийски на мач дори с Марек прави по 2-3 такива пропуска, а за педро какво да говорим... щом 13 000 сини фенове го усвиркваха толкова силно, че ако съм аз, след мача си събирам багажа и казвам не искам никакви заплати, а просто да си тръгна. Другият вариант е да се самоубие.
Не може във финал да правиш такива пропуски и да искаш да спечелиш. Видяхме разликата да имаш добър нападател, не казвам отличен (Бакари) и това да нямаш никакъв нападател (Домовчийски). Дори отбор като Черно море има 3 нападатели в отбора, а в Левски се разчита на един и неговото име ееее --- Домовчийски. Това говори достатъчно.

Върни се в “Левски”