sin4ec написа:Готвача написа:Пич,разводняваш.Но за правописа,ако ще правиш забележки,поне поставяй точки където трябва да има такива.А също така чета,че намесваш ЦСКА няколко пъти.Комплексчета нещо,или...Защото аз просто не разбирам,какво общо имат те,в тема за мач между нашите два отбора.За билетите-просто не е честно,но явно с честността нещата не ви се получават като цяло/на левскарите имам в предвид/.
Точки на пп не поставям, съкращението е като телевизия-тв. Но няма как да го знаеш! Освен интервалите, имаш проблеми с местата на запетайките, а и с други неща, но да не задълбаваме.
Нищо не разводнявам, давам фактология. 3 000 билета не можете да продадете, и имате претенции? И да бяхте взели 7 500 като нас, в един момент трябваше да се отчетете и да върнете другите. И те пак са при нас. Или номера е да бъдем затруднени и притеснени максимално, пък че вие ще сте има-няма 2 000 човека на стадиона-кой му пука?
Не намесвам ЦСКА, още по-малко пък комплекси имам от тях, но да коментирааш топла връзка Батков-Гела, без да споменеш оная, е срамно. Опитваш се да извадиш от контекста им няколко събития и да ги вкараш в своето русло, но няма как да стане.
Не си намерил черква да се кръстиш, истина ти казвам! Ако вземете Купата, ще ти честитя и толкоз! Ако срещна ваши в Бургас, ще пием по питие и всеки по пътя си. Но да ми тръгваш предварително с директиви и евтини постановки за застраховка, тая работа е курвенска работа!
Капиш?
Синчец,неволно прочетох за пп и веднага ще се поправя.Съжалявам но не съм доглеждал .