КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: КБ ФИНАЛ: Левски - Черно море |30.05.2015| 20:00

Мнениеот FLANKER » 28 май 2015 18:47

sin4ec написа:
Готвача написа:Пич,разводняваш.Но за правописа,ако ще правиш забележки,поне поставяй точки където трябва да има такива.А също така чета,че намесваш ЦСКА няколко пъти.Комплексчета нещо,или...Защото аз просто не разбирам,какво общо имат те,в тема за мач между нашите два отбора.За билетите-просто не е честно,но явно с честността нещата не ви се получават като цяло/на левскарите имам в предвид/.

Точки на пп не поставям, съкращението е като телевизия-тв. Но няма как да го знаеш! Освен интервалите, имаш проблеми с местата на запетайките, а и с други неща, но да не задълбаваме.
Нищо не разводнявам, давам фактология. 3 000 билета не можете да продадете, и имате претенции? И да бяхте взели 7 500 като нас, в един момент трябваше да се отчетете и да върнете другите. И те пак са при нас. Или номера е да бъдем затруднени и притеснени максимално, пък че вие ще сте има-няма 2 000 човека на стадиона-кой му пука?
Не намесвам ЦСКА, още по-малко пък комплекси имам от тях, но да коментирааш топла връзка Батков-Гела, без да споменеш оная, е срамно. Опитваш се да извадиш от контекста им няколко събития и да ги вкараш в своето русло, но няма как да стане.
Не си намерил черква да се кръстиш, истина ти казвам! Ако вземете Купата, ще ти честитя и толкоз! Ако срещна ваши в Бургас, ще пием по питие и всеки по пътя си. Но да ми тръгваш предварително с директиви и евтини постановки за застраховка, тая работа е курвенска работа!
Капиш?

Синчец,неволно прочетох за пп и веднага ще се поправя.Съжалявам но не съм доглеждал .
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

tscorp
Контакти:

Мнениеот tscorp » 28 май 2015 19:25

Левски е в добро сп.техническо състояние. Начело е можещ,знаещ, желаещ развитие (а не само заплата) тренъор. Сините футболисти сега и точно сега трябва да се ревашншират на всички нас за слабите игри и резултати в последните години. Трябва да се отблагодарят и на всички нас, които отделихме някой лев и помогнахме на клуба в този тежък момент.
Левски е фаворита в предстоящия финал но Черно море са опитен и боеспособен отбор. Противника трябва да се уважава и не бива да се подценява. Това е финал и всичко ще се реши в зависимост концентрация, форма, спазване на тактическа дисциплина и недопускане на грешки,както и използване на възможностите(всяка една) за реализиране на гол във вратата на противника.

Ако спечели финала, Левски ще тръгне веднага по един нов и със сигурност успешен и победен път. При загуба, сините трябва с достойнство да поздравят противника, да не униват, стиснат зъби и работят още по усърдно за излизане от кризата и успешно развитие.

Желая красива и резултатна победа на Левски. Желая да стане хубав финал в който и двата отбора да заслужат ръкопляскания и респект на зрителите.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 май 2015 19:36

Самоооо Синитееее шалалалалалалалаааааа, Самоооо Синитееее шалалалалалалалаааааа Ооооооооооооооооооо Ооооооооооооооо

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=iyLdoQGBchQ[/youtube]

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

g55amg
Контакти:

Мнениеот g55amg » 28 май 2015 19:40

Варненските мишоци защо така реват от съдията? Все едно не ги опнахме колкото пъти ги хванахме в А група и все едно са забравили един мач за купата от последните години, когато съдията ни закла точно срещу тях на село. Дребни душички..дано да ги биеме с повече, а ако има спорна дузпа за нас още по-добре =)

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Re: Билети за финала

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 28 май 2015 19:46

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Билети за финала

Мнениеот damyanov1963 » 28 май 2015 20:43

veselinsk написа:Да, по членските им книжи в ДС :lol:
Язък ти за годините и акъла.

А ти откъде имаш достъп до членските им книжки в ДС?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 28 май 2015 23:28

Тоя мач аз го виждам 4-5:0 за Левски. Разликата в класите е безспорна и това ще се види и на мача. Така реването на вдовиците ще иде на халос.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 29 май 2015 10:18

plamenst7 написа:Тоя мач аз го виждам 4-5:0 за Левски. Разликата в класите е безспорна и това ще се види и на мача. Така реването на вдовиците ще иде на халос.

:o кво си приказваш не 5 ,а 8 поне все пак вие играете футбол от Марс , да взема да си продам билета и да ходя да паля свещи всичко под 8 ,ще е успех за нас !
ex Popeye

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 29 май 2015 10:45

Ron Jeremy написа:
plamenst7 написа:Тоя мач аз го виждам 4-5:0 за Левски. Разликата в класите е безспорна и това ще се види и на мача. Така реването на вдовиците ще иде на халос.

:o кво си приказваш не 5 ,а 8 поне все пак вие играете футбол от Марс , да взема да си продам билета и да ходя да паля свещи всичко под 8 ,ще е успех за нас !

Един пич във всекидневната ни си търсеше билет. Пиши му на лични, може даже да даде някой лев отгоре :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”