Левски поиска още билети за финала
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски поиска още билети за финала
Финалът е между отборите с най-много фенска маса съответно от източната част на страната и от западната.
sin4ec написа:Аз като ви казах, че ще сме над 10 000 на финала, някои тук се подсмихваха...а с хотелите в и около Бургас за тази дата е пълен цирк!
Няма как сред "милионите" левскари да не се намерят поне 10 000, които да се излъжат и да отидат на финал за купата. Между другото от личен опит знам, че бройката на феновете не е решаваща за изхода от двубоя.

Моряци никой не ни е виновен за билетите ,трябва да се сърдим само и единствено на ръководството ни което е най заспалото.
- damyanov1963
Teo написа:Те левскарите ги нема никакви цяла година... нормално да се активизират са тука за мачО на сезонЯ![]()
С/у Лц бехме повече от вас. Ние поне си имаме мач на сезона, докато вие вече и до калъфка не може да се доберете

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- LoveAndPeace
- Контакти:
Абсолютен цирк е с тези билети - Едните искали 5000 , другите 4000 , той стадиона 18 000 ........едните продовали вече 7500 , другите още не са ги зърнали ?!?
Колко щеше да е трудно - Ето ви на вас 8500 билета , ето ви и на вас 8500 билета , на 22.05 или ги плащате или връщате непродадените!
Нямаше да има мрънкане , оправдания и опашки пред затворени каси (като снощи)
Колко щеше да е трудно - Ето ви на вас 8500 билета , ето ви и на вас 8500 билета , на 22.05 или ги плащате или връщате непродадените!
LoveAndPeace написа:Абсолютен цирк е с тези билети - Едните искали 5000 , другите 4000 , той стадиона 18 000 ........едните продовали вече 7500 , другите още не са ги зърнали ?!?
+
След вчерашния мач и отново титаничната посещаемост ми мъчи един въпрос - фенове на Левски ли сте или фенове на Купата?
Ч-Б П Д В Е М
Има ли смисъл въобще да ходя до магазина или до Герена, за да си купя билет? Пуснаха ли въобще нови?
[offtopic]И не съм от "феновете на купата". Почти цял сезон бях на мачовете.
[/offtopic]
[offtopic]И не съм от "феновете на купата". Почти цял сезон бях на мачовете.

[center]1914[/center]
- modor
- Контакти:
suarez написа:Има ли смисъл въобще да ходя до магазина или до Герена, за да си купя билет? Пуснаха ли въобще нови?
[offtopic]И не съм от "феновете на купата". Почти цял сезон бях на мачовете.[/offtopic]
Уважаеми Левскари,
Във връзка с големия интерес към футболната среща за Финала на турнира „Купа България“, която ще се проведе на 30 май 2015 г., от 20.00 часа, на стадион „Лазур“ в гр. Бургас, Ви информираме, че сме отправили официално запитване с молба към организатора на мача - Българска Професионална Футболна Лига (БПФЛ), за допълнително количество билети, които да пуснем в продажба на касите на стадион „Георги Аспарухов“.
Веднага, след като получим полагащите ни се билетите, същите ще се продават на касите на стадион „Георги Аспарухов“ на ул. „Тодорини кукли“ и чрез Националния клуб на привържениците (НКП).
Благодаря Ви, за подкрепата и интереса и се извиняваме за причиненото Ви неудобство, като Ви уверяваме, че сме направили всичко, за да осигурим възможност на всеки привърженик на клуба, да подкрепи любимия си отбор!
За допълнителна информация, следете сайта на клуба: www.levski.bg
Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Май който не е взел билет евентуално от петък натам:
http://topsport.ibox.bg/news/id_1496849362
http://topsport.ibox.bg/news/id_1496849362