modor написа:Жив и здрав да е Мегахерца
Този пич заслужава награда! Направо да му дават доживотно място в сектора, когато бъде завършен...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
modor написа:Жив и здрав да е Мегахерца
Rivaldo10 написа:Сектора трябва да е напълно завършен до края на септември! Това включва и козирката! Единствената по-добра новина, която можех да чуя днес, би била за нов, читав собственик на Левски!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
mikata написа:http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=1576597&page=343
Благодарение на 86mhz http://www.skyscrapercity.com
TristaNNN написа:Rivaldo10 написа:Сектора трябва да е напълно завършен до края на септември! Това включва и козирката! Единствената по-добра новина, която можех да чуя днес, би била за нов, читав собственик на Левски!
Това къде го четеш?
Мистри написа:TristaNNN написа:Rivaldo10 написа:Сектора трябва да е напълно завършен до края на септември! Това включва и козирката! Единствената по-добра новина, която можех да чуя днес, би била за нов, читав собственик на Левски!
Това къде го четеш?
ДБ
plamenst7 написа:Мистри написа:TristaNNN написа:Rivaldo10 написа:Сектора трябва да е напълно завършен до края на септември! Това включва и козирката! Единствената по-добра новина, която можех да чуя днес, би била за нов, читав собственик на Левски!
Това къде го четеш?
ДБ
Не - това е обявено от биг боса на обекта. А ДБ след около 4 месеца ще излезе с новината "Левски представи новото си бижу" и надявам се с подзаглавие "след месец започва изграждането и на сектор Б" на пук на злобари и комплексри, които се кефеха на "кабриото", "полумесеца" и какво ли не. Надявам се след 4 месеца да се кефите пак по същия начин.
plamenst7 написа:Абе какви са тия глупости от тръста за кръщаване на трибуни? Трибуната ще се казва Сектор А и това е. Видели нещо от Лудогорец и дай и ние, ама ние имаме десетки легенди и заслужилите не са един и двама, не са и 4 колкото са секторите на стадиона. Да вземем накрая и седалки да кръщаваме на играчи с по-малки заслуги, та да няма сърдити. Пълна глупост е това за мен и ще има доста подигравки, най-вече предвид това, че се получава копи-пейст на трибуна Моти.
Потребители, разглеждащи този форум: vvessel и 27 госта