Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кога се очакват билети?
От Варна съм и въпросът ми е как мога да се сдобия с билети за финала когато се пуснат в продажба? Възможност за покупка по интернет/телефон има ли?
Re: Всекидневната около Левски
[offtopic]
За жалост информацията се оказа вярна. Днес в любимото вестниче пишеше, че Серано е напуснал Левски.
[/offtopic]tiamat написа:Бягствата заради кризата в Левски започнаха
07 май 2015 17:06
Методистът в школата Давид Серано е подал молба за разтрогване на договора си
Финансовата криза в Левски доведе и до първия беглец в клуба. Това е испанецът Давид Серано. Той дойде през лятото на „Герена“, за да модернизира тренировъчния процес в школата на сините. Испанецът, както всички в Левски, не е получавал заплата от декември. Това го е накарало да напусне.
Той е подал молба за разтрогване на договора си с клуба. Само преди дни словашкият халф Роман Прохазка обяви, че може да си тръгне от Левски след края на сезона, ако ситуацията в клуба не се подобри. Най-вероятно същото ще направят и други играчи на сините.
ДБ
Айде, почна се...
За жалост информацията се оказа вярна. Днес в любимото вестниче пишеше, че Серано е напуснал Левски.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

JackPackage написа:Rivaldo10 написа:siniq_fen написа:Може ли да попитам, нормално ли е днес да е 9 май и да не е изяснено кога и къде ще се играе финалът за Купата? Тая мисъл ме изкарва извън нерви...![]()
![]()
![]()
Да ти *** и загубената професионална лига и тъпото БФС.
Бургас, 30 май, 20-00 часа. Още обаче не са го обявили, кур за БФС!
Да го обявяват вече, аз си запазих хотел на Сънито за 29-ти, откривам сезона на Какаото, взимаме купата на другия ден и всичко е 6![]()
![]()
Баце, ще се топиш ли

Леевски, оле

boabbb написа:JackPackage написа:Rivaldo10 написа:siniq_fen написа:Може ли да попитам, нормално ли е днес да е 9 май и да не е изяснено кога и къде ще се играе финалът за Купата? Тая мисъл ме изкарва извън нерви...![]()
![]()
![]()
Да ти *** и загубената професионална лига и тъпото БФС.
Бургас, 30 май, 20-00 часа. Още обаче не са го обявили, кур за БФС!
Да го обявяват вече, аз си запазих хотел на Сънито за 29-ти, откривам сезона на Какаото, взимаме купата на другия ден и всичко е 6![]()
![]()
Баце, ще се топиш лиМиналата година се топих на 6-ти юни в Поморие - 17 градуса водата, топките ти стават в тон с отбора за отрицателно време
И аз запазих за 29-ти и съм на откриването на Какао, после Купата е Синя.....

Аз не бързам да запазвам все още, че да не стане някоя промяна на стадиона-домакин в последния момент. Все пак живеем в България, а и "синята" ПФЛ като нищо ще сътвори някоя чутовна глупост. Добре поне, че мачът е в почивен ден, че с това мотаене на официалното становище не ми се мисли какво чудо щеше да е, ако трябва да се пазарят отпуски от днес за утре. 

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- JackPackage
- Контакти:
TristaNNN написа:Аз не бързам да запазвам все още, че да не стане някоя промяна на стадиона-домакин в последния момент. Все пак живеем в България, а и "синята" ПФЛ като нищо ще сътвори някоя чутовна глупост. Добре поне, че мачът е в почивен ден, че с това мотаене на официалното становище не ми се мисли какво чудо щеше да е, ако трябва да се пазарят отпуски от днес за утре.
Е, аз мога до 21 да си отменя резервацията без неустойки...дотогава все трябва кретените да са потвърдили финала

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
TristaNNN написа:[offtopic][/offtopic]tiamat написа:Бягствата заради кризата в Левски започнаха
Финансовата криза в Левски доведе и до първия беглец в клуба. Това е испанецът Давид Серано. Той дойде през лятото на „Герена“, за да модернизира тренировъчния процес в школата на сините. Испанецът, както всички в Левски, не е получавал заплата от декември. Това го е накарало да напусне.
Той е подал молба за разтрогване на договора си с клуба. Само преди дни словашкият халф Роман Прохазка обяви, че може да си тръгне от Левски след края на сезона, ако ситуацията в клуба не се подобри. Най-вероятно същото ще направят и други играчи на сините.
ДБ
Айде, почна се...
Оказа се, че е по семейни причини обаче, не за пари. Имаше интервю с него някъде миналия ден.
tiamat написа:TristaNNN написа:[offtopic][/offtopic]tiamat написа:Бягствата заради кризата в Левски започнаха
ДБ
Айде, почна се...
Оказа се, че е по семейни причини обаче, не за пари. Имаше интервю с него някъде миналия ден.
Да, така е, но според мен казва това с цел раздялата да е мирна и тиха. Хеле, ако обели дума за пари ...

[offtopic]
[/offtopic]

TristaNNN написа:tiamat написа:TristaNNN написа:[offtopic][/offtopic]tiamat написа:Бягствата заради кризата в Левски започнаха
ДБ
Айде, почна се...
Да, така е, но според мен казва това с цел раздялата да е мирна и тиха. Хеле, ако обели дума за пари ...
Е, кво значи ако обели дума за пари? Все едно никой не знае, че тая година не са взимали пари в клуба. Не е някаква тайна.
terata написа:Е, кво значи ако обели дума за пари? Все едно никой не знае, че тая година не са взимали пари в клуба. Не е някаква тайна.
Искам да кажа, че "напускам по лични причини" ще мине тихо и ще се чете между редовете, докато "напускам, че няма $$$" ще разбуни духовете в цялото синьо пространство, а това е нещото, от което най-малко се нуждаем в момента. Иначе е ясно, че специалист от такава величина не може да работи само за здраве, няма как да му се сърдим на човека.
[offtopic]
[/offtopic]