Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
evil
Контакти:

Кога се очакват билети?

Мнениеот evil » 10 май 2015 22:27

От Варна съм и въпросът ми е как мога да се сдобия с билети за финала когато се пуснат в продажба? Възможност за покупка по интернет/телефон има ли?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2015 09:56

[offtopic]
tiamat написа:
Бягствата заради кризата в Левски започнаха
07 май 2015 17:06
Методистът в школата Давид Серано е подал молба за разтрогване на договора си

Финансовата криза в Левски доведе и до първия беглец в клуба. Това е испанецът Давид Серано. Той дойде през лятото на „Герена“, за да модернизира тренировъчния процес в школата на сините. Испанецът, както всички в Левски, не е получавал заплата от декември. Това го е накарало да напусне.

Той е подал молба за разтрогване на договора си с клуба. Само преди дни словашкият халф Роман Прохазка обяви, че може да си тръгне от Левски след края на сезона, ако ситуацията в клуба не се подобри. Най-вероятно същото ще направят и други играчи на сините.

ДБ

Айде, почна се...
[/offtopic]
За жалост информацията се оказа вярна. Днес в любимото вестниче пишеше, че Серано е напуснал Левски.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 май 2015 11:50

JackPackage написа:
Rivaldo10 написа:
siniq_fen написа:Може ли да попитам, нормално ли е днес да е 9 май и да не е изяснено кога и къде ще се играе финалът за Купата? Тая мисъл ме изкарва извън нерви... :x :x :x :x Да ти *** и загубената професионална лига и тъпото БФС.

Бургас, 30 май, 20-00 часа. Още обаче не са го обявили, кур за БФС! ;)

Да го обявяват вече, аз си запазих хотел на Сънито за 29-ти, откривам сезона на Какаото, взимаме купата на другия ден и всичко е 6 :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Баце, ще се топиш ли :lol: Миналата година се топих на 6-ти юни в Поморие - 17 градуса водата, топките ти стават в тон с отбора за отрицателно време :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Grandoman
Контакти:

Мнениеот Grandoman » 11 май 2015 16:24

boabbb написа:
JackPackage написа:
Rivaldo10 написа:
siniq_fen написа:Може ли да попитам, нормално ли е днес да е 9 май и да не е изяснено кога и къде ще се играе финалът за Купата? Тая мисъл ме изкарва извън нерви... :x :x :x :x Да ти *** и загубената професионална лига и тъпото БФС.

Бургас, 30 май, 20-00 часа. Още обаче не са го обявили, кур за БФС! ;)

Да го обявяват вече, аз си запазих хотел на Сънито за 29-ти, откривам сезона на Какаото, взимаме купата на другия ден и всичко е 6 :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Баце, ще се топиш ли :lol: Миналата година се топих на 6-ти юни в Поморие - 17 градуса водата, топките ти стават в тон с отбора за отрицателно време :mrgreen:

И аз запазих за 29-ти и съм на откриването на Какао, после Купата е Синя.....
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 11 май 2015 16:38

Аз не бързам да запазвам все още, че да не стане някоя промяна на стадиона-домакин в последния момент. Все пак живеем в България, а и "синята" ПФЛ като нищо ще сътвори някоя чутовна глупост. Добре поне, че мачът е в почивен ден, че с това мотаене на официалното становище не ми се мисли какво чудо щеше да е, ако трябва да се пазарят отпуски от днес за утре. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 май 2015 16:54

TristaNNN написа:Аз не бързам да запазвам все още, че да не стане някоя промяна на стадиона-домакин в последния момент. Все пак живеем в България, а и "синята" ПФЛ като нищо ще сътвори някоя чутовна глупост. Добре поне, че мачът е в почивен ден, че с това мотаене на официалното становище не ми се мисли какво чудо щеше да е, ако трябва да се пазарят отпуски от днес за утре. :?

Е, аз мога до 21 да си отменя резервацията без неустойки...дотогава все трябва кретените да са потвърдили финала :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 11 май 2015 19:06

TristaNNN написа:[offtopic]
tiamat написа:

Финансовата криза в Левски доведе и до първия беглец в клуба. Това е испанецът Давид Серано. Той дойде през лятото на „Герена“, за да модернизира тренировъчния процес в школата на сините. Испанецът, както всички в Левски, не е получавал заплата от декември. Това го е накарало да напусне.

Той е подал молба за разтрогване на договора си с клуба. Само преди дни словашкият халф Роман Прохазка обяви, че може да си тръгне от Левски след края на сезона, ако ситуацията в клуба не се подобри. Най-вероятно същото ще направят и други играчи на сините.

ДБ

Айде, почна се...
[/offtopic]

За жалост информацията се оказа вярна. Днес в любимото вестниче пишеше, че Серано е напуснал Левски.

Оказа се, че е по семейни причини обаче, не за пари. Имаше интервю с него някъде миналия ден.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 май 2015 09:37

tiamat написа:
tiamat написа:

ДБ

Айде, почна се...
[/offtopic]

Оказа се, че е по семейни причини обаче, не за пари. Имаше интервю с него някъде миналия ден.

Да, така е, но според мен казва това с цел раздялата да е мирна и тиха. Хеле, ако обели дума за пари ... :?
[offtopic]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 май 2015 10:34

TristaNNN написа:
tiamat написа:
tiamat написа:

ДБ

Айде, почна се...
[/offtopic]

Да, така е, но според мен казва това с цел раздялата да е мирна и тиха. Хеле, ако обели дума за пари ... :?

Е, кво значи ако обели дума за пари? Все едно никой не знае, че тая година не са взимали пари в клуба. Не е някаква тайна.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 12 май 2015 10:37

terata написа:Е, кво значи ако обели дума за пари? Все едно никой не знае, че тая година не са взимали пари в клуба. Не е някаква тайна.

Искам да кажа, че "напускам по лични причини" ще мине тихо и ще се чете между редовете, докато "напускам, че няма $$$" ще разбуни духовете в цялото синьо пространство, а това е нещото, от което най-малко се нуждаем в момента. Иначе е ясно, че специалист от такава величина не може да работи само за здраве, няма как да му се сърдим на човека.
[offtopic]

Върни се в “Левски”