КБ Лудогорец - Левски 1/2 финал |08.04.2015| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: КБ Лудогорец - Левски 1/2 финал |08.04.2015| 0:0 FT

Мнениеот terata » 09 апр 2015 11:06

metodito написа:Нямам еднозначно мнение относно вчера. Лично аз го видях като мач-близнак от миналия. Разликата - Йорга. Много ми харесва стегнатата игра на отбора. Прибрано, без рискове. От друга страна... Стоев. Защо държа Абди толкова време. Значи той имаше една изява, която беше показателна, когато до него беше Домо пред вратата, и той не му подаде, а стреля. Ноу къмент. Няма Мисяк, няма близнаците. Значи, това си беше същия мач. Като, ако не беше Йорга, можеше да е 2-0. Какъв Велев, нещеш ли победа. оффф. Не знам... Този мач с Гонзо, Сухия, Митов или кой да е от останалите измислени герои го губихме с разлика, и в същото време... :roll: Между другото - да - много липсва Роман напред, но в същото време със Сашко или Крумов, Мисиджан вчера щеше да вкара гол сто про. Жалко, че не се възползвахме от липсата на Дяков вчера. Явно е наистина супер важен за Разград, защото те вчера поизпускаха средата на терена. Иначе Стоев разбра, че е сбъркал миналия мач и малкия беше един от най-активните, докъм 60-тата. Не могат да му вземат топката без нарушение. Само не знам, дали наистина е за крилото...

Защо държал Абди, хахах, ми сигурно защото не даде на Кайсара да диша. Щото вършеше страшно много работа в дефанзивен план. Щото не се спря цял мач. Да, увличаше се в индивидуални действия повече от необходимото, но за мен той направи не лош мач. Той за Мисяк приревал. И близнаците какво? На кой на мястото трябваше да играят? Много си ми странна личност. Само мрънкаш против Стоев, а и слепците виждат, че лека полека отбора придобива много приятен облик, играе с едно докосване, свали се топката на земята и т.н. Стига мрънкахте ебати!!!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 апр 2015 11:09

metodito написа:Пацо от края на миналия сезон е контузен бе, пич, как искаш да играе? И защо леке? Това ли е новата директива?

Пацо много отдавна е здрав, но все така некадърен. От него вратар няма да стане и след време дори ти ще го разбереш... а може би не, щото още продължаваш да твърдиш какъв феноменален футболист е Симеон Райков. :mrgreen:

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 09 апр 2015 11:10

Откога е контузен ?!? Пацо толкова мачове о*ра през тези 2 години,че им изгубих бройката......Единственият мач,в който Пламенчо показа някакви качества под рамката на врата беше срещу розовите в далечната вече 2012 ;)
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 09 апр 2015 11:15

realno написа:Можете ли да ми пратите пълен запис на мача , че не можах да го гледам. Благодаря.

http://livetv.sx/en/showvideo/244865_ludogorets_levski/

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2015 11:55

levskar_95 написа:Откога е контузен ?!? Пацо толкова мачове о*ра през тези 2 години,че им изгубих бройката......Единственият мач,в който Пламенчо показа някакви качества под рамката на врата беше срещу розовите в далечната вече 2012 ;)

Бързичко забравяте...
Пацо много отдавна е здрав, но все така некадърен.

Дали е кадърен или не, не мога да кажа, виждам тук доста хора са заставали на врата... Аз на голяма врата в профи мач не съм заставал. Но за невъзстановен/контузен, то се вижда. А именно заради онази контузия беше взет Плешо. Когато дойде и ни изваждаше във всеки мач беше "тигър", а сега е "леке". Що за племе тъпанарско сме, бе?! В последните години пред Пацо се изредиха всякакви некадърници. В много мачове му се налагаше да играе като последен в защита. На неговия гръб мога да сложа по няколко равни и победи всеки сезон, които той ги е докарал със спасяванията си. И сега, когато попадна в дупка, "леке".
Почна кат чорбарите, директиви да ти се привиждат.

Дали? Може... Тогава е случйно организирала се кампания. А, чакай, то няма случайно организирани кампнии...
Конкретно за вчера, Стоев взе най-правилното решение, пускайки Йорга. И само на него може да се благодарим, че мача не е 2-0. Ако обаче забелязвате при положението на Безяк, словенецът можеше да го изиграе много по-добре предвид позицията на вратаря, а спасяването срещу бразилеца беше страхотно, но къде по дяволите беше защитата?!!!
Последна промяна от metodito на 09 апр 2015 12:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 апр 2015 12:12

metodito написа:
levskar_95 написа:Откога е контузен ?!? Пацо толкова мачове о*ра през тези 2 години,че им изгубих бройката......Единственият мач,в който Пламенчо показа някакви качества под рамката на врата беше срещу розовите в далечната вече 2012 ;)

Бързичко забравяте...
Пацо много отдавна е здрав, но все така некадърен.

Дали е кадърен или не, не мога да кажа, виждам тук доста хора са заставали на врата... Но за невъзстановен/контузен, то се вижда. А именно заради онази контузия беше взет Плешо. Когато дойде и ни изваждаше във всеки мач беше "тигър", а сега е "леке". Що за племе тъпанарско сме, бе?!

Ти лично ако се причисляваш към тъпанарското племе, си е твой проблем. Гледай да се въздържаш да поставяш всички под общ знаменател! Пацо от 2 години има няма 2 силни мача и дотам. А относно контузията е възстановен отдавна. "А когато дойде и ни изваждаше във всеки мач"... нали си наясно, че това беше преди 4 години. Оттогава дълбае само надолу и надолу. Смени се и треньора на вратарите - подобрение никакво. Просто с този нисък ръст, непрестанните грешки, които прави не виждам как ще излезе нещо от него. Както и да е, темата е за мача Лудогорец - Левски, а не за резервния ни вратар!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 09 апр 2015 12:14

metodito написа:
Почна кат чорбарите, директиви да ти се привиждат.

Дали? Може... Тогава е случйно организирала се кампания. А, чакай, то няма случайно организирани кампнии...

Кампания? :shock: Ти въобще наред ли си с главата? Изказването на мнение, за теб е някаква директива, подемане на кампания... майко мила!

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 09 апр 2015 12:35

metodito написа:Нямам еднозначно мнение относно вчера. Лично аз го видях като мач-близнак от миналия. Разликата - Йорга. Много ми харесва стегнатата игра на отбора. Прибрано, без рискове. От друга страна... Стоев. Защо държа Абди толкова време. Значи той имаше една изява, която беше показателна, когато до него беше Домо пред вратата, и той не му подаде, а стреля. Ноу къмент. Няма Мисяк, няма близнаците. Значи, това си беше същия мач. Като, ако не беше Йорга, можеше да е 2-0. Какъв Велев, нещеш ли победа. оффф. Не знам... Този мач с Гонзо, Сухия, Митов или кой да е от останалите измислени герои го губихме с разлика, и в същото време... :roll: Между другото - да - много липсва Роман напред, но в същото време със Сашко или Крумов, Мисиджан вчера щеше да вкара гол сто про. Жалко, че не се възползвахме от липсата на Дяков вчера. Явно е наистина супер важен за Разград, защото те вчера поизпускаха средата на терена. Иначе Стоев разбра, че е сбъркал миналия мач и малкия беше един от най-активните, докъм 60-тата. Не могат да му вземат топката без нарушение. Само не знам, дали наистина е за крилото...

Благодаря ти, имах нужда от малко хумор, в силно натоварения последен работен ден преди празниците.

П.С. Стоев е слаб треньор, незнам какво чакаш още... ти си
П.С.2 Шегувам се разбира се... за Стоев

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2015 12:45

O, айде-айде, един ще ми нарича капитана "боклук", другият се гаври с името му, наричайки го "ваги", трети го обижда с още по-гнусни думи. Малкият бил "леке", и въобще... Къде отиваш, може би? Кво е това, човек? Добре, не е тъпанарщина. Какво е? Псувнярство? Така по-добре ли е? Защо мисля, че е кампания ли? Защото следя бг медиите. И защото тук виждам 1:1 изкопирани неща от тях.
А контузията му е още от проблема с рамото. А счупения пръст допълнително го затри. Аз съм "за" следващия мач да варди Йорга. Щом се справи, и следващия, и по-следващия. Варди този, който може да донесе по-голяма полза на отбора
.
Благодаря ти, имах нужда от малко хумор, в силно натоварения последен работен ден преди празниците.
Радвам се, за което.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 09 апр 2015 13:40

Трудно мога да коментирам играта на терена от гледната точка ,която имахме в тая шибана клетка. Това ,което определено направи силно впечатление е максималното раздаване от страна на футболистите. Прави им чест ,че играха на 100% ,въпреки невзимането на заплати. Определено ние си оставаме най-неудобният съперник в България за отборчето на Домусчиев.
Бих искал да отлича Роман Прохазка. Това момче ми пълни душата!
На реванша на 29ти трябва да направим всичко възможно стадиона да е пълен. Сигурен съм ,че и играчите ще се раздадат за нас!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Върни се в “Левски”