metodito написа:Нямам еднозначно мнение относно вчера. Лично аз го видях като мач-близнак от миналия. Разликата - Йорга. Много ми харесва стегнатата игра на отбора. Прибрано, без рискове. От друга страна... Стоев. Защо държа Абди толкова време. Значи той имаше една изява, която беше показателна, когато до него беше Домо пред вратата, и той не му подаде, а стреля. Ноу къмент. Няма Мисяк, няма близнаците. Значи, това си беше същия мач. Като, ако не беше Йорга, можеше да е 2-0. Какъв Велев, нещеш ли победа. оффф. Не знам... Този мач с Гонзо, Сухия, Митов или кой да е от останалите измислени герои го губихме с разлика, и в същото време...Между другото - да - много липсва Роман напред, но в същото време със Сашко или Крумов, Мисиджан вчера щеше да вкара гол сто про. Жалко, че не се възползвахме от липсата на Дяков вчера. Явно е наистина супер важен за Разград, защото те вчера поизпускаха средата на терена. Иначе Стоев разбра, че е сбъркал миналия мач и малкия беше един от най-активните, докъм 60-тата. Не могат да му вземат топката без нарушение. Само не знам, дали наистина е за крилото...
Защо държал Абди, хахах, ми сигурно защото не даде на Кайсара да диша. Щото вършеше страшно много работа в дефанзивен план. Щото не се спря цял мач. Да, увличаше се в индивидуални действия повече от необходимото, но за мен той направи не лош мач. Той за Мисяк приревал. И близнаците какво? На кой на мястото трябваше да играят? Много си ми странна личност. Само мрънкаш против Стоев, а и слепците виждат, че лека полека отбора придобива много приятен облик, играе с едно докосване, свали се топката на земята и т.н. Стига мрънкахте ебати!!!