Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Вълчан » 27 мар 2015 19:21

Абсолютно подкрепям.Шепа наркомани и платени привърженици които са заблудени отвсякъде на тема издръжка и развитие на клуба си позволяват да развалят обстановката отвън.Колко глоби докараха на клуба за една година...нека си направи труда някои да ги сметне.......сега ми просят пари по телевизията. Добре че онези прасета продължават със цирковете да стане малко по весело...отказвал се оня от 1 милион евро.Има ли такива балъци които го правят това някъде по света за такава сума...Само прост Цесекар може да се върже на подобна измишльотина...

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 27 мар 2015 19:49

Айде стига с тези " наркомани " бе , не ви ли омръзна :? Най-нормалното нещо е да се вслушва в НКП (в нкп не са само СЗ) , лошото е , че той не събира акъл , затове продължаваме да потъваме ;)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Re: Спасението за ФК Левски

Мнениеот Der Schmarotzer » 27 мар 2015 19:54

W84me написа:
blue avalanche написа:
Der Schmarotzer написа:Ти въобще не разбра намека ми! Като изключим стечението на обстоятелствата и събирането на великолепни футболисти с един малко от малко мислещ треньор - може би последния преди Стойчо Стоилов, от осем години насам, останалите два отбора имаха освен големи футболисти, и мислещ, и можещ треньор и много кадърни ръководители. С тези тримцата, които сега са в Левски - Гонзи, БаткоFF i ТонеFF, сме за "А" окръжна. Първата и единствена за сега задача трябва да бъде да се изхвърлят тези тримата от Левски. След това да се мисли за всичко останало!

Стойчо Стоилов???
Стойкас Стоилас???
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Нещо средно между Станимир Стоилов и Стойчо Стоев :mrgreen:

:-) Домързя ме да пиша имената на двамата поотделно...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 27 мар 2015 20:10

„Изясняват се задълженията на футболния клуб. След което феновете се събират и решават кого да поканят във футболен клуб ..... като управляващ, включително и този, който дойде, да купи отново акциите с обещанието да инвестира."

:lol:

Този , когото цитирам, дали е от тръста или тръста е при него?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 мар 2015 22:06

Мистри написа:„Изясняват се задълженията на футболния клуб. След което феновете се събират и решават кого да поканят във футболен клуб ..... като управляващ, включително и този, който дойде, да купи отново акциите с обещанието да инвестира."

:lol:

Този , когото цитирам, дали е от тръста или тръста е при него?

Не знам от тръста ли е, или не е, ама имам чувството, че живее в някакъв много странен, негов си свят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 27 мар 2015 23:48

„Можеше да ми развържат ръцете и да им дам акциите, само че тогава на Нова година нямаше да има Левски и трябваше да свирим реквием.“

На въпрос на Гонг ако Левски стигне до Европа, дали ще има право да играе там, Батков заяви: „Ако се класираме, ще можем да играем в Европа. Това е. Единадесет години съм плащал всичко, сега имаме спортно-технически проблем и финансов, защото имаме задължения. Оставете ме да си почивам, защото имам два много тежки дни, свързани с важна работа“, приключи Тодор Батков, който кацна от руската столица в София.

Този шопар Батков е намерил пари за лиценза от Чорни и сега се прави на мъж а до вчера стоеше като напикано мушкато.

http://levski.gong.bg/bg-football/a-gru ... enz-322173
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 мар 2015 01:07

Тодор Батков с култово интервю за акциите и лиценза

http://btvnovinite.bg/article/sport/tod ... video.html
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Rage
Контакти:

Мнениеот Rage » 28 мар 2015 03:02

Даааа и на мен ми се струва че Батков е намерил парите за лиценза. Иначе няма логика така да се пъне пред журналята. До 3-4 дни всичко ще стане ясно де, но вече не мога да ги трая ни Тръста, ни УС, Гонзо, Тонев, НКП, София-Запад, а Батков не мога да го гледам! Всички се държат все едно Левски е техен. Скоро ще стигнем до варианта АФК!!! Поне хората ще ходят на мачовете и ще си подкрепят отбора Old school. Глазгоу Рейнджърс фалираха и какво от това, да не би феновете да не ходят на мачовете им във 2-3 дивизия. Реално от старите комунистически грандове в БГ без да фалират останаха само Софийският квартет (Левски, ЦСКА, Славия, Локо). Всичко друго фалира, преименува се, мести се от едно място на друго и т.н.. Да видим до кога ще изкарат!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 мар 2015 09:54

Rage написа:Даааа и на мен ми се струва че Батков е намерил парите за лиценза. Иначе няма логика така да се пъне пред журналята. До 3-4 дни всичко ще стане ясно де, но вече не мога да ги трая ни Тръста, ни УС, Гонзо, Тонев, НКП, София-Запад, а Батков не мога да го гледам! Всички се държат все едно Левски е техен. Скоро ще стигнем до варианта АФК!!! Поне хората ще ходят на мачовете и ще си подкрепят отбора Old school. Глазгоу Рейнджърс фалираха и какво от това, да не би феновете да не ходят на мачовете им във 2-3 дивизия. Реално от старите комунистически грандове в БГ без да фалират останаха само Софийският квартет (Левски, ЦСКА, Славия, Локо). Всичко друго фалира, преименува се, мести се от едно място на друго и т.н.. Да видим до кога ще изкарат!

Рейнджърс нямат СЗ и НКП начело с гугутки обаче. На мачовете на Левски ще ходят много повече хора, ако тези ги няма на стадиона. Отвращават и с поведение и с викове и пеене. На хората не им се гледат и слушат тези и за това един по един остават у дома или някъде другаде като има мач.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 28 мар 2015 11:06

Наш Ганчо намерил пари за лиценза!!! Ей, супер, страшна новина! Летя та не се удържам! Да речем ,че играем в Европа( не съм сигурен дали ще можем да отстраним Киро, а и да го направим не съм сигурен дали няма да берем нов срам в ЕКТ), какво следва лятото?! Махаме половината състав, и взимаме нови 6-7 дървари на техните места (щото трябва да се "надгражда"), отпадаме в 1-2 кръг и си ги дундуркаме цяла година на високи заплати, неустойки зимата и прочие глупости на които сме се нагледали и наслушали вече 2-3 години! Е, мерси и за лиценз и за Европа! не знам вече кой е по-смешен: Томов ли, дето все едно ще ревне още малко и ако го гледат почитателите на турски сериали ще заплачат заедно с него, или Ганьо, който си личи от Луната, че като намери някакви парици и се прави на шейх Мансур пред камерите, а иначе няма пари за подстрижка.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Левски”