futbolqga написа:plamenst7 написа:Добре де, по какво съдите за качествата на един спортен директор? По постигнатите резултати? Това означава ли, че ако някой има качества да бъде добър спортен директор, то той може да направи от всеки отбор най-малко претендент за титлата? Защото Левски в момента не предоставя повече възможности от поне половината отбори в А група. Повечето от привлечените играчи са 4-5-6 избор за дадения пост, защото тези които са били 1-2 избор или искат прекалено големи заплата или като се поинтересуват в какъв отбор идват(бавене на заплати, празни трибуни, окаяни терени) и им се отщява и запрашват към някоя втора лига.
Колега, в Левски такива дребнави оправдания не търпим! Берое да не би да имат повече пари? Петьо Хубчев прави чудеса там! Да не говорим, че и ЦСКА не са цъфнали финансово, но даже и с доказано некадърен треньор като Младенов, пак се борят за титлата. В нашата А група не са нужни кой знае какви средства.
А ако още се чудиш защо Моралния не става за директор, треньор и всъщност всякаква длъжност, която изисква интелектуален потенциал, по-висок от този на недоносено шимпанзе, чувствай се свободно да ме цитираш и да попиташ - ще ти изброя двуцифрен брой причини.
Дадай де, точно това ми е целта - да се посочат причините и критериите. Аз не искам да го оправдавам, а просто се чудя дали все пак обвиненията към него са оправдани или просто неговите действия са плод на ситуацията в която е принуден да работи.
Петьо Хубчев ако правеше тия чудеса в Левски, сигурен съм нямаше да има много доволни. Разликата между нас и останалите отбори, като изключим Лудогорец не е съществена и това, че някой е с 2-3 точки пред нас не го прави по-добър, а убеден съм, че сега през птолетта ще сме по-силни от есента, когато всъщност загубихме точки от отбори които с нищо не ни превъзхождат заради индивидуални грешки на различни играчи. Ако бяхме били в Дупница и си бяхме взели поне единия мач с Локо Пд сега щяхме да сме в първата шестица и с точки почти колкото Берое. Това щеше ли да направи отбора по-добър и Гонзо по-кадърен? Да не забравяме и колко мача изиграхме на празни трибуни, колко глоби платихме, по колко време се бавят заплатите и дали това не дейсттва демотивиращо на футболистите.