Томиславе, грабвай Грънчаров и разследвайте обръщалката на Левски - Хасково - ПП 2/ КР 1.
Лиценз не знам дали се връзва в тоя мач, ама бюджет за следващия сезон - със сигурност.
А иде и дербито Славия - Локо (Пд)...
Честито на БФС - това е втората шестица на "А" група
Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 1-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|20.03.2015| 17:45
Така, сега е моментът. ФИФА, МИФА, ПИФА и УЕФА да гледат този мач не с лупа, под микроскоп и който е за затвора да си върви в затвора.
Схемата е ясна. Мача не е реален. ..... Е все пак ако е реален то тогава онова 8-0 е измама. Измама има, това е факт. Вижда се. Има и измамници. Знаят се кой са. Остава само да бъдат вкарани в затвора. Лесна работа. Така мустакати ми приятелю НЕ СТАВА. Знам, че ти е трудно и искаш да направиш някой лев ама нещо много явно го правиш. Всъщност сега ще си проличи колко са лакоми някой хора. Ако мача завърши 2-ка, това ще е показателно за премереното нагло желание да се изкарат сравнително малко пари, но ако мача е 2 - 1 то тогава това ще е показателно за изключително голяма лакомия. Ако мача завърши Х би било ОК за всички който се занимават не с футбол а с измами и може да се търси оправдание. тогава и печалбата ще е доста скромна.
Остават 45 минути за да видим края на цирка и кой от изброените сценарии е начертан, а след това ако няма затвор за Тодор Батков и трупата му, ще е поредната плюнка по нас бедните зрители. Вероятно пак ще ни храчат затова се пригответе.
Схемата е ясна. Мача не е реален. ..... Е все пак ако е реален то тогава онова 8-0 е измама. Измама има, това е факт. Вижда се. Има и измамници. Знаят се кой са. Остава само да бъдат вкарани в затвора. Лесна работа. Така мустакати ми приятелю НЕ СТАВА. Знам, че ти е трудно и искаш да направиш някой лев ама нещо много явно го правиш. Всъщност сега ще си проличи колко са лакоми някой хора. Ако мача завърши 2-ка, това ще е показателно за премереното нагло желание да се изкарат сравнително малко пари, но ако мача е 2 - 1 то тогава това ще е показателно за изключително голяма лакомия. Ако мача завърши Х би било ОК за всички който се занимават не с футбол а с измами и може да се търси оправдание. тогава и печалбата ще е доста скромна.
Остават 45 минути за да видим края на цирка и кой от изброените сценарии е начертан, а след това ако няма затвор за Тодор Батков и трупата му, ще е поредната плюнка по нас бедните зрители. Вероятно пак ще ни храчат затова се пригответе.
Т.Русев преди мача по Гонг се скъса да повтаря за "съмнителния мач" на ЦСКА, с нетърпение очаквам да го чуя след мача 

- PeKBu3uToP
- Контакти:
zlatan написа:k_oleto написа:Според мен Левски лягат на Хасково, след онова 8:0, с което Левски запази шансове за 6-цата, то сега сините си връщат 3-те точки.
колега Левски никога не е искал да влезе там,ако искаш на лични ще ти обясня защо за да не занимаваме останалите.
Защо бе, колега, някаква тайна ли е? Аз например не знам защо не е искал да влезе там. Кажи и на мен...
- Жълто-черен Пловдив
- Контакти:
Да ви кажа, раздвоен съм: хем, може да е тото; хем, толкова да си могат в момента. У нас всичко е възможно. Особено във футбола. Че същите аутсайдери удариха два отбора от топ 6 - шампиона Лудогорец и "приятната изненада" Берое. И това ли е било тото? 

- Долно уйно
- Контакти:
SobieskiVanilla написа:Томиславе, грабвай Грънчаров и разследвайте обръщалката на Левски - Хасково - ПП 2/ КР 1.
Лиценз не знам дали се връзва в тоя мач, ама бюджет за следващия сезон - със сигурност.
А иде и дербито Славия - Локо (Пд)...
Честито на БФС - това е втората шестица на "А" група
Що ли имам усещане, че след мача или ще смениш плочата или ще се покриеш в дълбините на форума

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
terata написа:zlatan написа:k_oleto написа:Според мен Левски лягат на Хасково, след онова 8:0, с което Левски запази шансове за 6-цата, то сега сините си връщат 3-те точки.
колега Левски никога не е искал да влезе там,ако искаш на лични ще ти обясня защо за да не занимаваме останалите.
Ти къв си палячо, не е истина! Тео в син вариант. Ако човек ти прочете малоумните мнения преди всеки мач, който според "вътрешните" ти информатори и уреден, може доста да се посмее! Сигурно пак братчеда на Росен Колев то снася информация!Жалкарче!
Гледам че си ме запомнил което ме радва.
И я сега ти кажи направи ти коментар на играта ни през първото полувреме-нека аз съм жалкия,мен това не ме притеснява,ето искам да дадеш адекватно мнение за това полувреме с този отбор,който преди две седмици победихме с 8:0.
LEVSKI_FOREVER
Tatone написа:Така, сега е моментът. ФИФА, МИФА, ПИФА и УЕФА да гледат този мач не с лупа, под микроскоп и който е за затвора да си върви в затвора.
Демек както и да свърши мача все е уреден.