Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот TristaNNN » 19 мар 2015 12:40

Жребият е такъв, какъвто е! Аз се радвам, че избегнахме недоразумението от Варна, защото си представям един дъждовен април и една доматена градинка Тича, на която ни чакат някакви в зелено-бял екип и кървясяли от агресия очи. Хич не виждам как Галето Бедоя и Абдито примерно, ще правят каквото и да е с топката без риск да се приберат с липсваща капачка на коляното или в най-добрия случай-зъб. Да не говорим пък какви "дебати" на тема съдийство щяха да са преди и между мачовете.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 19 мар 2015 12:41

TristaNNN написа:
Андре-Пиер Жиняк 96 написа:. А трябваше да се борят от първата секунда, а дали ще загубим с 1, 2 или 3:0 няма значение, но поне щяхме да имаме положения за гол. ...

Напротив-имаше огромно значение :!: Не само за атмосферата в отбора, но и за своегото рода старт на новия сезон, защото тия цъканки с Хасково не се вписват в представите ми за важен и смислен мач. Я си представи само какви щяха да са реакциите след една евентуална загба от 3-0? Стоев вън, некадърник! Всички вън! Да върнем Мъри, Гъри, Херо и Меро! Стоев човек на Домуса-въже! Не ми се мисли пък какво щеше да им е на играчите, че тамън малко-отмалко си повярваха под ръководството на новия треньор.

Сякаш сега ги няма тези неща? Е да "Стоев вън" няма, но за човек на Домуса четох. Състава и подредбата на футболистите била нарочно сменена и т.н.
Ако помниш мача в София с атакуващата игра какво ги направихме... Вярно допуснахме два гола, но вкарахме три. А в последния мач не знам дали имахме едно голово положение. Ако в мачовете за купата играем пак така или като Литекс вчера в защита, не ни чака нещо по-различно от загуба. ;)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 мар 2015 13:20

Два мача е доста по-кофти вариант от един евентуален финал с домусчиевите.
Там е важно да издрапаме до Х/минимална загуба и в София с помощта на 10 000 по трибуните се засилваме към финала ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 мар 2015 13:36

0007 написа:Два мача е доста по-кофти вариант от един евентуален финал с домусчиевите.
Там е важно да издрапаме до Х/минимална загуба и в София с помощта на 10 000 по трибуните се засилваме към финала ;)

Че ние там,драпаме-не драпаме,си падаме минимално.
Вярно е че в мач за Купата и разменено гостуване ще се напънат
за победа с повече голове.
Но и ние не сме хванати от гората.Надявам се...

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 мар 2015 13:37

Успех на Левски! Ще ги разбием тия и ги пращаме да се борят за титла. За нас купата, за тях титлата и въобще идилия :)

То това ми беше и идеалния сценарии за това първенство ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 19 мар 2015 14:11

Red_Neck написа:
terata написа:
MuFc1878 написа:Лудогорец - Левски

Екстра :twisted:

Е как бе, нали тука разни тъпунгери с "вътрешна" информация ни убеждаваха как жребия е нагласен и ще се паднем с Локо Пд. :mrgreen: Лошо, сега ако бяхме в първата шестица щяха да ни обясняват как ние им лягаме за шампионата па те за купата. Ма сега, като сме във втората шестица и се разминахме с Локо Пд за купата им отидоха всичките конспирации на кино. Ся, като вземем, че отстраним Лудогорец за купата, с интерес ще очаквам новите им глупотевини. :mrgreen: Иначе ако искаме купата, така или иначе трябва да играем с тях. По-добре е така в 2 мача, отколкото да ги срещнем на финала.

Напротив колега, в 2 мача шансовете на по-слабия отбор намаляват :)
В един мач всичко може да стане .... (справка Монтана :) )

Какво Монтана?
С вас и три мача да играеха пак щяхте да отпаднете, щото Монтана има треньор, а вашите, не могат да играят срещу отбори с мислещи треньори.
Докато в мачовете с нас те нямаха никакъв шанс - по-добри сме от тях...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 19 мар 2015 14:35

Avanti_Ragazzi написа:Жребия си е перфектен, щом реванша е на Герена. Хубавото в случая е, че тези мачове ще са април. Което значи, че Лудогорец още няма да е шампион математически и първенството няма да им през оная работа, както би било ако играем с тях в един мач и то в последната седмица на май. Сега Лудогорец ще трябва да играе много сериозни мачове паралелно с тези с нас. Докато ние точно обратното, ще се готвим само за Лудогорец и ще се пазим от контузии и картони. Освен това в един мач винаги може да ти пратят Н. Йорданов и си дотам. Докато тук са два мача и при добър първи мач и резултат в Разград на Герена ще е ад просто. Стадиона ще се пука по-шевовете и тогава всичко може да стане! Аз съм оптимист за тези двубои!

всички съдии в България са АНТИЛЕВСКАРИ.
а Насо гъзъ работата му в изпълкома се състои само и единствено от работа против "Левски".
това прави и целият изпълком начело с перуката и всички комунистически мърши.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 19 мар 2015 15:13

Еми, каквото, това. Трябва да превърнем жиота им в в ад.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 мар 2015 15:16

Йока влиза във Висшата Лига, а Сираков му би шута след само 8 мача и без проведена подготовка...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 19 мар 2015 15:16

Щото иначе нашия живот ще се превърне в ад.

Върни се в “Левски”