Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
mikata

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот mikata » 17 мар 2015 17:46

"Златен скункс" за Гонзо

http://www.sportal.bg/news.php?news=538035
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
RvP
Контакти:

Мнениеот RvP » 18 мар 2015 00:09

Гонзо Вън! В тази анкета с "НЕ" са гласували само цскарите. Станахме за смях с нашия директор.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 мар 2015 09:25

Това май за последните една-две седмици е първото фелацио на платените джурналисти за спасяването гъза на Гонзи от народната любов. Нали нямате пари бе, с какво сте му платили на този джурналист или той е идеен?
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/gonz ... lki-320769
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 18 мар 2015 10:25

Е той по някои от тези сделки има доста какво да каже :) .
Особено за Р. Димитров и Крумов.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 18 мар 2015 11:31

Der Schmarotzer написа:Това май за последните една-две седмици е първото фелацио на платените джурналисти за спасяването гъза на Гонзи от народната любов. Нали нямате пари бе, с какво сте му платили на този джурналист или той е идеен?

Браво на нашия "спасител". :mrgreen: Добре че, е Гонзо, че да спасим лиценза. Сега тепърва ще четем подобни статии възхваляващи гонзовия "гений". То и друго прави впечатление, тук във форума. В защита на Гонзо са се активизирали разни екземпляри с много стари регистрации от преди 5-6 години, но с по 50-60 мнения, имащи да кажат нещо само когато трябва да се брани "лицензоспасителят".

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 мар 2015 11:40

darakchiev_77 написа:Е той по някои от тези сделки има доста какво да каже :) .
Особено за Р. Димитров и Крумов.

Не само тях. И шестимата играчи, които са споменати, са напуснали клуба, докато наш Гонзи ни е бил директор.

Като цяло невероятните способности на Моралния си личат най-ясно като погледнем точно гениалните му сделки. Да изгониш Мюлдер и Радослав Димитров за сметка на Бодичека е изумително постижение. Да изгониш Блажевич за да докараш Кунчев и македонското менте (чието име даже не помня) е още по-невероятно. И все пак най-гениалното си остава това, че успя да доведе такива нападатели, които да ни накарат да си мислим, че Божинката си е бил направо супер вариант :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 мар 2015 12:07

За Дъстли и Божинов не бъркаш ли малко?

Браво на нашия "спасител". Добре че, е Гонзо, че да спасим лиценза. Сега тепърва ще четем подобни статии възхваляващи гонзовия "гений". То и друго прави впечатление, тук във форума. В защита на Гонзо са се активизирали разни екземпляри с много стари регистрации от преди 5-6 години, но с по 50-60 мнения, имащи да кажат нещо само когато трябва да се брани "лицензоспасителят".

За това не знам, но аз забелязвам нещо друго. Просто толкова помия, с такава злост, ма как малко от малко не ви е срам? Просто сякаш някои хора очакваха само да се случи отпадането, за да отприщят най-съкровената си омраза, все едно не от ума, а от гxза им излизат думите - lайна, след llайна.

Гонзо стана част от два от най-големите скандали (не, по-скоро ДВАТА (без "от"), свързани с този клуб - "Казанската афера" и завършването ни на седмо място в първенството. Факт! Но има обстоятелства, които макар и да не смекчават вината му е добре да се споменат. Или по-добре не?

Аз ли не разбирам.. явно сме различни хора. Мен ми е тъжно за това, което се случва с "Левски". Това е съжаление и тъга. Други отприщват стаеното зло в тях. Не знам, невероятно ми се струва, нереално - това на което съм свидетел тук. Аз например, още след уволнението на Пепе, поисках оставката на Георги, и това и искам. Да си тръгне още днес. Това е. Сигурен съм, че тук обаче биха искали да плюят в лицето му, да го наранят, кълнат го, и въобще, видях истинското лице на някои съфорумци, каквото просто не съм и предполагал. Онлайн познанството верно няма нищо общо с офлайн. Това също е тъжно, но всеки си знае за себе си. Не знам как живеете с тая злоба във вас. Зловещичко... А има няколко мнения, от които прозира патология направо... Не знам тея хора наистина ли са кукуруку или само във форума...
Последна промяна от metodito на 18 мар 2015 12:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 мар 2015 12:12

terata написа:
Der Schmarotzer написа:Това май за последните една-две седмици е първото фелацио на платените джурналисти за спасяването гъза на Гонзи от народната любов. Нали нямате пари бе, с какво сте му платили на този джурналист или той е идеен?

Браво на нашия "спасител". :mrgreen: Добре че, е Гонзо, че да спасим лиценза. ......

Преди месец попитах нещо, сега ще се повторя: За чий ви е лиценз за ЕКТ?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 18 мар 2015 12:43

metodito написа:За Дъстли и Божинов не бъркаш ли малко?

Браво на нашия "спасител". Добре че, е Гонзо, че да спасим лиценза. Сега тепърва ще четем подобни статии възхваляващи гонзовия "гений". То и друго прави впечатление, тук във форума. В защита на Гонзо са се активизирали разни екземпляри с много стари регистрации от преди 5-6 години, но с по 50-60 мнения, имащи да кажат нещо само когато трябва да се брани "лицензоспасителят".

За това не знам, но аз забелязвам нещо друго. Просто толкова помия, с такава злост, ма как малко от малко не ви е срам? Просто сякаш някои хора очакваха само да се случи отпадането, за да отприщят най-съкровената си омраза, все едно не от ума, а от гxза им излизат думите - lайна, след llайна.

Гонзо стана част от два от най-големите скандали (не, по-скоро ДВАТА (без "от"), свързани с този клуб - "Казанската афера" и завършването ни на седмо място в първенството. Факт! Но има обстоятелства, които макар и да не смекчават вината му е добре да се споменат. Или по-добре не?

Аз ли не разбирам.. явно сме различни хора. Мен ми е тъжно за това, което се случва с "Левски". Това е съжаление и тъга. Други отприщват стаеното зло в тях. Не знам, невероятно ми се струва, нереално - това на което съм свидетел тук. Аз например, още след уволнението на Пепе, поисках оставката на Георги, и това и искам. Да си тръгне още днес. Това е. Сигурен съм, че тук обаче биха искали да плюят в лицето му, да го наранят, кълнат го, и въобще, видях истинското лице на някои съфорумци, каквото просто не съм и предполагал. Онлайн познанството верно няма нищо общо с офлайн. Това също е тъжно, но всеки си знае за себе си. Не знам как живеете с тая злоба във вас. Зловещичко... А има няколко мнения, от които прозира патология направо... Не знам тея хора наистина ли са кукуруку или само във форума...

Не си прав за помията и злостта, защото това не са помия и злост, а изказано огромно огорчение по отношение на НЕЗАВИДНОТО състоянието на Левски, което състояние си има имена - БаткоFF и Гонзи. И всеки помиярски опит това да бъде замазано предизвиква реакция. По-скоро тези, които продължават да оправдават безумните действия на този тандем, се подиграват с феновете на отбора.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 18 мар 2015 13:15

metodito написа:За Дъстли и Божинов не бъркаш ли малко?

Колега, ако Гонзо се беше махнал заедно с Мурсия, когато му беше времето - супер, жив и здрав. Но той се показа като абсолютна курвa. Говори за чест и достойнство, а самия той е най-недостойния човек, който съм виждал. Това го заявявам твърдо. Каза, че е доволен от свършеното през последните 6 месеца, че последните мачове под негово ръководство били страхотни (две загуби от отбори от втората шестица), че е доволен от селекцията. Това може да го направи само един абсолютно безочлив човек - дребна душица, стискаща си заплатката. Освен това не го прави за първи път. Левски страда по същия начин още при миналия му престой. За мен Гонзо е точно толкова отговорен за разрухата на този отбор, колкото и Батков. Взе отбор, борещ се за титлата и го превърна в такъв, борещ се за изпадане.

Върни се в “Левски”