Кировец написа:Синчец, ти като собственик на акции в Левски имаш ли право на глас и даваш ли някакви съвети? Интересно ми е, понеже каза, че си купил много акции. Знам, че си сериозен човек, но като изключим пристрастеността ти, как оценяваш своето акционерско присъствие около синия клуб, все пак според мнозина верния път е в продажбата на акции? Как мислиш?
Наистина ми е интересно какво смяташ по въпроса. А още по-интересно ми е как го чувстваш ти, защото си запален привърженик, а не лаладжия и семкар.
Не са много, но са доста. Имам акции от три емисии. Как го оценявам-ами никак! Акциите са в рамка и сложени на секцията. Мога да помогна на отбора си, според скромните си възможности, но не бих си позволил да се изказвам по СТ въпроси, нито кой да е директор и прочее...тез неща не ги разбирам. Хубаво е, че се спря с негри и маймуни за баснословни заплати, че Стоев е треньор- закъсняха с назначаването му, но е факт. Но ако 60 % от акциите са в привърженици-тогава ще трябва мнозинство за решение, за назначение и прочее. Ще има обсъждане, фракции, търсене на подкрепа. Мисля, че не сме дорасли до тези неща. Но и това ще стане.
Не мисля, че моите 3-4 000 лева са фактор. Но аз имам семейство и повече не мога да отделя. Тук трябва да се намесят хора с по 3-400 000 и нагоре. На ОС със скромните си проценти бих подкрепил този, който предлага разумна и смислена платформа какво и как ще се прави.
Това е.