Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Синьо сърце » 16 мар 2015 21:35

Кировец написа:Синчец, ти като собственик на акции в Левски имаш ли право на глас и даваш ли някакви съвети? Интересно ми е, понеже каза, че си купил много акции. Знам, че си сериозен човек, но като изключим пристрастеността ти, как оценяваш своето акционерско присъствие около синия клуб, все пак според мнозина верния път е в продажбата на акции? Как мислиш?
Наистина ми е интересно какво смяташ по въпроса. А още по-интересно ми е как го чувстваш ти, защото си запален привърженик, а не лаладжия и семкар.

Не са много, но са доста. Имам акции от три емисии. Как го оценявам-ами никак! Акциите са в рамка и сложени на секцията. Мога да помогна на отбора си, според скромните си възможности, но не бих си позволил да се изказвам по СТ въпроси, нито кой да е директор и прочее...тез неща не ги разбирам. Хубаво е, че се спря с негри и маймуни за баснословни заплати, че Стоев е треньор- закъсняха с назначаването му, но е факт. Но ако 60 % от акциите са в привърженици-тогава ще трябва мнозинство за решение, за назначение и прочее. Ще има обсъждане, фракции, търсене на подкрепа. Мисля, че не сме дорасли до тези неща. Но и това ще стане.
Не мисля, че моите 3-4 000 лева са фактор. Но аз имам семейство и повече не мога да отделя. Тук трябва да се намесят хора с по 3-400 000 и нагоре. На ОС със скромните си проценти бих подкрепил този, който предлага разумна и смислена платформа какво и как ще се прави.
Това е.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Т.Р и В.Г. да се извинят на сините фенове

Мнениеот 727150 » 16 мар 2015 21:53

Двамата самолетаджии от епохата на "Синята приказка" пак се вживяват в ролята на критици и коментатори.Тези двама псевдожурналисти-Томислав Русев и Валентин Грънчаров са едни от от основните съучастници в съсипването на ПФК"Левски".Пет години нищо не казаха по повод съсипването на отбора от наркосектора в СЕК Б ТОР.Редовно правеха удобни интервюта с Бай Ганьо Боратков,утре като се появи нов собственик на "Левски" пак същите цървули ще направят първото интервю с него .Искам да попитам лицето В.Г.,което след победа на отбора през лятото на 2009-а година в международен мач се изказа , че "Левски" играе грозен футбол .Е след като освободиха Кокала, "Левски" играе ли вече 'прекрасен" футбол?И така вече 5 години.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 мар 2015 22:47

Синьо сърце написа:
Кировец написа:Синчец, ти като собственик на акции в Левски имаш ли право на глас и даваш ли някакви съвети? Интересно ми е, понеже каза, че си купил много акции. Знам, че си сериозен човек, но като изключим пристрастеността ти, как оценяваш своето акционерско присъствие около синия клуб, все пак според мнозина верния път е в продажбата на акции? Как мислиш?
Наистина ми е интересно какво смяташ по въпроса. А още по-интересно ми е как го чувстваш ти, защото си запален привърженик, а не лаладжия и семкар.

Не са много, но са доста. Имам акции от три емисии. Как го оценявам-ами никак! Акциите са в рамка и сложени на секцията. Мога да помогна на отбора си, според скромните си възможности, но не бих си позволил да се изказвам по СТ въпроси, нито кой да е директор и прочее...тез неща не ги разбирам. Хубаво е, че се спря с негри и маймуни за баснословни заплати, че Стоев е треньор- закъсняха с назначаването му, но е факт. Но ако 60 % от акциите са в привърженици-тогава ще трябва мнозинство за решение, за назначение и прочее. Ще има обсъждане, фракции, търсене на подкрепа. Мисля, че не сме дорасли до тези неща. Но и това ще стане.
Не мисля, че моите 3-4 000 лева са фактор. Но аз имам семейство и повече не мога да отделя. Тук трябва да се намесят хора с по 3-400 000 и нагоре. На ОС със скромните си проценти бих подкрепил този, който предлага разумна и смислена платформа какво и как ще се прави.
Това е.

Благодаря за отговора. Поздрави! Футболът е за хора като теб. Всичко останало е театралничене и празни приказки. Дай Боже на всеки отбор такива привърженици.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 16 мар 2015 23:39

Срам и позор.. останалото са празни приказки. Не е нормално и е абсолютно аматьорско ( каквото ни е цялото управление на клуба) да разчитаме на трети отбор да ни вкара в топ 6.. забележете - топ6?!?! А, че абривиатурата си легна с канарите, това е повече от ясно и напълно в кръвта на този изкуствен отбор. От време едно е било така, така е сега и така ще бъде винаги.. докато Лупи не ги закрие. Аз виках с глас пред телевизора Ботев да ги бие и вярвам, че истинските левскари са правили същото. Защото ние имаме достойнство и сега ще си сърбаме попарата. Сами сме си виновни и сега сами трябва да излезем от тази ситуация ( както сме го правили когато са ни сменяли името, когато са ни мачкали по всякакъв начин, само и само да ни няма). Левски наистина ще го има ( батков каза и истина), защото ние ще го вдигнем. Но ЗАЕДНО, на ГЕРЕНА, а не пред екраните. По - малко ли ще обичате отбора, когато е във втората 6ца, ще го изоставите ли сега?! "Пак казвам" ( любима реплика на куп футболни лауреати) - елате на стадиона и там плюйте по който пожелаете, купете си билет ( от надежден източник знам, че би трябвало билетите да се намалят) и така помогнете на Левски. Батков и ако щете Гонзо, не се гонят с псувни от вкъщи, нито с изписани сума редове по форумите. Когато го разберете, може и да успеем да постигнем желаното от нас.
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Кой трябва да ръководи Левски?

Мнениеот plamenst7 » 17 мар 2015 01:58

Понеже много се изписа кой за какво е виновен и кой трябва да си тръгне, логично е да се зададе и въпроса кои ще са хората които ще поведат Левски към светлото бъдеще? Давайте тук вашите предложения за това кои са подходящите хора за местата на хората които са най-нежелани в момента в отбора - Батков, Гонзо, Тонев, а има настроения вече и серщу В. Колев. Надявам се, не на отговори от рода на "някой който ще направи това и това", а на конкретни предложения, за да може да бъдат обсъдени. Иначе всеки може да каже, на мястото на Батков някой който има пари и ще дава по 20-30 млн. на година или на мястото на Гонзо някой който може да прави селекция с 0 лв. и за макс 5000 евро заплати. Какво и как трябва да се промени? Дайте да бъдем малко конструктивни, а не само да плюем и да викаме вън, защото само с вън няма да стане, ще трябва да има някой и вътре.
Някои споменаха Боримиров за спортен директор, но аз смятам, че този път вече сме го минали и едва ли е най-добрия вариант да го повтаряме. Вярно, че при Боримиров бяхме за последно шампиони, но тогава нещата бяха съвем различни. И финансовите възможности на отбора бяха по-големи, а и бих казал все още я имаше инерцията от участието в ШЛ, да не говорим, че дори тогава не играехме кой знае какъв футбол. Та то с малко повече късмет и преди 2 години можеше с дубъл даже да сме, но всички сме единодушни, че проблемите в Левски са от поне 5-6 години. За мен доста се задълбочиха в последните 2.
Та да видим какви са настроенията и предложенията на сините фенове.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Кой трябва да ръководи Левски?

Мнениеот metodito » 17 мар 2015 03:16

Дъртите. Видяхме ги младите. Иван Вуцов - спортен директор, някой от калибъра на Панов - треньор.

Потребителски аватар
13Pirin13Bl
Контакти:

Мнениеот 13Pirin13Bl » 17 мар 2015 04:01

Спортен директор-Наско Сираков
Треньор-Виктор Гончаренко

exiter
Контакти:

Мнениеот exiter » 17 мар 2015 05:57

Наско Сираков трябва да е спортен директор.
Млада жена отива да се изповяда в църква: - Отче, съгреших. Купих си цигари от "Lafka".И отсреща се чува:
- Чадо, кажи 10 пъти "Оставка".

uki2
Контакти:

Мнениеот uki2 » 17 мар 2015 05:59

Президент: Наско Сираков
Спортен Директор: Станислав Ангелов
Треньор: Станимир Стоилов
Генерален Спонсор: LAVAZZA
Клубна политика: изключително към развиване на собствената детско-юношеска школа и изграждане на отбор от собствени кадри с 2-3 много класни попълнения
Структурирани по този начин ще сме често шампиони и ще гледаме хубави мачове от шампионска лига на новите трибуни на Георги Аспарухов!!!
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 мар 2015 06:43

Ае вземете си го набийте в главите. Никой не иска Левски и ЦСКА в този им вид :!: Кой трябва да го ръководи, кой не трябва все тая. От много ръководене я докарахме до втората шестица, висящи лицензи и полупостроен сектор...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Левски”