Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 10 мар 2015 13:48

Победа за Лудогорец
51
33%
Равен
24
16%
Победа за Левски
78
51%

Общо гласове: 153

santi_santi
Контакти:

Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT

Мнениеот santi_santi » 10 мар 2015 15:21

Треньорът на вратарите е един от най-добрите в България.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 мар 2015 16:23

metodito написа:
Проблемът не е толкова във вратарчето, а в този дето го доведе на Герена. Не може да имаш претенции за голям отбор и да нямаш правилна трансферна политика. Вратар с ръст 179 см автоматично не става за А група. Не ми се мисли колко по- качествени вратари изгонихме заради това недоразумение. През целия си управленски стаж в Левски "инжинерина" от Столипиново има само една вярна констатация: с този вратар който уцели вратата ни вкарва гол. Замислете се честно, с ръка на сърцето, и помислете- не е ли много странно развитието на мача в Делиормана. Като започнем от липсата на реакция при назначаването на този престъпен съдия, после интересния стартов състав, експерименталната постройка, примиренческото поведение на играчите, щастливата усмивка на треньора след 60- тата минута и т. н. Сигурно за определени хора азиатските залози са по- важни от участието на отбора ни в първата шестица, знам ли! Но ние сме Левски, от София. С още един отбор винаги се борим за призови места. Другото не ми се коментира.

Абе, пич ти някога заставал ли си на врата някога? Не ми отговаряй. Знам отговора. А мача гледа ли? Я пак кажи кой сбърка при гола. Я кажи на колко е години поне Пламен знаеш ли?

На времето такива като теб ругаеха Иванков и не го искаха в "Левски". После млъкнахте, нали?

Виж за болднатото сме на едно мнение. Относно залог... хехе, я пак помисли. Шестият! гостува на шампиона и втори в класирането.

Пламен е авоар за бъдещето. Не, не е във форма след контузията. За съжаление Гонзо натири Блажевич. На мен много ми допадаше.

Абе, пич (щом това обръщение ти е удобно) заставал съм. Веднъж. Голяма е пущината. И понеже не съм по- висок от това набедено за вратар момченце, втори път не застанах.
За Иванков не позна- той ми е любимец.
Гледах мача и го видях добре. Явно ти си гледал, но не всичко си видял.
При гола основната вина е на вратаря. Първо- сбърка при преценката. Тази топка излизаше в аут. “Страх лозе пази“ е атестат за несигурен вратар. При корнер кой нарежда защитата? Изобщо кой командва защитниците? По света това правят вратарите. В Левски- не знам. Нагледах се на неразбирателства. Конкретно в случая Валери беше станал където не му беше мястото. Там трябваше да има защитник. Домо хем не реагира, хем с позиционирането си подведе другите. Предполагам всички очакваха реакция от негова страна, т.е. да изчисти топката.
Въпросното лице е родено на 30 ноември 1991 година в Ботевград. Играл е в Севлиево преди да го вземат на Герена. Повече не знам.
Знам, обаче, кои вратари изгониха заради него. Млад бил. Тибо Куртоа е роден 1992 година. Но е висок 199 см. Давид де Хеа е роден 1990 година и е 190 см, Войчех Шченсни- роден 1990 година и е висок 196 см. В съвременният футбол вратарите ако не са над 190 см това вече е проблем. В нашия случай всяка топка на метър и половина от вратарчето е сигурен гол.
Колкото до мача- аз все още си мисля, че Левски излезе за реми. Грешка на СТР. Дали Стоев така е преценил или шефът му така е наредил...
Шестата позиция изглежда химера. Да чакаш друг да ти оправи нещата!? Ако Локото бие в пловдивското дерби, то ще е от омраза към Ботев, не заради нас. Но ще им стигат ли силиците за това. Ако розовите не бяха започнали тези циркове тази пролет, щях да си помисля, че играят за себе си, връщат жеста (победата ни в Ловеч), изненадващ феърплей! Пък то- познат репертоар. Стойчо против Сашетата (ужким), Сашетата против Стойчо (ужким). Всичко е ясно от тяхна страна. Не очаквам изненади.
Пламен е авоар за бъдещето на Левски толкова, колкото Гонзю е добър директор и треньор. С двамата толкова. Седмо място. Уви!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 10 мар 2015 17:51

Не е проблем ръста на Пламен. А тея пред него. И разбира се лошата му форма.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 мар 2015 18:48

metodito написа:Не е проблем ръста на Пламен. А тея пред него. И разбира се лошата му форма.

Не си сериозен нали? :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 мар 2015 19:07

terata написа:
metodito написа:Не е проблем ръста на Пламен. А тея пред него. И разбира се лошата му форма.

Не си сериозен нали? :mrgreen:

Каква е причината Пламен да е в лоша форма-Син Сити, Студентски град....лош терен, калпав треньор?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 10 мар 2015 19:29

Проблемът на Пацо е този,който го държи в Левски.Но според мен най-важният и най-големият е проблем в ЛЕВСКИ е онова леке Гаджев.................
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/353/7929353F.jpg[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]http://www.levski2000.kottas.org/games/team061122.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 10 мар 2015 20:08

Нямам представа до кога ще чакаме Пламен, но лично аз си спомням един гол на Даксон в 90 мин (Локо Пд - Левски 2:2) след който Цветан Димитров беше натирен!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 11 мар 2015 12:38

Син до гроб_ написа:Че Левски беше слаб,слаб беше. Но че Безяк и Дяков най-вече бяха за червени картони и онзи най-нагло ги спести, хем става пред очите му, мисля че никой не може да го отрече.

Изгледах внимателно мача...Съдията просто беше слаб, стига сте говорили неистини. Първите картони на Дяков и Безяк бяха мнооого пресилени, после пък не изгони Безяк за очевиден фаул (лакътя). Положението на Дяков (с Бедоя) за мен не е картон, такива единобосртва имаше много, например две подсичания на Борко Стойчев срещу Безяк, за които нямаше картон.
Да напомня и за Абди който имаше три кристални ситауции за жълт картон, а получи само един. Също така един лакът на Белаид в главата на Безяк, още едно посягане с бутоните напред на Белаид (около агитката на Лудогорец) . Ами онова пресрещане на Домо в крака на Дяков ? (около гредата на вратата на Лудогорец).
Съдията просто бе слаб на тоя мач, когато няма картони ги дава, когато има - не ги дава. За мен си е един обикновен некадърник !!
И да напомня за Станислав Тодоров който бе" наш" съдия, зашо нямаше червен картон за онова таекуондо на Йонсен (от Литекс) срещу Чворович, след който получи тежка контузия. Даже нямаше и картон. Да сте видели да пискаме за това ???. Само ако се вгледате в проблемите на отборите си ще прокопсате, стига с тези оправдания в съдиите...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 мар 2015 08:59

Как де не е проблем ръста му? Рефлекс има, пъргавина също. Не му достигат 15 сантиметра височина. А колкото до "тея пред него"- попитай ГИ и СС защо гледаха половин дузина нападатели вместо да подсилят отбора със защитници и дефанзивни халфове. Ние сме слаби в атака, по- слаби в защита и най- слаби в средата на терена. От там ни идват белите. Нито нашите атаки организират както трябва, нито противниковите атаки предотвратяват в зародиш.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 12 мар 2015 13:24

snakebite написа:
Син до гроб_ написа:Че Левски беше слаб,слаб беше. Но че Безяк и Дяков най-вече бяха за червени картони и онзи най-нагло ги спести, хем става пред очите му, мисля че никой не може да го отрече.

Изгледах внимателно мача...Съдията просто беше слаб, стига сте говорили неистини. Първите картони на Дяков и Безяк бяха мнооого пресилени, после пък не изгони Безяк за очевиден фаул (лакътя). Положението на Дяков (с Бедоя) за мен не е картон, такива единобосртва имаше много, например две подсичания на Борко Стойчев срещу Безяк, за които нямаше картон.
Да напомня и за Абди който имаше три кристални ситауции за жълт картон, а получи само един. Също така един лакът на Белаид в главата на Безяк, още едно посягане с бутоните напред на Белаид (около агитката на Лудогорец) . Ами онова пресрещане на Домо в крака на Дяков ? (около гредата на вратата на Лудогорец).
Съдията просто бе слаб на тоя мач, когато няма картони ги дава, когато има - не ги дава. За мен си е един обикновен некадърник !!
И да напомня за Станислав Тодоров който бе" наш" съдия, зашо нямаше червен картон за онова таекуондо на Йонсен (от Литекс) срещу Чворович, след който получи тежка контузия. Даже нямаше и картон. Да сте видели да пискаме за това ???. Само ако се вгледате в проблемите на отборите си ще прокопсате, стига с тези оправдания в съдиите...

Може ли малко по-скромно ;) . Интересно как винаги този слаб съдия свири всички гостувания на Левски в Разград - три от последните четири мача на Левски в Разград са свирени от същия съдия.. Нещо не ми прилича да е много случайно. Тук изключвам ,че след всеки мач Левски имаха претенции към него. Дори и да не вземем под внимание претенциите на Левски и неписаното правило,че един съдия не трябва да свири два поредни мача между едни и същи отбори. ако приемем ,че всичко е чисто случайно,то вероятността Н.Йорданов да се пада "случайно" на мачовете на Левски в Разград е приблизително 1:4000 -май не е много "случайно" или е случайно ;) .
Относно съдийството само между 25 и 30-та минута Св.Дяков имаше три изяви за които задължително трявбаше да му бъде показан картон(Н.Йорданов не даде фаул в нито една от тях-много станно ;) ) ,като в две от ситуациите картона можеше да бъде и с червен цвят-има опит за удар без топка срещу Абди. Не знам за фаула на Св.Дяков срещу Бедоя,но този срещу Аниете в 30-та минута си беше за директен червен картон. Влизане в глезена с бутоните напред,за справка само посягане с бутоните напред без да има контакт е минимум жълт картон(мога да ти посоча случай на 1/4 финал от ШЛ когато за подобно посягане ,без да се стигне до контакт е показан директен червен картон,но за мен е малко пресилено) в случая имаме директен и повторението показва и умишлен удар с бутоните в глезена -това си е директен червен картон отвсякъде. За справка в мача ви с Базел показаха на техния играч директен червен за аналогично нарушение(като това на Св.Дяков е дори по-тежко понеже го направи умишлено -на повторението ясно се вижда ,че след удара и продължава да натиска с бутоните).Ясно се вижда и реакцията на Аниете -просто се превива от болка и се виждат сълзите в очите му ,едва ли последното може да се симулира. Така ,че свали си очилата и си признай,че съдията ви пожали и то много сериозно в тази ситуация.
За удари с лакът-реално такива в мача имаше само един -на Безяк срещу Белайд- при него на практика Белайд беше нокаутиран,по телевизията не се вижда ясно,но след този удар Белайд падна и имаше сцепена устна- това може да се получи единствено при директен удар с лакът. Извинявай ,но съдията вижда кръв в устата на Белайд ,но не показа картон на Безяк,а картона при всички случаи трябваше да бъде директен червен ,а нашия хубавец не показа дори жълт.
Във всеки мач има спорни ситуации ,но в този мач практически всички спорни ситуации бяха свирени за Лудогорец. С удоволствие може да коментираме всяка една ситуация,както и че показа доста различни критерии за двата отбора в аналогични ситуации. Примерно виж на какво разстояние е стената на Левски при фаула за Лудогорец в 31-та минута и аналогичната ситуация от почти същото място в 75-та минута само че в 75-та минута при фаула за Левски стената на Лудогорец е повече от 2 метра по близо от стената на Левски в аналогичната ситуация. Ами когато фактите говорят...

Върни се в “Левски”