Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лудогорец (Разград) - Левски (София) |08.03.2015| 1:0FT
През второто полувреме поне 2 червени картона спести...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Тоя сезон отдавна може да се пише бегал за Левски. Голямата цел е купата на България. Дали ще се водим на 5,6,7 или 8 място в първенството е все тая. Дори по отношение на интереса на публиката няма да има кой знае каква разлика, защото дали ще играем с Берое и Локо Сф или с Черно море и Славия е все тая и разликата в посещаемостта няма да е голяма. Единствено на дербито с ЦСКА биха се събрали повечко хора, но като се вземат предвид разходите за наем на Васил Левски и охрана, то може и да няма особено значение. Като минус може да се отчете, че ще падне мотивацията във футболистите за мачове във втората шестица.
Важното от тук нататък да започне да се работи правилно, за да може да се надяваме на по-добър следващ сезон и отбора да става все по-добър. Да си направят от сега сметка каква селекция ще се прави и да има ясна представа какво ще се случва в клуба, а не всичко да се случва в последния момент, че и след него. Задължително да се даде време на Стоев да поработи поне до края на следващото първенство. Не на последно място и дано дойдат по-добри времена от финансова гледна точка, защото без пари трудно може да се надяваме на нещо повече от постигнатото в последните 2 години.
Важното от тук нататък да започне да се работи правилно, за да може да се надяваме на по-добър следващ сезон и отбора да става все по-добър. Да си направят от сега сметка каква селекция ще се прави и да има ясна представа какво ще се случва в клуба, а не всичко да се случва в последния момент, че и след него. Задължително да се даде време на Стоев да поработи поне до края на следващото първенство. Не на последно място и дано дойдат по-добри времена от финансова гледна точка, защото без пари трудно може да се надяваме на нещо повече от постигнатото в последните 2 години.
Към подписа си задължително трябва да добавиш и този на който му държиш аватар и ник. Първо с гоненето трябва да се започне с него. Ама абсолютно първо!
Слаба игра. Не знам пацу колко мача трябва да издъни, че да не го пускат. Гаджев като няма желание и срещу шампиона, защо по дяволите още е в клуба ? Защото само в Левски ще го търпят.
И въобще не е добре да сме във втората шестица. Може да сме 6-ти, но ще играем срещу добри отбори и ще има по-голям интерес към мачовете и съответно повече пари от билети и фен артикули. Какъв интерес ще има към втората шестица, а и като бием слабаците, само ще се заблуждаваме, че имаме отбор.
И въобще не е добре да сме във втората шестица. Може да сме 6-ти, но ще играем срещу добри отбори и ще има по-голям интерес към мачовете и съответно повече пари от билети и фен артикули. Какъв интерес ще има към втората шестица, а и като бием слабаците, само ще се заблуждаваме, че имаме отбор.
Последна промяна от Eminem на 08 мар 2015 22:05, променено общо 1 път.
Има една много съществена разлика между тези от подписа ми и този от аватара. Едните вършат простотии съвсем умишлено с ясната представа до какво водят те, освен ако не са толкова дрогирани, че да не за наясно какво вършат, а другият допуска съвсем неволни грешка, та ако ще да е и от некадърност. Не това е най-важното за коментиране в момента според мен.
Eminem написа:Слаба игра. Не знам пацу колко мача трябва да издъни, че да не го пускат. Гаджев като няма желание и срещу шампиона, защо по дяволите още е в клуба ? Защото само в Левски ще го търпят.
И въобще не е добре да сме във втората шестица. Може да сме 6-ти, но ще играем срещу добри отбори и ще има по-голям интерес към мачовете и съответно повече пари от билети и фен артикули. Какъв интерес ще има към втората седмица, а и като бием слабаците, само ще се заблуждаваме, че имаме отбор.
Ми защо е в клуба... ми щото никой го не ще колега. Щото е гоУемата дзвездъ. Някъв тук ми дава за пример колко били добри с Пацко преди 3-4 години и затва да не сме ги плюели. Колко още едни и същи хора ще ни провалят?
Лудогорец се развиват успешно защото не правят нашите грешки.Тренера се е изчерпал...аре следващия.Футболиста се е изчерпал...следващия.
При нас само дето паметници не сме дигнали на пацо,на гаджев ,на гонзо и на кой ли не.И затова резултатите са такива.Не всичко е пари а и правилна политика.
При нас само дето паметници не сме дигнали на пацо,на гаджев ,на гонзо и на кой ли не.И затова резултатите са такива.Не всичко е пари а и правилна политика.
НЕ на "Lafka"!
terata написа:Eminem написа:Слаба игра. Не знам пацу колко мача трябва да издъни, че да не го пускат. Гаджев като няма желание и срещу шампиона, защо по дяволите още е в клуба ? Защото само в Левски ще го търпят.
И въобще не е добре да сме във втората шестица. Може да сме 6-ти, но ще играем срещу добри отбори и ще има по-голям интерес към мачовете и съответно повече пари от билети и фен артикули. Какъв интерес ще има към втората седмица, а и като бием слабаците, само ще се заблуждаваме, че имаме отбор.
Ми защо е в клуба... ми щото никой го не ще колега. Щото е гоУемата дзвездъ. Някъв тук ми дава за пример колко били добри с Пацко преди 3-4 години и затва да не сме ги плюели. Колко още едни и същи хора ще ни провалят?
Освен, че никой не го иска, в Левски може да се размотава и да си взима заплатката. Докога клубът ще търпи такива играчи ?
- Захарченко
Пацо и Гаджев-редници при мен в ДНР. На фронта. Кат се върнат, ще скачат и тичат арабия!
- popokutepetel
- Контакти:
Eminem написа:terata написа:Eminem написа:Слаба игра. Не знам пацу колко мача трябва да издъни, че да не го пускат. Гаджев като няма желание и срещу шампиона, защо по дяволите още е в клуба ? Защото само в Левски ще го търпят.
Освен, че никой не го иска, в Левски може да се размотава и да си взима заплатката. Докога клубът ще търпи такива играчи ?
По твоята логика Владо Стоянов след първия гол от есента на Левски трябваше вече да са го натирили

А и в първата и във втората шестица приходите ще са си все толкова