СС каза сега, че Педро 2-3 седмици е аут. Какво по-хубаво от това?
Абди с 3 асистенции. Един мач има, а повече асистенции от Педро за 6 месеца. И тепърва ми се струва, че ще ги шие.
Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|27.02.2015| 8-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски (София) - Хасково 2009 (Хасково)|27.02.2015|17:00
tevez написа:СС каза сега, че Педро 2-3 седмици е аут. Какво по-хубаво от това?
Абди с 3 асистенции. Един мач има, а повече асистенции от Педро за 6 месеца. И тепърва ми се струва, че ще ги шие.
Имам едно приятно чувство с този треньор.Различава се по манталитет от Шпайдела, но идва от същото място, ако ме разбираш.

-
- Контакти:
Вярно че Хасково са смешници, но Левски да вкара 8 гола .... после пак ми разправяйте как Стойчо Стоев е смешен и набеден треньор. Също и Валери, който не може да вкара цял полусезон с Гонзо 2 гола, сега от подготовката до сега колко гола има ... Определено човека си го бива. Ако продължават така ще са в тройката !
love_hurtz написа:Вярно че Хасково са смешници, но Левски да вкара 8 гола .... после пак ми разправяйте как Стойчо Стоев е смешен и набеден треньор. Също и Валери, който не може да вкара цял полусезон с Гонзо 2 гола, сега от подготовката до сега колко гола има ... Определено човека си го бива. Ако продължават така ще са в тройката !
По-интересно е, че почти всички голове бяха с комбинации по земя, стигащи до разстрел в упор. Аз мислех, че вадим на умрело куче нож, но се оказа, че головата разлика е важна. Еуфория-в никакъв случай, но пък осем гола са си осем гола!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Долно уйно
- Контакти:
За търсещите конспирации, този резултат има зависимост единствено за класиране в шестицата.
Левски - Черно море 1:0
Черно море - Левски 0:1
Следващия фактор, по който се определя класирането е голова разлика,
Преди този мач тя бе 24:24 на Левски и 22:22 на Черно море.
Разликата в точките е три и с оглед факта, че Левски имат с Лудогорец то тази разлика може да стане НУЛА, при което Черно море минава пред тях в класирането.
Черно море имат гостуване на Локо София и домакински мач с Хасково.
Левски имат гостуване на Лудогорец и домакински мач с Марек
Левски - Черно море 1:0
Черно море - Левски 0:1
Следващия фактор, по който се определя класирането е голова разлика,
Преди този мач тя бе 24:24 на Левски и 22:22 на Черно море.
Разликата в точките е три и с оглед факта, че Левски имат с Лудогорец то тази разлика може да стане НУЛА, при което Черно море минава пред тях в класирането.
Черно море имат гостуване на Локо София и домакински мач с Хасково.
Левски имат гостуване на Лудогорец и домакински мач с Марек
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- сини шампиони
До къде се докарахме да си броим головете дали ще ни стигнат за първата шестица 

И само Левски оле
zlatan написа:CSKA Sofia 1948 написа:Не, че нещо, ама тоя мач е пълна пародия...Да не се чудите после защо падате като влезете в шестицата...
вие от Цска-то трябва да се молите да влезем в първата шестица,щото иначе кой ще бие Лудогорец
Молиме се бе,молиме се,за къде без вас

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Честита победа! Имаше много красиви отигравания в атака, ама и някои безумици в защита. Отдавам го на подценяване и дано наистина да е така, че срещу някой грамотен отбор, ще берем ядове. Радвам се за Гикиевич, че му личеше на момчето желанието да отбележи. Изглежда научен футболист, тепърва ще видим какво може. Абе като цяло случихме май на чужденци тоя сезон, изключая оново дърво Луис Педро. Тва сомалийчето направи за един мач повече асистенции, отколкото Педриньо за цялата си състезателна кариера.
ПП: Не ми се четат назад мненията на червените ни другарки, та направо да питам. Днес кое беше, съдията или ни полегнаха?

ПП: Не ми се четат назад мненията на червените ни другарки, та направо да питам. Днес кое беше, съдията или ни полегнаха?
Red joker написа:zlatan написа:CSKA Sofia 1948 написа:Не, че нещо, ама тоя мач е пълна пародия...Да не се чудите после защо падате като влезете в шестицата...
вие от Цска-то трябва да се молите да влезем в първата шестица,щото иначе кой ще бие Лудогорец
Молиме се бе,молиме се,за къде без вас![]()
![]()
Не съм гледал мача и не мога да кажа дали е уреден,но 8:0 си е 8:0,ше вдигнете малко гребена,обичате ги тия мачове срещу умрелите кучета,да мачкате за самочувствие и Домо се разиграл,браво,браво,само така
Вие го знаете, като умрели кучета.Поемали сте и 7 и 8 гола.