Батков продава акциите си

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Re: Батков продава акциите си

Мнениеот memnto » 18 фев 2015 13:51

W84me написа:Плащане ама в касата на клуба бе, Николае :mrgreen: Нали там всичко се отчита и Батко няма как да прибере парите...

След като всичко се отчита, къде са ви ГФО за последнитя няколко години? :roll:

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 18 фев 2015 13:58

W84me написа:
pomiqr230 написа:Батков и той е един сладкодумник като Лупи, но Лупи е по-добре обучен.

Батков: "Просто хората идват, дават определена сума и получават сертификат. Ще бъдем там аз или мои представители, като ще бъдат прехвърлени безвъзмездно акции."

Хем безвъзмездно, хем срещу заплащане :-D Не го слуша кратуната човека. Когато му откупите всички акции ще стане много забавно. Ще трябва купувачите да издържат отбора :-D Тогава едни ще гледаме комедия, други ще гледат филм на ужасите.

Плащане ама в касата на клуба бе, Николае :mrgreen: Нали там всичко се отчита и Батко няма как да прибере парите...

На това му се нарича заобикаляне на закона и ако има държавни органи Батков ще дава безплатни консултации в "Софийския" в замяна запазване на отверстието му.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 18 фев 2015 13:59

onegavon написа:Измама няма да има обаче технически как ще стане тая операция не ми е ясно. На едно място за един месец много трудно ще се събере някаква сериозна сума.
Аз лично чаках на Армията в офиса на Елана два часа една събота.За целта трябват повече офиси, а време няма до 20 март.Прогнозата ми е 500К максимум. Ние април ще съберем поне три пъти повече.

Тодар и на някой лев за нафта за автобуса ще е доволен, че Март месец идва и го чака път ... я Дупница, я Хасково, я Варна :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 18 фев 2015 15:57

Няма как Тодор Батков да не изпитва нужда от пари.Затова обаче си е виновен само и единствено той.Нека всеки от нас си зададе въпроса щеше ли Лудогорец да спечели 25 000 000 ако беше ръководен ''мъдро'' от лицето Георги Иванов-Гонзо.Няма световен аналог,където да се държи на работа,и то не каква а ръководна,човек,който води прогресивно клуб към абсюлютен провал.Аз нямам обяснение на такова чудо,освен с появата на еднополова любов между собственик и спортен директор.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 18 фев 2015 18:27

dimitar59 написа:Няма как Тодор Батков да не изпитва нужда от пари.Затова обаче си е виновен само и единствено той.Нека всеки от нас си зададе въпроса щеше ли Лудогорец да спечели 25 000 000 ако беше ръководен ''мъдро'' от лицето Георги Иванов-Гонзо.Няма световен аналог,където да се държи на работа,и то не каква а ръководна,човек,който води прогресивно клуб към абсюлютен провал.Аз нямам обяснение на такова чудо,освен с появата на еднополова любов между собственик и спортен директор.

От всичко разбрах,че е виновен Батков,че е назначил Гонзо и той е съсипал отбора.Няма спор,добър си :lol:
Изображение

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 18 фев 2015 19:56

Stahlgewitter написа:
dimitar59 написа:Няма как Тодор Батков да не изпитва нужда от пари.Затова обаче си е виновен само и единствено той.Нека всеки от нас си зададе въпроса щеше ли Лудогорец да спечели 25 000 000 ако беше ръководен ''мъдро'' от лицето Георги Иванов-Гонзо.Няма световен аналог,където да се държи на работа,и то не каква а ръководна,човек,който води прогресивно клуб към абсюлютен провал.Аз нямам обяснение на такова чудо,освен с появата на еднополова любов между собственик и спортен директор.

От всичко разбрах,че е виновен Батков,че е назначил Гонзо и той е съсипал отбора.Няма спор,добър си :lol:

А аз пък разбрах,че ти си готов за политик.Много умело се опитваш да убедиш всички,че черното е бяло.Също така нямаш и грам срам и свян защитавайки човека съсипал Левски - Гонзо.За миг,след като си премахна аватара с неговия лик,си помислих че си осъзнал кого защитаваш,но уви.Сега си мисля,че причината е че си платен клакьор във форума.Друго обяснение нямам.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 18 фев 2015 19:59

hd-fen написа:
Stahlgewitter написа:

А аз пък разбрах,че ти си готов за политик.Много умело се опитваш да убедиш всички,че черното е бяло.Също така нямаш и грам срам и свян защитавайки човека съсипал Левски - Гонзо.За миг,след като си премахна аватара с неговия лик,си помислих че си осъзнал кого защитаваш,но уви.Сега си мисля,че причината е че си платен клакьор във форума.Друго обяснение нямам.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Естествено,че нямаш друго обяснение.Толкова ти е акъла на тебе,през пет страници да пишеш едно и също.
Изображение

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Мнениеот hd-fen » 18 фев 2015 20:34

Stahlgewitter написа:
hd-fen написа:
Stahlgewitter написа:

Естествено,че нямаш друго обяснение.Толкова ти е акъла на тебе,през пет страници да пишеш едно и също.

Ами дай ми пример с който да ме опровергаеш.Когато фактите говорят...... но безсрамни циници като теб едва ли ще млъкнат.Пиша и пак ще пиша - Левски не е приют за амбициозни неграмотни некадърници.Гонзо и вярното му протеже интриганта Гаджев нямат място в клуба.Колкото и да търси спонсори Батков няма да намери такива докато човек с килийно образование и със съмнения за познание на Българската азбука и таблицата за умножение,заема ръководни функции.

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 18 фев 2015 20:50

Би ли ми отговорил на въпроса,как Гаджев се оказа протеже на Гонзо?Явно аз нещо съм пропуснал.
Изображение

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 18 фев 2015 20:57

Tommi написа:
james написа:Стратегическият ход на Батков е уникален , ще даде на "безценица" акциите на фирма която му дължи 50 милиона на документи .

Такива документи няма. :!:

Ти си купи акции на ФКЛевски и след това ми обяснявай на какъв дълг си станал собственик. Ако в този клуб или в червения му брат имаше нещо ясно около финансите , те отдавна щяха да си имат прекрасни и стабилни собственици защото са с висок медиен и електорален интерес.

Върни се в “Левски”