W84me написа:Плащане ама в касата на клуба бе, НиколаеНали там всичко се отчита и Батко няма как да прибере парите...
След като всичко се отчита, къде са ви ГФО за последнитя няколко години?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Плащане ама в касата на клуба бе, НиколаеНали там всичко се отчита и Батко няма как да прибере парите...
W84me написа:pomiqr230 написа:Батков и той е един сладкодумник като Лупи, но Лупи е по-добре обучен.
Батков: "Просто хората идват, дават определена сума и получават сертификат. Ще бъдем там аз или мои представители, като ще бъдат прехвърлени безвъзмездно акции."
Хем безвъзмездно, хем срещу заплащанеНе го слуша кратуната човека. Когато му откупите всички акции ще стане много забавно. Ще трябва купувачите да издържат отбора
Тогава едни ще гледаме комедия, други ще гледат филм на ужасите.
Плащане ама в касата на клуба бе, НиколаеНали там всичко се отчита и Батко няма как да прибере парите...
onegavon написа:Измама няма да има обаче технически как ще стане тая операция не ми е ясно. На едно място за един месец много трудно ще се събере някаква сериозна сума.
Аз лично чаках на Армията в офиса на Елана два часа една събота.За целта трябват повече офиси, а време няма до 20 март.Прогнозата ми е 500К максимум. Ние април ще съберем поне три пъти повече.
dimitar59 написа:Няма как Тодор Батков да не изпитва нужда от пари.Затова обаче си е виновен само и единствено той.Нека всеки от нас си зададе въпроса щеше ли Лудогорец да спечели 25 000 000 ако беше ръководен ''мъдро'' от лицето Георги Иванов-Гонзо.Няма световен аналог,където да се държи на работа,и то не каква а ръководна,човек,който води прогресивно клуб към абсюлютен провал.Аз нямам обяснение на такова чудо,освен с появата на еднополова любов между собственик и спортен директор.
Stahlgewitter написа:dimitar59 написа:Няма как Тодор Батков да не изпитва нужда от пари.Затова обаче си е виновен само и единствено той.Нека всеки от нас си зададе въпроса щеше ли Лудогорец да спечели 25 000 000 ако беше ръководен ''мъдро'' от лицето Георги Иванов-Гонзо.Няма световен аналог,където да се държи на работа,и то не каква а ръководна,човек,който води прогресивно клуб към абсюлютен провал.Аз нямам обяснение на такова чудо,освен с появата на еднополова любов между собственик и спортен директор.
От всичко разбрах,че е виновен Батков,че е назначил Гонзо и той е съсипал отбора.Няма спор,добър си
hd-fen написа:Stahlgewitter написа:dimitar59 написа:Няма как Тодор Батков да не изпитва нужда от пари.Затова обаче си е виновен само и единствено той.Нека всеки от нас си зададе въпроса щеше ли Лудогорец да спечели 25 000 000 ако беше ръководен ''мъдро'' от лицето Георги Иванов-Гонзо.Няма световен аналог,където да се държи на работа,и то не каква а ръководна,човек,който води прогресивно клуб към абсюлютен провал.Аз нямам обяснение на такова чудо,освен с появата на еднополова любов между собственик и спортен директор.
От всичко разбрах,че е виновен Батков,че е назначил Гонзо и той е съсипал отбора.Няма спор,добър си
А аз пък разбрах,че ти си готов за политик.Много умело се опитваш да убедиш всички,че черното е бяло.Също така нямаш и грам срам и свян защитавайки човека съсипал Левски - Гонзо.За миг,след като си премахна аватара с неговия лик,си помислих че си осъзнал кого защитаваш,но уви.Сега си мисля,че причината е че си платен клакьор във форума.Друго обяснение нямам.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!
Stahlgewitter написа:hd-fen написа:Stahlgewitter написа:dimitar59 написа:Няма как Тодор Батков да не изпитва нужда от пари.Затова обаче си е виновен само и единствено той.Нека всеки от нас си зададе въпроса щеше ли Лудогорец да спечели 25 000 000 ако беше ръководен ''мъдро'' от лицето Георги Иванов-Гонзо.Няма световен аналог,където да се държи на работа,и то не каква а ръководна,човек,който води прогресивно клуб към абсюлютен провал.Аз нямам обяснение на такова чудо,освен с появата на еднополова любов между собственик и спортен директор.
А аз пък разбрах,че ти си готов за политик.Много умело се опитваш да убедиш всички,че черното е бяло.Също така нямаш и грам срам и свян защитавайки човека съсипал Левски - Гонзо.За миг,след като си премахна аватара с неговия лик,си помислих че си осъзнал кого защитаваш,но уви.Сега си мисля,че причината е че си платен клакьор във форума.Друго обяснение нямам.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски!
Естествено,че нямаш друго обяснение.Толкова ти е акъла на тебе,през пет страници да пишеш едно и също.
Tommi написа:james написа:Стратегическият ход на Батков е уникален , ще даде на "безценица" акциите на фирма която му дължи 50 милиона на документи .
Такива документи няма.
Потребители, разглеждащи този форум: Highlander, Kotarak, mikata, W84me и 30 госта