Радио Гонг : Левски с/у Удинезе - Аудио запис

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Радио Гонг : Левски с/у Удинезе - Аудио запис

Мнениеот modor » 12 фев 2015 14:15

AntrAcsA написа:Направих видео файл, ще го кача в Ютуб по късно , радвам се че.. се радвате на записите :) Добре е преди събирането на 15-ти , да си припомним още една от хилядите причини.. защо обичаме този клуб и да му помогнем !
За записите , не исках да ги пазя само за мен , исках да ги споделя с вас, само не разбрах , какво е това :
Image

Явно съм ядосал някого , по някакъв си начин :D но случва се .

Офтопик:
Не му обръщай внимание на този ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 12 фев 2015 14:19

Те Удинезе не завършиха ли 12-ти същатата година? (не се заяждам, просто ми е странно кое му е вилокото на тоя "успех").

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 12 фев 2015 14:23

Taz написа:Те Удинезе не завършиха ли 12-ти същатата година? (не се заяждам, просто ми е странно кое му е вилокото на тоя "успех").

Амииии .. всичко ! Като почнеш от ПУБЛИКАТА , атмосфера , играчите, треньора, коментатори , драмата, и на последно място но не по важност .. 1/4 финал за купата на УЕФА ?? :?
Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 12 фев 2015 14:25

damyanov1963 написа:
Venko123 написа:
Офтопик:
damyanov1963 написа:И сега, като почне едно плюване от страна на антилевскарите и едни обяснения как Левски е бил 134-я във временното класиране на серия, че и резервния му отбор, че и детско-юношеският му.

Така като гледаш някой "антилевскар" да е писал нещо такова? Провокирате и после ревете...

Много добре помня какво писаха за тези мачове - преди тях, че щели да ни смачкат, след тях, че Левски е бил резервният отбор на някакво селско отборче.

Офтопик:
Нека си пишат.
То и за нашата победа срещу Ливърпул на Анфийлд се пише какво ли не и до ден днешен, как са били с резервите и тем подобни...Щом Мориентес, Сисе, Сисоко, Финън, Риийзе, Хюпия и Хаман са резерви - ок...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 фев 2015 14:28

AntrAcsA написа:Направих видео файл, ще го кача в Ютуб по късно .
Радвам се че.. се радвате на записите :) Добре е преди събирането на 15-ти , да си припомним още една от хилядите причини.. защо обичаме този клуб и да му помогнем когато се налага !
За записите , не исках да ги пазя само за мен , исках да ги споделя с вас, само не разбрах , какво е това :
Изображение

Явно съм ядосал някого , по някакъв си начин :lol: но случва се .

Колега, не си ядосал никого. Аз имам много съобщения от същия потребител (той се подвизаваше и още се подвизава също като COVINI, GOTO, DIABLO), които просто трия, без да ги чета. Човекът очевидно е душевно болен и търси изява, като изпраща ЛС на всички (или почти всички) потребители във форума с повод и без повод. Не търся заяждане, но същият е цесекар, което е още един аргумент в полза на твърдението, че цесекар е диагноза... 8-)
П.П. Иначе поздравления за темата! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Taz
Контакти:

Мнениеот Taz » 12 фев 2015 14:46

AntrAcsA написа:
Taz написа:Те Удинезе не завършиха ли 12-ти същатата година? (не се заяждам, просто ми е странно кое му е вилокото на тоя "успех").

Амииии .. всичко ! Като почнеш от ПУБЛИКАТА , атмосфера , играчите, треньора, коментатори , драмата, и на последно място но не по важност .. 1/4 финал за купата на УЕФА ?? :?

Е да ама един 1/4 финал за УЕФА се издига в култ и се омаловажават далеч по-големи (може би десетки пъти) успехи на другия отбор? Много старенен манталитет имате, а на времето би било провал да отпаднеш от отбор от ранга Удинезе. Няма лошо 1/4 финал си е добро постижение (било то и като не си срещнал по пътя си труден съперник)...

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 12 фев 2015 14:48

Разказвачо не спирай, моля те, нека приказката продължи !

Поздравления за темата, много красиви моменти бяха, въпреки, че никога не съм бил ясно изразен фен на нито един бг отбор, определено Левски ни накара да се гордеем, че сме българи
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
AntrAcsA
Контакти:

Мнениеот AntrAcsA » 12 фев 2015 14:54

Taz написа:
AntrAcsA написа:

Е да ама един 1/4 финал за УЕФА се издига в култ и се омаловажават далеч по-големи (може би десетки пъти) успехи на другия отбор? Много старенен манталитет имате, а на времето би било провал да отпаднеш от отбор от ранга Удинезе. Няма лошо 1/4 финал си е добро постижение (било то и като не си срещнал по пътя си труден съперник)...

Броя на мачовете , които Левски изигра тогава за да стигне до тази фаза е впечатляващ !! Мача е култов, за феновете на отбора, поради всички тези причини които изредих по рано . Естествено , че има и по култови ... да не ги изреждам сега , но ... в момента говорим за този мач, за този успех на Левски . . .
1/2 финал е впечатляващо, само по себе си , винаги съм се радвам на Българските успехи навън , като на ЦСКА така и на Лудогорец , колкото и изтъркано а звучи..е така , но като теглиш чертата.. колко мача са били изиграни за да се стигне до там , нивото на футбола като цяло... нещата вече не изглежда толкова " зашеметяващо " колкото всеки път феновете на Армейците го натякват , но както и да е . Тази тема няма за цел да се водят глупави спорове, което явно е невъзможно , а по скоро да си припомним един от хилядите хубави моменти в историята на клуба , ок ?
Изображение

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Мнениеот genius » 12 фев 2015 15:20

Няма ли някой шумкар да изквичи че италиянците са продали мача, че съдията бил купен, че "Синята Уефа" е наредила жребия... :mrgreen:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 фев 2015 15:39

modor написа:Поздравление на автора на темата за положения труд.
Само Левски!

+1 :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Левски”