Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот BadBoy » 02 фев 2015 00:57

twize написа:Осман Джалоу не издържа медицинските тестове
http://levski.bg/news_id.php?news=174475

Това някой видя ли го ...

Е как да ги издържи, като е на 30+ години
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 02 фев 2015 01:56

В така създалата се ситуация май единственото вярно решение е Наско Курдов. Мисля, че все още е без отбор и няма да е проблем да го вземем.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 фев 2015 04:17

Aко е излязлa хроничнa контузия и aко договорa му е със зaплaтa до тaвaнa - нормaлно.
Не че щеше дa е по-зле от Домо де... те нaшите всичките сa хронично зле...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 фев 2015 08:34

Някакви подробности около това медицинско положение. Тая контузия да не е финансова.

Потребителски аватар
todordk
Контакти:

Мнениеот todordk » 02 фев 2015 09:14

Полски нападател е вариант за спасение на атаката на „Левски“, след като считаният за сигурен Осман Джалоу се провали на медицинските прегледи. Сега „сините“ са набелязали Лукаш Гикиевич от АЕЛ Лимасол.

188-сантиметровият нападател беше привлечен в кипърския тим през лятото от тогавашния треньор на тима Ивайло Петев. Българският специалист обаче беше освободен през ноември, а след това за Гикиевич започнаха проблеми с новия треньор на тима Христакис Христофору.

Преди уволнението на Петев Гикиевич беше титуляр за АЕЛ Лимасол и имаше девет мача за първенство в стартовия състав. След това има участие само в една среща и то като резерва. До момента нападателят има 10 гола в кипърското първенство. Полякът беше в стартовите 11 и за мачовете с Тотнъм в квалификациите за Лига Европа.

Очаква се Гикиевич, който е бивш играч на Полония (Битом), ЛКС Лодз, Шльонск (Вроцлав), Омония (Никозия) и Тобол (Костанай) да прекрати договора си с АЕЛ Лимасол и да премине в „Левски“ като свободен агент.

Това е добре дошло за „сините“, които в състоянието на тежка финансова криза не могат да си позволят да привличат футболисти с трансферна сума. Гикиевич беше в плановете на треньорския щаб на тима още в началото на зимната подготовка, но отпадна като вариант, след като Джалоу прие предложените му условия. Африканецът обаче се провали на прегледите и полякът отново е актуален вариант.
http://www.blitz.bg/sport/article/261904

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 02 фев 2015 09:26

Sinite ot Sofia написа:Гонзо е виновен! Гонзо излъга хората, че Джалоу ще подпише. За да е по - правдоподобно го пуснаха да цъка около 70мин в контролата с Милсами.. така ние повярвахме още повече, че наистина го тестваме.. Гонзо му даде и екип, с който вече трансфера в нашите очи, уши и умове стана факт. Гонзо сметна за правилно след контролата да каже, че Джалоу остава. Каза го така, сякаш Стоев го е харесъл ( нищо подобно, Гонзо решава). Самият Стоев бе инструктиран да каже, че Джалоу му се нрави.. за да се вържем, ама естествено. Гонзо изчака да види как ще се развият нещата с евентуалния трансфер на Домо в Македония и реши да измисли проблем с медицинските тестове.. Гонзо е виновен хора, да знаете!
Само се надявам да разбирате как изглеждат вашите конспирации и теории отстрани..

Чиста проба конспирация е твоето ( ако се замислиш малко )! И на мен не ми е приятно, ама стига след всяка лоша новина сте плюли Гонзо бе..... Не се е получило - това е! Може пък да е за добро! Не си ли спомняш как щяхме да вземем Борносузов и Камбуров ( не се получи ), а на тяхно място дойдоха Грийн и Дембеле. По-принцип имаме нужда от един нападател и едно крило ( поне ), но тъй като гледам и да вземем, ще трябва тепърва да се адаптират към отбора, вече сме в последния стадий на тренировъчния процес и ще трябва да се обиграват в първенството ( а не в контролите, както по принцип трябва да бъде ).

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 фев 2015 09:28

Какво става с любимият ми ЛЕВСКИ,някой ще ми каже ли? Трансферите пълен провал както винаги,игра никаква,пълен с бездарници и тъпи и ограничени началници.Контролите с някакви световно неизвестни еднодневки на нивото на Струмска слава.Вижте червените може да са всичко но контролите им е срещу много по-силни и известни съперници.Вече съм убеден,че Батков и Гонзо са еднакво тъпи кретени.и нещо друго ме гложди,ЧЕ НЯКОЙ МНОГО ЯКО НИ Е ПРОКЛЕЛ И ВСИЧКО КАКВОТО СЕ ПРАВИ В ЛЕВСКИ ВИНАГИ ЗАВЪРШВА С ПРОВАЛ.БАТКОВ НЕ СЕ СКЪПИ А НАПРАВИ КУРБАН НА СТАДИОНА.Покани и владиката да освети клуба и да каже някоя молитва за късмет и против тежки клетви и заклинания.Нямам друго обяснение за този невървеж и карък който ни преследва вече пет години.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 фев 2015 09:31

Най-добри в развалянето на магии са шаманите.Не е смешно.Съветвам Батков да пробва и с шаман та дано ни сполети и нас късмета и да се изпари един път завинаги тази прокоба.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 фев 2015 09:33

Logical person написа:
Tommi написа:Това ли е лицето, което ще пълни кошниците на противниците през остатъка от сезона? 8-)
[rimg]http://m5.netinfo.bg/media/images/16049/16049053/638-397-osman-dzhalou.jpg[/rimg]

Този ми изглежда като набор на дедо Присо. Някъде около 40-44 :mrgreen:

И аз съм на 20, без няколко месеца, ама онзи ден ми казаха, че съм на 14.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 02 фев 2015 09:38

PFK_Levski написа:
Sinite ot Sofia написа:Гонзо е виновен! Гонзо излъга хората, че Джалоу ще подпише. За да е по - правдоподобно го пуснаха да цъка около 70мин в контролата с Милсами.. така ние повярвахме още повече, че наистина го тестваме.. Гонзо му даде и екип, с който вече трансфера в нашите очи, уши и умове стана факт. Гонзо сметна за правилно след контролата да каже, че Джалоу остава. Каза го така, сякаш Стоев го е харесъл ( нищо подобно, Гонзо решава). Самият Стоев бе инструктиран да каже, че Джалоу му се нрави.. за да се вържем, ама естествено. Гонзо изчака да види как ще се развият нещата с евентуалния трансфер на Домо в Македония и реши да измисли проблем с медицинските тестове.. Гонзо е виновен хора, да знаете!
Само се надявам да разбирате как изглеждат вашите конспирации и теории отстрани..

Чиста проба конспирация е твоето ( ако се замислиш малко )! И на мен не ми е приятно, ама стига след всяка лоша новина сте плюли Гонзо бе..... Не се е получило - това е! Може пък да е за добро! Не си ли спомняш как щяхме да вземем Борносузов и Камбуров ( не се получи ), а на тяхно място дойдоха Грийн и Дембеле. По-принцип имаме нужда от един нападател и едно крило ( поне ), но тъй като гледам и да вземем, ще трябва тепърва да се адаптират към отбора, вече сме в последния стадий на тренировъчния процес и ще трябва да се обиграват в първенството ( а не в контролите, както по принцип трябва да бъде ).

Това, което е писал, си е ирония, ирония е, че е и вярно :mrgreen:

Върни се в “Левски”