Stahlgewitter написа:balef написа:Джалоу като за първи мач заслужава добра оценка!
Жалко,че нямаше зад себе си Аниете.
Е то Анито нещо се скри в тоя мач. Не знам защо. Сигурен съм, че това му е първия по-слаб мач от няколко месеца насам. Иначе Джалоу на мен ми хареса.. Един от колегите по-нагоре беше написал, че един път не бил успял да "финтира" /мине/ защитник. Поправка - самия той изработи наказателния удар с много красиво отиграване, но колегата явно е толкова голям капацитет, че явно "разчита" нещата другояче. Освен тази ситуация - направи още някои хубави неща. Такъв нападател е нужен. Стила му е малко като на Домо, но това е. Ако Анито и Бедоя се бяха разиграли така както в предишни двубои, Джалоу щеше да вкара със сигурност. Ама да си го кажем честно - не винаги головете и откриването за пасове са най-важното. Показа тактически възможности най-често с това, че увличаше част от защитата. От там дойдоха и най-опасните удари на сините към вратата. Хах.. а ако Гари, Гара и Жо бяха още тук, досега да мачкахме из ШЛ и ЛЕ.. Да не говорим, че и Ричи ако играеше още в халфовата нямаше да има проблеми. Но съм доволен и от това, което имаме - Тони, Бедоя, Гаджето (въпреки, че не му симпатизирам), Прохазка (него колко го псувах преди време, сега вече не толкова :D ). Само ми се ще Педро да си ходи по-бързо и тоя Аймен, че той кво дърво е, не е истина. Същото се отнася и за Велев - изкара се голяма резачка, ама не мисля, че на Левски му се играе с човек по-малко през мач-два. Тоя Амари беше като фантом на терена, поне за мен - нищо кой знае какво от него.
В крайна сметка сините ми харесаха как лека полека почват да играят смислено. Само СС трябва да ги отучи, че като стигнат до вратата не трябва да връщат топката чак до Пацо

Очаквам силни резултати през полусезона стига да вземем добро крило и някъв халф. Номер 12-ти игра отново добре (дано не ни го отмъкнат като Вутето

)
[offtopic]Извинявам се на колегата, който оспорих и нарекох с епитети, но като гледам си проспал мача пред компа.[/offtopic]
Само
Левски