Струваше ли си всичко това днес.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Протест срещу съдиите
„Всички видяхте как съдията Ставров поряза Левски. Той не им зачете напълно редовен гол. Ако ЦСКА бъде ощетяван по този начин, аз ви казвам, че срещите няма да завършват . Това са думи на додучето друго аз няма какво да кажа явно той не е със сини очила господин момиров нарочно му пиша името с малки букви защото за мен тоя е подлога и мижитурка.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ivaka написа:Слависта, ти от какво си доволен, като само миналия сезон чорбата Ви би с две измислени от съдията дузпи?
Естествено , че не съм доволен , тъй като и този сезон сме ощетявани във всеки мач , но винаги е смешно , когато вие и ЦСКА се изкарвате жертви , когато 1 път ви ощетят , а останалите 99 сте подпирани ? С ръка на сърцето признайте , че съдиите далеч не са големият проблем на Левски

-
- Контакти:
Veso1913 написа:Ние като протестирахме срещу измислените дузпи свирени в полза на Левски във Варна,едната в края на мача,а втората в допълнителното време,ни викахте че сме пискали.Ами сега е ваш ред да пискате.Кой ви пречи?Пискайте си на воля.За последните 10 мача на морето срещу Левски в София,са свирили 11 дузпи срещу нас.Когато кажем нещо-чуваме онова-пак пискате.Ни да се оплаче човек,ни да не се оплаква!То на вас не може да ви угоди човек.Само не ми вкарвайте лафове от рода че сте представяли България в Европа.Мерси от такова представяне.1-17 - 0-10./второто ще се промени в четвъртък/.
"Аз ще ти кажа какво е видял съдията:голът на Левски трябва да се отмени,без значение по каква причина!Във вихъра си,казваш!Още в началото рефера ви показа,че всичко ви е позволено,че за вас картони няма да има,че балтиите и рендетата в зелено ще минават.При това положение другият отбор какво трябва да направи???А за крошето на Маркес какво се дава?Този мач е бил решен още с жребия."Само това кроше ли видя?А гола ви от засада не видя ли?А главата на Мечо не видя ли?А онези навлезлите на терена не видя ли?А дузпата срещу Дани не видя ли?А другите трима-Дарко,Милиев и Минев за втори жълти картони не видя ли?Май си гледал само едната половина на мача.Тази-синята!А другата половинка?Интересна пасмина сте феновете на Левски.Много селективно гледате мачовете.И срещу Литекс съдията бил ви порязал,а ефи днес пише че свирил добре,ама днешния не свирил правилно.Какво ли ще пишете за съдиите след мача ви с Лацио?
Абе братле,каде си тръгнал да сравняваш твоето нещастно отборче,със ЛЕВСКИ,не можеш ли да разбереш,че черно море е временно явление,което ще го има една-дже,мааааксимум до 3 години като някакъв фактор във първенството,а после-старата песен-асансиор-от А ВЪВ Б И ОБРАТНО,СЪЩО КАТО ВАШИТЕ СЪГРАЖДАНИ ОТ СПАРТАК

Като протестирате срещу съдийте може да припомните мача с Черно море но Герена от миналото първенство с двете дузпи и червения картон....и хиляди още съдийски аванти.
Като споменете,че не е прецедент по някаква причина да отменят автогол....
И не забравяйте,че при предишното изваждане на отбора ви опростиха едно изхвърляне в "Б" група.
Като споменете,че не е прецедент по някаква причина да отменят автогол....
И не забравяйте,че при предишното изваждане на отбора ви опростиха едно изхвърляне в "Б" група.
[quote="Veso1913"]Безочливи сини момченца!Вземете се в ръце!Убивате хора!Осакатявате хора!Нападате длъжностни лица!Трошите градския транспорт на София,чупите частни коли,и други подобни геройства.На всеки мач който губите нападате съдиите!От футбол определено не разбирате,а от горе изброените неща си мисля че трябва да се откажете да разбирате.Защото е дошло времето на американската демокрация.
Оправете си нивата на която не може да се играе ФУТБОЛ а само РЪГБИ ,който умело бе изигран от отборчето ви с умела съдийска помощ.
Оправете си нивата на която не може да се играе ФУТБОЛ а само РЪГБИ ,който умело бе изигран от отборчето ви с умела съдийска помощ.
- deepblue1963
Re: Скандално!!
San-Jose написа:deepblue1963 написа:San-Jose написа:ахахахахахахМомиров не е бил на мача, дори поради някакъв ангажимент не го е гледал
спортлайнян се осраха пак, поне да бяха гледали канал 3
Това Момиров ли ти го каза?И защо да гледат Канал 3?Те да не би да са инсталирали камери в реферската стая?
По канал 3 в предаването Спорт Мания се обадиха на Димо Момиров и там го каза, също много добре нахрани всичките журналии дето пак търсят сензациите
Е-е-е-е,щом той го е казал не може да не е истина“те така му и викали Димо "Истината" Момиров.що ми се струва,че утре на Изпълкома ще го "нахранят" отворкото?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Утре в 12.00 ч пред Руската църква

PEPSITO, колко червени картона имаме от мачовете си в Европа, за последните години?
Само един!
Бардон, оня лигавия британски гей му го вдигна, знаем защо.
Само за последните мачове в българия имаме 5, вдигат даже на резервите само и само да може да ни бият!
Ти ще ми говориш за игра.
Силни сме и се борим за правата си, отстояваме ги, а не се влачим, като отрепки и не позволяваме някой да се гаври с нас и ВЕЛИКИЯ НИ ЛЕВСКИ!
ЯСНО!
Само един!
Бардон, оня лигавия британски гей му го вдигна, знаем защо.
Само за последните мачове в българия имаме 5, вдигат даже на резервите само и само да може да ни бият!
Ти ще ми говориш за игра.
Силни сме и се борим за правата си, отстояваме ги, а не се влачим, като отрепки и не позволяваме някой да се гаври с нас и ВЕЛИКИЯ НИ ЛЕВСКИ!
ЯСНО!
jembajemba написа:Казвам че може и да е имало нещо. Добре, може и да е сбъркал съдията, но и 2:1 за Левски да беше станало, вие пак щяхте да паднете. И пак казвам, че според мен съдията е добър и свири смело.
Как пък разбра, че "щяхме да паднем"? Ако бяхме повели нещата щяха да се развият по съвсем различен начин през второто полувреме. Щяхме да имаме и психологическо предимство, а и можеше и 3ти гол да им вкараме. Просто съдията повлия на целия мач с това отменяне на гола! Защото червен картон-отменяне на гол, и това е - разваля мача. Не казвам, че нарушението не беше грубо, но защо не даде и на футболиста на Черно Море червен тогава, след като удари Веско Минев в лицето?

Re: ПРОТЕСТ!
Защо не се събирахте на протести, когато съдиите подкрепяха отбора ви и ви даваха дузпи, не ви вдигаха засади, спорните фаулове свиреха за вас, спираха атаките на противниците ви, а сега за един отменен гол Протест, та протест. Смешна работа.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.