Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- valkata_levski
- Контакти:
Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Вече рядко пиша тук, но толкова добра новина като раздялата ни с Домо, не може да не ме екзалтира. Аз като аматьорче имам далеч по-добри футболни умения и грамотност от него. Смея да кажа че в българското първенство, няма по слаб нападател от него. Ако някой се сеща за такъв, моля нека го напише.
valkata_levski написа:Вече рядко пиша тук, но толкова добра новина като раздялата ни с Домо, не може да не ме екзалтира. Аз като аматьорче имам далеч по-добри футболни умения и грамотност от него. Смея да кажа че в българското първенство, няма по слаб нападател от него. Ако някой се сеща за такъв, моля нека го напише.
Цесекисткият "кадър" Станко Йовчев

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Sleepwalker
- Контакти:
Дали някой не иззе отговорностите на Стойчо с трансфера на Домо? Треньорът го налага в контролите, а сега изведнъж - трансфер в Македония
за няма и 100к евро. 

- valkata_levski
- Контакти:
TristaNNN написа:valkata_levski написа:Вече рядко пиша тук, но толкова добра новина като раздялата ни с Домо, не може да не ме екзалтира. Аз като аматьорче имам далеч по-добри футболни умения и грамотност от него. Смея да кажа че в българското първенство, няма по слаб нападател от него. Ако някой се сеща за такъв, моля нека го напише.
Цесекисткият "кадър" Станко Йовчев
Говоря за титуляр, иначе битката е оспорвана между двамата :D
имаш един нападател читав или не е друг проблем,но имаш един такъв и тръгваш да го продаваш без да си купил преди това някакъв нападател.
И не ми разправяйте за разни Сисета ,Джалаувци, или юношки.
Тази тъпотия може да се сътвори само в нашия клуб.
И не ми разправяйте за разни Сисета ,Джалаувци, или юношки.
Тази тъпотия може да се сътвори само в нашия клуб.
LEVSKI_FOREVER
- ralka_levskarka
- Контакти:
Знаех си, че така ще стане с Домо, пф.. Не случайно и вчера написах, че щом идват онези означава, че Домо си заминава.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:Знаех си, че така ще стане с Домо, пф.. Не случайно и вчера написах, че щом идват онези означава, че Домо си заминава.
Само да не пипат любимецът ти, Прохазка.

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]
- ralka_levskarka
- Контакти:
zlato1234 написа:ralka_levskarka написа:Знаех си, че така ще стане с Домо, пф.. Не случайно и вчера написах, че щом идват онези означава, че Домо си заминава.
О да, без него!
Впрочем, малка реклама, едно момче прави тениски, като новите на Левски със 100 годишната емблема, без еконта е 20 лева, ако искаш номер и име на футболист ти е 23 лева.
Ако някой иска да ми пише да дам фбка на момчето.
Всичко си има, мога и снимки да пусна, но няма да е тук.
ralka_levskarka написа:zlato1234 написа:ralka_levskarka написа:Знаех си, че така ще стане с Домо, пф.. Не случайно и вчера написах, че щом идват онези означава, че Домо си заминава.
О да, без него!
Впрочем, малка реклама, едно момче прави тениски, като новите на Левски със 100 годишната емблема, без еконта е 20 лева, ако искаш номер и име на футболист ти е 23 лева.
Ако някой иска да ми пише да дам фбка на момчето.
Всичко си има, мога и снимки да пусна, но няма да е тук.
Пари за фалшиви стоки не давам!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ralka_levskarka
- Контакти:
[offtopic]Ти не даваш, ама не всеки може да си позволи 60 лева за тениска, аз например не мога. Давам предложение и не насилвам никой да си взема, кво се дуеш. Аз лично ще си взема щот не си личи особено, че е реплика.[/offtopic]