Левски- Ворскла Полтава 1:1 /21.01.2015, контрола/

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски- Ворскла Полтава 1:1 /21.01.2015, контрола/

Мнениеот W84me » 22 яну 2015 13:23

TristaNNN написа:
W84me написа:
TristaNNN написа:Важното е, че нямаме още контузени след срещата. Майната му и на резултат, и на игра и на све. Игрови облик, тактически постройки и останалите компоненти ще се изглаждат оттук насетне, засега радващото е приличната кондиция на състезателите.

Даже и Алвеша е смъкнал няколко кила :mrgreen:

Аз не бих избързвал с коментарите за Алвеша, все пак тепърва ще има съдебни спорове с Берое. Радващо е, че е във форма, но ще съм по-спокоен, когато БФС удари с дървения чук и се прознесе "невинен".

Аз казвам, че е отслабнал, това не променя факта, че е изключително слаб футболист. Аз ще съм по-спокоен, когато БФС го изхвърли от Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 22 яну 2015 13:30

Махнахте Крумов и взехте Алвеша, който ако не на същото ниво е дори по-слаб. :mrgreen:
Селекция. :mrgreen: :geek:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 яну 2015 14:01

memnto написа:Махнахте Крумов и взехте Алвеша, който ако не на същото ниво е дори по-слаб. :mrgreen:

Крумов искаше да играе напролет в първата шестица... ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2015 14:10

memnto написа:Махнахте Крумов и взехте Алвеша, който ако не на същото ниво е дори по-слаб. :mrgreen:

Не знам какъв ти е критерият, та с такава "вещина" прецени, че Крумов е по-силен от Алвеша.
Иначе да, селекцията ни е скромничка и според възможностите, за да не се налага разни незучвани негри да ни разкарват по европейските съдилища след половин година.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 22 яну 2015 14:22

TristaNNN написа:

Не знам какъв ти е критерият, та с такава "вещина" прецени, че Крумов е по-силен от Алвеша.
Иначе да, селекцията ни е скромничка и според възможностите, за да не се налага разни незучвани негри да ни разкарват по европейските съдилища след половин година.

Крумов има пас и центриране,умее да бележи и от преки свободни.Тоя мангал,освен че е груб,ами и много прост.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 яну 2015 14:53

luxorus написа:
TristaNNN написа:

Крумов има пас и центриране,умее да бележи и от преки свободни.Тоя мангал,освен че е груб,ами и много прост.

Говорим за Пламен Крумов нали, да не визираш случайно друг Крумов? Аз не видях да има добър пас и хубаво центриране, а от пряк свободен отбеляза един единствен гол, мисля че беше в един от първите кръгове срещу Славия.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 яну 2015 15:49

Гонзо "умее" да преценява качествата на футболистите. Добре, че бандаловски, борносузов и камбуров отказаха преди време на Гонзо и мениджъри доведоха вместо тях Мюлдер, Грийн и Дембеле.
Иначе не 0лв., 1млрд. дългове да имаме, е безумие да се вземе тоя александров.

Върни се в “Левски”