metodito написа:cska-632 написа:metodito написа:Има игрички, има разни френски игри, отделно тоя сезон колко дузпи не ни свириха? Колко пъти съперниците бяха подпирани от съдиите. Нали се сещаш, Гонзо, че не става без лоби? А ти го нямаш. А Боби иска парички. И Батко не дава... Заради това Локо Пд ще прави хикс при две несвирени дузпи. Затова вместо с девет души преди почивката, Лудогорец ще си разява коня. За това и Литекс и ЦСКА ще завършват мача с 11 души. И срещу балтиите на Марек няма жълти, камо ли - опази Бог - червени картони. Затова и Берое и Черно море, които първите полувремена, които трябваше да останат с човек по-малко преди 50-тата минута ще се правят на големи. Не ги знаеш игрите, брат! Ама то Видовден идва. Квото сте откраднали откраднали. Ми нали Боби, ще си отиде, бе моите, кво ще правите тогава. Пак с на%раните гащи ще си тръгвате...
![]()
![]()
![]()
![]()
Особено за дузпите![]()
![]()
![]()
Ти пък какво отношение вземаш? Гледал си мачове на "Левски"? Браво! Цесекар гледа на "Левски" мачовете. Няма лошо. Аз вашите не ги гледам... понеже мен на сърцето ми е само един отбор... При теб може да са повече. Лошо няма.
Човека си е от Подуяне,но го е срам да си каже.Понякога когато обърка с кой ник влиза пуска такива постове:
[rimg]http://oi62.tinypic.com/2lsinf5.jpg[/rimg]