Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот Red_Neck » 17 дек 2014 21:10

plamenst7 написа:
Eminem написа:И за какво ви е виновен Херо ? Той НЕ иска Гонзо да му се меси в работата. Гонзо иска той да прави селекцията и накрая Херо да е виновен. Това го има само в аматьорските отбори. Напълно нормално е Херо да иска сам да си прави селекцията и да носи отговорност за собствените си действия, а не за гонзовите. Херо щеше да е Мурсия 2. Гонзо щеше да му доведе некадърници и след 10 мача да го уволни, защото не е накарал тези некадърници да заиграят футбол. Наистина ли не го осъзнавате ???

Това което аз осъзнавам е, че Херо е искал селекция, която Левски не може да му осигури на този етап.

Ако е така, защо вече бяха обявени "ненужните" футболисти?
Не бе ли логично Херо да направи този избор (при условие, че започва работа)?
Дали "преговорите" не бяха с предизвестен край?
Просто Херо не желае да е поредния "сол-тъш.ак на осмокласника. Това е.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 17 дек 2014 21:13

didayyord написа:
Пак не си разбрал. Те влизат в управителния съвет без пари, а срещу един милион, ще получат 15% от акциите на клуба. Освен това, тази сума я измислиха журналята и я набутаха във всички интервюта уж. Сумата тепърва ще се уточнява.

Аз ли не съм разбрал или ти още не си осъзнал, че Батков даром нищо няма да даде, ако това няма да му донесе дивиденти? :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 17 дек 2014 21:14

bilyaletdinov написа:
didayyord написа:
Тръста съществува от няма седем месеца, а не от седем години. Това първо. Второ, ако не си разбрал, след днешното събрание в управителния съвет влиза по един представител на двете организации, а два гласа могат да болкират всяко малоумно решение на тоя управленски орган. Не е кой знае какво, но е пак крачка напред.

Какво по-точно ще блокират след като шеф на този т.нар. УС е Иво Тонев, а последната му сбирка е била преди 3 години :lol: Батков си каза, че ще прехвърли тези 15%, ако Тръста осигури 1 млн. лева. Онзи ден Васко Колев казва, че не е обещавал никакви пари на Батков. Г-н Владимиров е представител на онези, които от началото на сезона "осгуриха" 140 хил. лв. глоби на Левски :lol: Та какви решения ще блокират тези?

Аз много внимателно чета какво казва Васил Колев, а именно, че параметрите тепърва ще се уточняват, но един милион е твърде нереална сума.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 дек 2014 21:16

Stahlgewitter написа:
zlato1234 написа:
didayyord написа:
Тръста съществува от няма седем месеца, а не от седем години. Това първо. Второ, ако не си разбрал, след днешното събрание в управителния съвет влиза по един представител на двете организации, а два гласа могат да болкират всяко малоумно решение на тоя управленски орган. Не е кой знае какво, но е пак крачка напред.

Да де срещу 1млн на година ще имат някакво присъствие там без да имат някаква основна роля в управата. :)

1 млн може и да се събере,но мисля,че Бащицата няма да ги дочака.

Не идеше ли реч за 1 милион на година, и срещу тази скромна годишна лепта ще имате 15% от акциите. Такова нещо и Лупи не успя да измисли, а той е Бог на машинациите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 21:20

Stahlgewitter написа:
balef написа:Гонзо махай се веднага от Левски !

Дай обяснение защо?

След като в кариерата си не си спечелил нито едно отличие и всеки сезон се проваляш, ако имаш достойнство се махаш. Кажи ми поне един клуб в света който би търпял да бъде ръководен от човек с когото успехите му са нулеви сезони.

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 17 дек 2014 21:23

zlato1234 написа:
didayyord написа:
Пак не си разбрал. Те влизат в управителния съвет без пари, а срещу един милион, ще получат 15% от акциите на клуба. Освен това, тази сума я измислиха журналята и я набутаха във всички интервюта уж. Сумата тепърва ще се уточнява.

Аз ли не съм разбрал или ти още не си осъзнал, че Батков даром нищо няма да даде, ако това няма да му донесе дивиденти? :)

Че Батков даром нищо няма да даде е ясно, но финансиите и слабите резултати на отбора го притискат, затова прави някакви отстъпки и се надява с тях да си спечели време. Ако извади късмет да намери спонсори и резултатите да се подобрят малко, та пак да се измъкне между капките и да вирне носа, че е извадил Левски от блатото.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 21:26

vency75 написа:а да и относно херо,че забравих-още когато прие поканата на ботев и после се махна,почти бях сигурен че няма да поеме левски.ако имаше такова желание щеше да го поеме веднага.както многократно писах тук,закакво да идва сега,за какво му е на левски сега херо,а как ще се изяви тои.вече няма шансове за нищо.и точно това сега е управдание.ако беше дошъл след 5 кръг,дори с тези футболисти щяхме да имаме поне 5-6 точки повече.поне.което почти гарантираше участие в европа догодина.и сега след като е тренирал наличните футболисти и знае че няма пари ,можеше да реши кои да остави и колко да вземе ако може.
затова както писа някои по горе -ХЕРО,ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ,ДА ИМАШ ОГРОМНИ УСПЕХИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ И ЛИЧНИ,НО ХЕРО,МОЛЯ ТЕ ПОВЕЧЕ НЕ ИДВАИ НА ГЕРЕНА,НЕ КАЗВАИ ЧЕ ОБИЧАШ ЛЕВСКИ.ЗАБРАВИ ПРОСТО ЗА ЛЕВСКИ.
п.п.-дори тази информация че няма да идва се окаже невярна и херо все пак доиде,аз отново съм на същото мнение,не му е тук местото сега и не скоро.

Нали се сещаш , че когато отидеш на интервю за работа, собственика на фирмата или този който провежда интервюто хвали фирмата, а в последствие нещата може да не се окажат толкова розови.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 дек 2014 21:27

Доста нагло изказване на Батков, че Стойчо Стоев бил вариант, пък Гонзо трябвало да го пазят от похабяване :lol: Стоев трябва да е луд да се съгласи да отиде треньор в тази обстановка. Старши научен сътрудник Георги Иванов ще си остане начело, според мен, просто друг треньор при неговото директорстване, освен него самия, е невъзможен!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 17 дек 2014 21:30

Хи-хии ами сега....? Честита Нова Година на Големите Амбиции без покритие! Ние поне си знаеме гьола. ВСЕКИ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ГРАНДОЕТЕ, ГРАНДОВЕТЕ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ СЪС СЛАВИЯ! Или, който не си плати-губи! Айде после да е тъп чичо Венци....
нямам подпис...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 21:31

caci написа:Ако е вярно това което казва Батков,че няма възможност да плаща неустойки и да взима по вече от възможното нови играчи,а Херо се прави на примадона и си иска 10-те играча,мисля че е по добре,че няма да е в Левски и по вече никога да не бъде канен в Левски.За три месеца тоя льольо не разбра ли,че го е страх да е треньор на Левски,а мънка и губи време да се търси истински човек,а не човеченце,още по вече тоя бил левскар.Е,не е.
Но Гонзо в никакъв случай не трябва да е треньор и дано е Стоев,както се чува.Ако Гонзо остане треньор пак ще има провалена подготовка,пак лоша селекция и много слаба игра на отбора.

Но нали се сещаш, че и Стоев да е, той ще трябва да работи пък с директорът Иванов, т.е. резултатът ще е същият.

Върни се в “Левски”