Славия 1913 (София) - Левски (София) | 3-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Славия 1913 София и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Славия 1913 (София) - Левски (София) | 3-1 FT

Мнениеот plamenst7 » 14 дек 2014 22:24

konvoec написа:
plamenst7 написа:Дай едно име което да заеме мястото на Гонзо при което резултатите ще са по-добри! Защото видяхме Левски и без Гонзо миналата година и на мен това което видях също не ми хареса. И ако мислиш да ми кажеш "ами то със Сухия и Топчо какво да очакваш", аз ще ти кажа, че след Гонзо не ни чакат Анчелоти и Капело, а пак някой от рода на Сухия, Топчо или Митов. В най-добрия случай Вили Вуцов или Кокала. Херо е единственото добро решение в момента и дано нещата с него не се провалят. Ако не стане с Херо, дали ще остане Гонзо или ще е някой друг е все тая. Даже по-добре да си остане Гонзо, че поне като се поработи по-дълго с един треньор все по някое време може и да се получи нещо. Там е работата, че с кретенясалите фенове които имама, които постоянно ощетяват клуба финансово, нищо чудно за следващите мачове да имаме още по-слаб отбор, защото ще са ни по възможностите футболисти с още по-ниски финансови претенции респективно и по-слаби.

Да, верно, по-добре да остане още една година Гонзо, ако може още две и може нещо да се получи. Особено с тези трансфери, които се очаква да направим. А ние най-добре да чакаме и да ходим на стадиона да гледаме тази "продукция", щото иначе сме форумни мрънкачи. Обаче на такива специалисти ако им докажа, че съм на всяко домакинство какво, ще се захванат за дрес кода ми, че не съм в черно или? Така че, търпение давайте пари на тръста и само слагане на Гонзо, той е безгрешен и продължаваме да мичтайм! А, мустака само със средства, които са цивилизовани. Никакво псуване, никакви плакати. То и не останаха хората, които не го харесват, единици са, на другите не им пука.

Аз поисках да се каже поне едно име по-подходящо от Гонзо, ти пак ми разтягаш лакърдии. Много знаем да казваме кой не става и кой трябва да се маха, ама никой нищо не казва когато трябва да се каже кой става и трябва да дойде. Именно това ви прави форумни мрънкачи, а не това дали ходите на мач или не.

Върни се в “Левски”