Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)
само не разбрах кой е този супер таран??
....а и мисля че и домо не е за изхвърляне

- metodito
- Контакти:
rabex написа:само не разбрах кой е този супер таран??....а и мисля че и домо не е за изхвърляне
Ми, Аниете
Има и още нещо. Каквито и футболисти да имаме, ако няма треньор, който да ги подреди на терена и да има каже какво точно да правят - все тая.
аниете е супер ...ама не като таран ....силата му е зад нападателя от втора позиця ....има добра техника и хубав поглед върху играта ..хубав пас....но за центр нападател няма физика и достатъчно бързина .....
- metodito
- Контакти:
rabex написа:аниете е супер ...ама не като таран ....силата му е зад нападателя от втора позиця ....има добра техника и хубав поглед върху играта ..хубав пас....но за центр нападател няма физика и достатъчно бързина .....
Ми в схема с две крила, той нали играе централен, а Бедоя зад него... Между другото, в лицето на Бедоя намерихме офанзивен халф, така че няма смисъл и такъв да вземаме. О, забравих. И един поне десен бек.
metodito написа:rabex написа:аниете е супер ...ама не като таран ....силата му е зад нападателя от втора позиця ....има добра техника и хубав поглед върху играта ..хубав пас....но за центр нападател няма физика и достатъчно бързина .....
Ми в схема с две крила, той нали играе централен, а Бедоя зад него... Между другото, в лицето на Бедоя намерихме офанзивен халф, така че няма смисъл и такъв да вземаме. О, забравих. И един поне десен бек.
Във връзка с това, във Варна се говори, че ще вземете Сашо Бодичека

- bilyaletdinov
- Контакти:
@metodito, наистина ли си мислиш, че можем да изградим добър и конкурентен тим с двойка в центъра Сърмов и Гаджев 

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- 7 е добро число
Седем написа:1914.1902 написа:Най-важното е да запазим Аниете,Бедоя и Прохазка
Според мен двама от тия тримата (ако не и тримата) ще бъдат продадени, просто защото това са ни единствените играчи, за които може да се вземат някакви пари.
Анете 100% ще го продадат . Ако не напусне сам де .
Ще се пробват и с Краев , ама от сега го виждам как няма да стане , защото ще му сложат цена 1 мил. евра

[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .
[/center]
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

- Долно уйно
- Контакти:
Краев за момента има много талант и нищо повече, вчера тотално се изгуби на терена, не започне ли да работи двойно повече ще стане един от многото и жалко за таланта. Хичо на неговата възраст беше два пъти по-добър.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Положението е толкова тежко, че в момента не ни е сигурно участието в А група напролет, а какво остава за качествена селекция.
Чунчуков от Ботев ще е добре да го вземем за таран .