Славия 1913 (София) - Левски (София) | 3-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Славия 1913 София и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Славия 1913 (София) - Левски (София) | 13.12.2014 - 13:15ч.

Мнениеот milen.hristov » 13 дек 2014 15:47

fen-fen написа:
milen.hristov написа:
fen-fen написа:Добре де...плюете по Гонзо....разбирам ви донякъде, но кажете ми - защо Гонзо като беше треньор на Черно Море нещата вървяха добре за моряците? Има ли избор на играчи Гонзо? Ми няма.....проблема ви не е Гонзо левскари......!

Има една дума капацитет, явно на Гонзо е Черно Море и отбори от този калибър, отделно той завари изграден отбор.

Вероятно си прав и няма да споря. Обаче по тази логика през последните 2-3 години в Левски не се намери треньорски капацитет явно!? Нали не мислиш, че тези футболистите са с голям капацитет!? :?

Това е отделно и тук се намесва капацитета на директорът Иванов

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 13 дек 2014 15:47

Joro_Barca написа:ЦСКА нямат и те пари , ама футболистите им играят със сърце и душа за клуба , а тези смешници не искам да ги коментирам :evil:

Стига бе...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 дек 2014 15:48

Така като гледам борбата, за влизане в първата шестица,е между Ботевъ и "Левски"! Едва ли утре канарчетата ще вземат нещо от Лц,така че няма от какво да се притеснявате,ще зимувате на 6-то място! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 дек 2014 15:50

IvailoRz написа:
milen.hristov написа:
IvailoRz написа:Омг ! Моята съквартирантка не гледа футбол и снощи гледам програмата ... и викам Славия Левски ... и тя вика 3:1. Аз и се изсмях , та тя не гледа грам футбол ... Дали ще познае .. :Х

Съквартирантка, добре си се уредил пич? ;)

Хахах с 3 ... приятелката ми и още две заралийки :lol:
Хванала се на бас с някакъв нейн приятел , че ако Славия бият с 3:1 щял да и купи каквото иска . А той бил левскар .... горкия човек :mrgreen:

Целият проблем е, че си обвързан :lol: . Само успехи на теб и на Лудогорец

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 13 дек 2014 15:51

Joro_Barca написа:
fen-fen написа:Не се отчайвайте....както в живота така и в това животно футбола има възвишения и спадове. Явно тази година ви е лоша. Винаги след буря изгрява слънце....И на вашата улица ще изгрее. Бъдете търпеливи. Истината е, че когато няма пари трудно се поддържа клуб с класни играчи. Търпение...... ;)

7 години не е изгряло слънце пък незнам ;) проблем е Батков и Качулки това !

Определено Батков много мъти нещата там. Ще се намери нов собственик убеден съм. Левски е голям клуб и не вярвам фенове, легенди и като цяло общността да допусне Левски да бъде съсипан.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 13 дек 2014 15:55

Joro_Barca написа:ЦСКА нямат и те пари , ама футболистите им играят със сърце и душа за клуба , а тези смешници не искам да ги коментирам :evil:

ЦСКА имат пари защото Лупи е маггьосник. Само той може от клуб с бюджет 3 милиона да изхарчи 6 милиона :) Пък и Гонзо не е минал терапия по професионално реване като Стою......
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 13 дек 2014 15:55

smoothc написа:
Всички реват, че пари нямат, спонсори нямат, по трибуните 500-1000 човека, стадионите - развалини, терени - ниви ..

И най-важното:Не забравяйте,че тази картинка не е от вчера и не от днес,...което всъщност е и ключовият акцент!

Абсолютно!
Само схеми! Имам чувството, че тъпаците в БФС и престъпниците начело на клубовете ни нямат никакво намерение да се излезе на светло.
По какъв начин се осигуряват бюджетите на отборите?
Гледам вчера Локо Сф "заличи" 4-те гола разлика дето отнесе от Лудогорец, днес Берое в Дупница и те са на път да "заличат" разликата от мача им с Каузатъ. Може да не съм прав, но определени отбори играят като донори в определени мачове и се хвърлят на кръв в други, но ми се струва, че всички заедно са в схемата. Изпадащите са ясни от втория кръг, шампионът от преди това ... и така.
Резултатите на Славия и Левски (и не само те) същата работа - все едни такива "изненади" се получават ... зае.би.
Да се чуди човек кой мач се играе и кой не :(
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 дек 2014 15:56

fen-fen написа:
Joro_Barca написа:
fen-fen написа:Не се отчайвайте....както в живота така и в това животно футбола има възвишения и спадове. Явно тази година ви е лоша. Винаги след буря изгрява слънце....И на вашата улица ще изгрее. Бъдете търпеливи. Истината е, че когато няма пари трудно се поддържа клуб с класни играчи. Търпение...... ;)

Определено Батков много мъти нещата там. Ще се намери нов собственик убеден съм. Левски е голям клуб и не вярвам фенове, легенди и като цяло общността да допусне Левски да бъде съсипан.

Сега вече спомена двата основни проблема на Левски

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 13 дек 2014 15:58

Ако бях на мястото на нашите футболисти при тези резултати бих се срамувал да си поискам заплатата не 3 месеца а 1 година. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 13 дек 2014 16:03

fen-fen написа:
Joro_Barca написа:

Не знам, и не мога да кажа дали Батков мъти нещо там,във всеки случай той не играе? Но.... че всичките ни футболисти там мътят, пачи ли, пилешки ли, мен ми се струва че са щраусови? То бива , бива безпомощност ама......чак такава като тяхната не прилича на нищо!! Там им е мястото , даже и това им е много. :cry: :mrgreen:
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Върни се в “Левски”