Черно море - Левски София | 1-0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - Левски София (6 Декември | Събота | 12:30)
Без Гаджев, Сърмов, Минев няма да е много лесно на тоя терен. Струва ми се, че Пачека ще изпъкне 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Cooler написа:Ами така е, на нивата във Варна едно осветление не сложиха. Можеше и в 9 и 30.
ст."Юрий Гагарин" си имаше осветление, но мутрите го разрушиха

2:3
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Публиката под козирката е много полезна,въпреки всичката помия изсипвана върху тези фенове през годините.Не съм бил там в последните 3 и половина години,но откакто играем на Тича седях там с малки изключения.Треньори и играчи на съперника са награбвани още от стъпването им на Тича и не са оставяни да "дишат" до края на мача.Вярно е също така,че има няколко "зрънца",които създават лош имидж на това място на Тича,но къде ли няма такива?За Тича КОЗИРКАТА е това,което е КОП за Ливърпул.Може на Тиича да е почти празно,но там ВИНАГИ има болни фенове.Бил съм там и в Б група,бил съм там и срещу отбори които не привличат въобще зрителски интерес,бил съм там и в студ и в пек.За останалата част на стадиото не може да се каже същото.Сектора на агитката е стоял празен мачове наред,влизаха след началотоо на мачове,бойкотираха...а под КОЗИРКАТА ВИНАГИ имаше хора.Т.н. постоянно присъствие е винаги там.Уважавайте хората на които пъпът им е хвърлен на Тича.Повечето от нас са извървяли пътят от агитката до там-ние сме едни и същи.Каквито в агитката-такива и под КОЗИРКАТА.И още нещо-истинските фенове от агитката ще дойдат след време на това култово място,останалото няма да се получи/или както е казал народа-вие ще дойдете на нашият,не ние на вашият
/.Успех на МОРЕТО срещу един от вечните ни врагове и дано ги накажем подобаващо!

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
- storm
- Контакти:
IvailoRz написа:ShooterMan написа:IvailoRz написа:Ми нормални фенове .. атмосферата напомня доста на тази в Разград![]()
Аплодисменти , някой друг рефрен , някой друго "ууу" ..
Нищо общо с вас. Вие за фенове не трябва да говорите, при цялото ми уважение (като хора) нямате нищо общо с футболните фенове.
Ето това правим НИЕ в Европа....а вие сте на театър
https://www.youtube.com/watch?v=Zq0cq3Jdneg
Оф аре стига глупости .. и ние сме палили факли ( да търся ли снимки) . Просто в Европа не се позволяват такива неща (както и в А група) и при нас служебните лица не позволяват внасяне на пиротехника ... В публиката на Тича атмосферата е подобна по мои наблюдение ! За самия сттадион не съвсем ... за жалост
Аве вие нещо много си повярвахте бе разградски "УЛТРАСИ"
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Аз си мисля че интересен мач ще се получи, дано феновете и от двата отбора се държат на ниво и да няма глупости. Колкото до терена, едва ли там ще е проблема за Левски, моряците и те на същия ще играят, не левитират все пак.
Ще се гледа с интерес, трудно мога да предвидя резултат, та няма да опитвам.
Ще се гледа с интерес, трудно мога да предвидя резултат, та няма да опитвам.
2:0 за Моряците.
Готвача написа:Публиката под козирката е много полезна,въпреки всичката помия изсипвана върху тези фенове през годините.Не съм бил там в последните 3 и половина години,но откакто играем на Тича седях там с малки изключения.Треньори и играчи на съперника са награбвани още от стъпването им на Тича и не са оставяни да "дишат" до края на мача.Вярно е също така,че има няколко "зрънца",които създават лош имидж на това място на Тича,но къде ли няма такива?За Тича КОЗИРКАТА е това,което е КОП за Ливърпул.Може на Тиича да е почти празно,но там ВИНАГИ има болни фенове.Бил съм там и в Б група,бил съм там и срещу отбори които не привличат въобще зрителски интерес,бил съм там и в студ и в пек.За останалата част на стадиото не може да се каже същото.Сектора на агитката е стоял празен мачове наред,влизаха след началотоо на мачове,бойкотираха...а под КОЗИРКАТА ВИНАГИ имаше хора.Т.н. постоянно присъствие е винаги там.Уважавайте хората на които пъпът им е хвърлен на Тича.Повечето от нас са извървяли пътят от агитката до там-ние сме едни и същи.Каквито в агитката-такива и под КОЗИРКАТА.И още нещо-истинските фенове от агитката ще дойдат след време на това култово място,останалото няма да се получи/или както е казал народа-вие ще дойдете на нашият,не ние на вашият/.Успех на МОРЕТО срещу един от вечните ни врагове и дано ги накажем подобаващо!
Абсолютно точно мнение!Аз съм един от тези,които седим под козирката и винаги съм там.Както пише Готвача "в студ и пек".Не съм бил на стадиона на Ливърпул за съжаление.(В Англия съм ходил само на мачове на Тотнъм).Но хората,които седят под козирката на ТИЧА са наистина неизлечимо болни от любов към ЧЕРНО МОРЕ!И тези няколко хиляди души,преди години бяха АГИТКАТА на МОРЕТО!Защото тогава в АГИТКАТА имаше повече хора от колкото сега ходят въобще на стадиона!!!Тогава ТИЧА беше тренировъчно игрище,а мачовете се играеха на Ю.ГАГАРИН.Тези които сега сме под козирката,тогава бяхме в сектор Г,а капацитета на стадиона беше 45 000 души.На мачовете със Спартак,пловдивските и софийските отбори,хората бяха дори по стълбовете на осветлението и по козирката.По радиоуредбата вървяха постоянно съобщения,колко е опасно това и умоляваха хората да слязат!Пиша всичко това за младите момчета и момичета,които днес са в агитките на ЧЕРНО МОРЕ и на другите отбори.....и си мислят,че светът започва с тях.В доста от отборите днешните агитки изгониха или претопиха основната фенска маса.Не са редки случаите,при които на много стадиони в България,дори при дербита са пълни секторите зад вратите,а централните,които предлагат най-добра видимост са празни!Ние сме един от малкото останали отбори,които имат стабилна фенска маса от всякакви възрасти.Вярно е,че има няколко души,които на мач повече плюят,отколкото гледат....но това далеч не е истинската публика на ЧЕРНО МОРЕ!Около мен седят много млади момчета,които по различни причини смениха мястото си на стадиона.И това е естествен процес.Иначе е много мило да видиш легенди като бате Симо Нинов-Яшин,легендарен вратар на отбора,дори и с патерици всеки мач да е на стадиона.Или чичковци в напреднала възраст,които не са пропускали мач на ТИЧА и ГАГАРИН,но никога не са стъпвали на Коритото.Те често спорят,кой е играл в центъра на защитата на противниковия отбор в мач на ГАГАРИН през далечната 1963 година например!Ходещи спортни ЕНЦИКЛОПЕДИИ! За съжаление вече трудно ходещи,но ЕНЦИКЛОПЕДИИ!Това съм сигурен,че го има под една или друга форма в историята на всеки отбор.На мен ми е непонятно защо се изгуби уважението между привържениците на разлечните отбори!?И написах всичко това за да припомня,че тогава по стадионите в цялата страна ходеха 10 пъти повече зрители,които седяха без разделение по клубна принадлежност,охраната беше в пъти по малка....без палки,каски,маски и щитове,а инциденти нямаше!Е не съвсем,естествено!Стадион е!Имаше и нерви,и препирни!Но си беше спорт,а не война!
С този отбор никога не сме правили два-три поредни силни мача и за това не очаквам нито игра,нито победа.Най много равен и то с мъка.Особено пък и като гости.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!