(КБ) Левски София - Монтана| 4-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой от двата отбора ще продължи за купата на България

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: (КБ) Левски София - Монтана| 4-0 FT

Мнениеот futbolqga » 03 дек 2014 22:24

Добре де, момчета, само аз ли усетих, че Гонзо просто искаше да каже, че Херо иска доста нови попълнения, като го хиперболизира с израза "10 нови играча". Според мен става въпрос за не повече от 5-6 човека, а това е абсолютно нормално и даже и бабите от съседните на Герена блокове могат да ви кажат постовете на необходимите нови - централен защитник, десен бек, централен халф (не мога вече да гледам как мъчат Сърмата и Пламен Димов там), крило и нападател. Всичко отгоре вече ще е бонус, но в отбора има и 5-6 човека, на които може да се разчита като двамата испанци, които показват все по-голяма класа, Прохазка, а да се надяваме и Амари.

Потребителски аватар
hd-fen
Контакти:

Re: (КБ) Левски София - Монтана| 03.12.2014г., 16:00ч.

Мнениеот hd-fen » 03 дек 2014 22:31

[quote="terata"]Добър мач за нашите и хубава победа! Отново много силни Аниете, Бедоя и Прохазка. Доста колеблив Стойчев, което ме учуди. По-принцип е стабилен, но днес беше нещо разконцентриран. Пореден безумно слаб мач на обичайните заподозрени Крумов, Домо и снежинката Педро. Ама поне черньото доволно псувни отнесе. :mrgreen:

+1 ! Мача показа и друго - когато повлеканата Гаджев не е в състава играта е в пъти по-бърза и по-нахъсана. Отново се почувства обаче липсата на треньор в Левски и се сътвориха много глупости които за радост този път не повлияха фатално на резултата.Онова нещо обикалящо около резервната скамейка като Анчето от Карлуково, показвайки артисцизъм като Стойка от Биг Брадър, гримаси като Ракел Ачмонек и умствен капацитет като Първолет Каракочев в никакъв случай не може да се нарече треньор.Дано опитите му да откаже Херо се окажат неуспешни.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Гонзо, Гаджев и качулките завинаги вън от Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 дек 2014 22:48

Вратарят на Монтана Ивайло Василев призна, че въпреки, че в Монтана си остава фен на Левски.

„Левски винаги ще ми е на сърцето, за мен това е най-добрия клуб в България. Мисля че имаме сили за „А” група, доста млади футболисти. Условията са перфектни.

Млад отбор сме, няма и 6 месеца откакто сме заедно. Мисля, че ще станат нещата”, заяви Василев.

Браво на Василев, спаси доста положения, да се чуди човек защо го махнахме.. А да, Лудогорец му вкараха гол.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

StiPop
Контакти:

Мнениеот StiPop » 03 дек 2014 23:07

Докато гледах мача и особено към края, си задавах два въпроса:

1. Как толкова опитен треньор като Ферарио Спасов, при пасив от два гола и все още равни шансове за краен успех, не направи поне една смяна на полувремето? Първата смяна за отбора на Монтана е след третия гол на Левски!!!
2. Как е възможно отбор от "Б" група, с преднина от 2 гола в първия мач, да гостува на Герена и губейки с 3:0 в 66 минута, да има само един жълт картон (за игра с ръка на централния си нападател, в собственото наказателно поле - 12 мин. )!? До този момент Левски също имаха един жълт картон.

Струва ми се, че отборът на Монтана изобщо не беше мотивиран да играе на 1/4 финал.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 дек 2014 23:14

StiPop написа:Докато гледах мача и особено към края, си задавах два въпроса:

1. Как толкова опитен треньор като Ферарио Спасов, при пасив от два гола и все още равни шансове за краен успех, не направи поне една смяна на полувремето? Първата смяна за отбора на Монтана е след третия гол на Левски!!!
2. Как е възможно отбор от "Б" група, с преднина от 2 гола в първия мач, да гостува на Герена и губейки с 3:0 в 66 минута, да има само един жълт картон (за игра с ръка на централния си нападател, в собственото наказателно поле - 12 мин. )!? До този момент Левски също имаха един жълт картон.

Струва ми се, че отборът на Монтана изобщо не беше мотивиран да играе на 1/4 финал.

Отбора на Монтана толкова си може, особено като гост. И забога, мача е Левски - Монтана, какво чудно има?

StiPop
Контакти:

Мнениеот StiPop » 03 дек 2014 23:36

Монтана победиха Левски в първия мач. На 1-во място са в "Б" група, с 35 точки. От 15 изиграни мача имат 11 победи, 2 равни и само 2 загуби.
Голова разлика 32:13 (+19). Вкарват средно по над 2 гола на мач и получават под един.

Без да подценявам играта на Левски, поведението на треньора и играчите на Монтана днес не се вписват в представянето им досега.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 03 дек 2014 23:37

StiPop написа:Монтана победиха Левски в първия мач. На 1-во място са в "Б" група, с 35 точки. От 15 изиграни мача имат 11 победи, 2 равни и само 2 загуби.
Голова разлика 32:13 (+19). Вкарват средно по над 2 гола на мач и получават под един.

Без да подценявам играта на Левски, поведението на треньора и играчите на Монтана днес не се вписват в представянето им досега.

Ама в Б група.

Jr.Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr.Moraes » 03 дек 2014 23:58

ralka_levskarka написа:
StiPop написа:Монтана победиха Левски в първия мач. На 1-во място са в "Б" група, с 35 точки. От 15 изиграни мача имат 11 победи, 2 равни и само 2 загуби.

Ама в Б група.

Че то вие накъде сте тръгнали :)

Днес иначе Левски добре играха и си личеше ,че са по-класния отбор.Истината е ,че Монтана ви биха само заради лошия терен(ее да еднакъв е и за двата отбора,ама те Монтаната са му свикнали),ако и в предната фаза на турнира имаше 2 мача съм сигурен ,че нямаше да ни отстранят ,но както и да е.Само искам да питам ,какво толкова ви харесват испанците ??? За мен са на нивото на Супусепа от Цска ,просто в този Левски само деф.халф на Урвич Панчарево не може да изпъкне,виж за Прохазка вече съм съгласен че си е футболист,ама тия двамата туристи как ги направихте звезди в Подуяне ??? :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 дек 2014 23:59

Левски трябва да показва това желание и раздаване всеки мач! Тогава никой няма да се оплаква, дори да липсват трофеите!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 04 дек 2014 00:23

Резонна победа, въпреки че като нищо можеше да стане като мача с Литекс. При 2:0 подценяване на 1-2 ситуации за малко не доведоха до намаляване на резултата 2:1 и там вече щеше да е мъка.
Монтана е добър отбор, особено за стандартите на Б група, но трудно биха се противопоставили на Левски. Така де, реално погледнато преди мача с Левски не бяха играли срещу стойностни турнирни отбори. (всеки да се сеща каквото му отърва)
...

Върни се в “Левски”