фенове или..........
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: фенове или..........
Stahlgewitter да си я сменя,ама защо.сигурно имам правописни грешки.ама то не е от клавиатурата.при теб също-предполагам че пЛащаш за смс а не пРащаш.а да ясно.аз също пращам или плащам както и да е.но в същото време не троша и не ощетявам отбора а го подкрепям.надявам се не си от тези които правят тези диващини.надявам се
Stahlgewitter написа:ros написа:Вчера видях DMS кампанията на 17 777 за спасението на Левски. Та ако тези които даряват осъзнаят, че събраните суми ще отиват не за развитие, а за глоби...
Хората,които пращаме,го правим за Левски.Дали е за глоби,дали е за хорео или за каквото и да е,не ни дреме.Всичко е в името на Левски.Мнението ти е меко казано дебилно.
Викаш да мерим дебилщините... Мисля, че онази в събота... и онази на дербито... и онази в Ловеч... и онази в Дупница... и онази в Стара Загора. Не, няма равенство. А и дебилното ти мислене че пращайки СМС за глоби помагаш на Левски също е сериозна конкуренция

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
То не е само до плащането на глоби. ФК Левски и БК Левски, освен че плащат огромни глоби, търпят и големи финансови загуби заради лишаването от публика на домакинства ...... над 10 000 лева е само глобата за мача с Партизан, а пропуснатите печалби от билети за мачовете с Цибона и Цървена звезда са в пъти по-големи.
С никакви SMS-и не можете да компенсирате и 1/3-а от десетките хиляди лева загуби.
С никакви SMS-и не можете да компенсирате и 1/3-а от десетките хиляди лева загуби.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.