zlatan написа:до автора на темата-според теб защо Гонзо казва постоянно че притежава най добрите футболисти ,тях ли прикрива или нас феновете залъгва и още нещо кажи ми братле твоето мнение за гошо за мачовете ни в Европа.още от дебрецен та до залцбург.
petrof написа:Не знам дали си вярвате, че имате най-добрите футболисти в България, но за мен това твърдение е абсолютно несериозно, даже смешно. С това твърдение много яко се самозалъгвате. Кой са тия най-добри футболисти искам да попитам???

Captain Stottlemeyer написа:Вратар: Гошо Петков
Защитници: Живко Миланов, Рабех, Милиев, Топчо, Веско Минев
Халфове: Бардон, Тасевски, Гаджев, Сърмов
Нападатели: Зе, Жо, Еньо
petrof написа:И това са най-добрите футболисти в България, така ли?

Ти самия вярваш ли си?

Баце, разбираш ли колко е несериозно да скачаш с тоя въпрос. Като си решил да си докажеш мнението го направи. Дай примери за по-добри играчи. Кажи с какво са по-добри и т.н. Така все едно не си казал нищо
Иначе такова мнение е субективно, но естествено е Гонзо да не им мачка допълнително самочувствието. Сигурно насаме с играчите не им говори точно така. А по-добър материал като физическа подготовка в България аз не виждам. Дали са виновни подготовки, треньори и т.н. не твърдя, но когато един играч има амбиция и сам може да си проведе подходящите тренировки, за да е в добро кондиционно състояние. Само, че всички ги интересуват мангите и ку--ите, а феновете и играта им е далеч назад в стремежите, а и за съжаление изглежда им стигат тези пари щом не искат да се развиват и да вземат повече у чужбинско или просто нямат акъл да осъзнаят, че добрата игра ще им донесе повече пари и к--ви... Е някои и не могат да надскочат себе си-това е ясно.