Г.Петков каза част от истината

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Г.Петков каза част от истината

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 дек 2009 21:04

Captain Stottlemeyer написа:
petrof написа:
zlatan написа:до автора на темата-според теб защо Гонзо казва постоянно че притежава най добрите футболисти ,тях ли прикрива или нас феновете залъгва и още нещо кажи ми братле твоето мнение за гошо за мачовете ни в Европа.още от дебрецен та до залцбург.

Не знам дали си вярвате, че имате най-добрите футболисти в България, но за мен това твърдение е абсолютно несериозно, даже смешно. С това твърдение много яко се самозалъгвате. Кой са тия най-добри футболисти искам да попитам??? :roll:

Вратар: Гошо Петков
Защитници: Живко Миланов, Рабех, Милиев, Топчо, Веско Минев
Халфове: Бардон, Тасевски, Гаджев, Сърмов
Нападатели: Зе, Жо, Еньо

Най-добър нападател, обаче, в мачовете с "червените" ни е Иван Иванов :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 06 дек 2009 21:07

petrof написа:
zlatan написа:до автора на темата-според теб защо Гонзо казва постоянно че притежава най добрите футболисти ,тях ли прикрива или нас феновете залъгва и още нещо кажи ми братле твоето мнение за гошо за мачовете ни в Европа.още от дебрецен та до залцбург.

Не знам дали си вярвате, че имате най-добрите футболисти в България, но за мен това твърдение е абсолютно несериозно, даже смешно. С това твърдение много яко се самозалъгвате. Кой са тия най-добри футболисти искам да попитам??? :roll:

Вратар: Гошо Петков

И това са най-добрите футболисти в България, така ли? :shock: Ти самия вярваш ли си? :roll:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
rugby_man
Контакти:

Мнениеот rugby_man » 07 дек 2009 10:15

стига бе човек от този състав дето изброи уважение заслужават само веско минев и сърмов ,другите колко по бързо ги махнете толко по добре : гошо петков - много добър вратар но напоследък много контузии надяявам се да се оправи защото заслужава. миланов е в левски само защото е зет на боби иначе и за водата да носи не става , рабех с качества но без дисциплина не може да бъде никога футболист , топчо смешен футболист които играе само със сърце без никакви качества . да продължавам ли .да искам да се изкажа за двамата ви бразилци отпред много са зле завалийте единя няма сила да ритне топката от центъра до вратата по въздух . сега да се представя не харесвам левски но се надявам да се оправят и да разчитат на свойте футболисти живея до герена и гледам има млади момчета който заслужават внимани , няма сметка българския футбол от толкова слаб левски . аз съм фен на локо софия за да улесня тези който ще ме хулят
По добре с корем от бира , от колкото с гърбица от работа

chengeto
Контакти:

Мнениеот chengeto » 07 дек 2009 11:36

levski gi ima fudbolisti te no te sa kato stado bez ovchar.Triabvaim edin dobar trenior koito da gi povede i da smeni shemata na igra,stiga s tia gluposti che s tezi fodbolisti nemoje da se igrae 4-4-2.Izkam da mi pokajete edin ot tezi fudbolisti koito prez karierata si da ne e igral pri tazi shema. :evil:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 дек 2009 11:42

Кашчей написа:Тренировки за физическа подготовка и издържливост се правят преди сезона.След началото му само се поддържа формата.Ако започнеш с километрични кросове по време на сезона.....рискуваш да останеш без футболисти.Тези тъпи контузии, които получават много от футболистите, без да са имали съприкосновение, обикновено са от неправилна подготовка, а не от ненапрягане по време на седмичните тренировки.Тогава повече трябва да се разучава тактика и заучени положения, а не да се трупа физическа издържливост.

+ 1 :) Абсолютно вярно. За съжаление, непосредствено след края на мача в Будапеща, Тодор Батков заяви в интервю (цитирам по памет), че: "Играчите на "Левски" нямат физическа подготовка за Втора Бундеслига..... единственото изключение е Веско Минев......... тази игра се играе с тичане...". Явно Ратко Достанич е взел твърде присърце "напътствията" на боса и "резултатите" не закъсняха. Друг е въпросът, че освен умората у играчите, някои от тях откровено саботираха сърбина, за да се стигне до кошмарната серия на отбора (справка - едно интервю на Йовов).
А пък съвсем различна тема е, че добър европейски футбол не се прави само с желание и ентусиазъм (справка - последния мач с "Виляреал", имената Валверде, Сена, Роси, Нилмар, Пирес .....) :)

Това,което Батков е казал си е съвсем вярно.Ми нямат я тая подготовка!Работа на треньора е да определи кога и как да я придобият(ако,изобщо,могат).Не съм сигурен,че ТБ е казвал на Достанич по колко километра да тичат играчите.Ако той не е успял да представи и защити една компетентна програма как това да стане,толкова по-зле за него."Мишки" в отбора не ни трябват.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 08 дек 2009 11:42

petrof написа:Не знам дали си вярвате, че имате най-добрите футболисти в България, но за мен това твърдение е абсолютно несериозно, даже смешно. С това твърдение много яко се самозалъгвате. Кой са тия най-добри футболисти искам да попитам??? :roll:

Captain Stottlemeyer написа:Вратар: Гошо Петков

petrof написа:И това са най-добрите футболисти в България, така ли? :shock: Ти самия вярваш ли си? :roll:

Баце, разбираш ли колко е несериозно да скачаш с тоя въпрос. Като си решил да си докажеш мнението го направи. Дай примери за по-добри играчи. Кажи с какво са по-добри и т.н. Така все едно не си казал нищо ;)
Иначе такова мнение е субективно, но естествено е Гонзо да не им мачка допълнително самочувствието. Сигурно насаме с играчите не им говори точно така. А по-добър материал като физическа подготовка в България аз не виждам. Дали са виновни подготовки, треньори и т.н. не твърдя, но когато един играч има амбиция и сам може да си проведе подходящите тренировки, за да е в добро кондиционно състояние. Само, че всички ги интересуват мангите и ку--ите, а феновете и играта им е далеч назад в стремежите, а и за съжаление изглежда им стигат тези пари щом не искат да се развиват и да вземат повече у чужбинско или просто нямат акъл да осъзнаят, че добрата игра ще им донесе повече пари и к--ви... Е някои и не могат да надскочат себе си-това е ясно.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 09 дек 2009 15:59

rugby_man написа:стига бе човек от този състав дето изброи уважение заслужават само веско минев и сърмов ,другите колко по бързо ги махнете толко по добре : гошо петков - много добър вратар но напоследък много контузии надяявам се да се оправи защото заслужава. миланов е в левски само защото е зет на боби иначе и за водата да носи не става , рабех с качества но без дисциплина не може да бъде никога футболист , топчо смешен футболист които играе само със сърце без никакви качества . да продължавам ли .да искам да се изкажа за двамата ви бразилци отпред много са зле завалийте единя няма сила да ритне топката от центъра до вратата по въздух . сега да се представя не харесвам левски но се надявам да се оправят и да разчитат на свойте футболисти живея до герена и гледам има млади момчета който заслужават внимани , няма сметка българския футбол от толкова слаб левски . аз съм фен на локо софия за да улесня тези който ще ме хулят

Човек, научи се първо да пишеш грамотно. Топчо за теб може да е смешен, обаче се раздава всеки мач, а не като някой други "пияници" от Левски и ЦСКА. Има над 300 мача за "сините".Според мен това е показателно. Владо Гаджев е много добър футболист за българските стандарти, дано направи добра физически подготовка и през пролетта да е в най-добра форма. Милиев е един от най-добрите защитници в момента. Без Тасевски и Бардон щяхме да сме още по-зле.

Гошо Петков е прав за много неща, дано отборът намери нов собственик в най-скоро време. Иначе с Мустака още дълго време ще патим и ще ни бият в Европа. ;)
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 13 дек 2009 00:36

Един от малко трезво мислещите,копнеещи за клуба и левскар по душа е Гошо Петков...Казва много истини,ама кой ги чува 8-)

Върни се в “Левски”