Стига мустаката демагогия!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Батков потвърди: Увеличаваме капитала на Левски
Ако приемем че цената в момента е 7 милиона то тръста ще вземе 15% от тях или от новата която ще речем че е 37 милиона?
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

shwepi написа:Ако приемем че цената в момента е 7 милиона то тръста ще вземе 15% от тях или от новата която ще речем че е 37 милиона?
Е ти от коя мислиш, разбира се, че от 37!!! Батков и финансовите му агенти да не са малоумни, че да им дадат от сегашната цена.
15% от 7 000 000 акции е 1 050 000 и при вдигане на капитала тези 1 050 000 от 37 000 000 стават около 3%
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4

Аз лично не съм сигурен, че ще се стигне до толкова голямо реално увеличение на капитала. Не изключвам възможността по счетоводен начин да изчистят задълженията чрез увеличаване, а след това да изчистят загубата от минали години чрез намаляване.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Аз лично не съм сигурен, че ще се стигне до толкова голямо реално увеличение на капитала. Не изключвам възможността по счетоводен начин да изчистят задълженията чрез увеличаване, а след това да изчистят загубата от минали години чрез намаляване.
То хубаво ще покрие тези 36 милиона счетоводно, но с този ход, Батков се узакони /така да се каже/ и финансово като собственик на отбора! Както той самия го каза - нещата са много прости. Нищо ново за адвоката. Това действие го е правил сигурно стотици пъти и в случая нищо негово не се губи, а напротив .
- Stahlgewitter
- Контакти:
MAXIMUS написа:Tommi написа:Аз лично не съм сигурен, че ще се стигне до толкова голямо реално увеличение на капитала. Не изключвам възможността по счетоводен начин да изчистят задълженията чрез увеличаване, а след това да изчистят загубата от минали години чрез намаляване.
То хубаво ще покрие тези 36 милиона счетоводно, но с този ход, Батков се узакони /така да се каже/ и финансово като собственик на отбора! Както той самия го каза - нещата са много прости. Нищо ново за адвоката. Това действие го е правил сигурно стотици пъти и в случая нищо негово не се губи, а напротив .
И?

onegavon написа:Точно така! Обаче там сумите са сериозни и нищо не се каза.Тия 537 000 са едно нищо в сравнение с парите за строежа.Това си е голям препъни -камък при една бъдеща продажба. Въобще типично по Батковски се изманипулираха фактите.Промяната на капитала трябваше да стане независимо от предоставянето на тези 15 %. Така или - иначе тепърва Синя България ще трябва да събира пари за да ги вкара в клуба.Към настоящият момент приходите са нищожни и агонията продължава не се очертават приходи от билети заради слабата игра.Рекламодатели също не налитат да ги рекламира най- слабия Левски в историята.
Да кажем,че може да сме договорили със строителите да получават процент от приходите след като сектора заработи и така да си върнат средства-нещо напротив

Не разбрах какъв препъни камък е това.
Вече писах,че наскоро сънувах,че единия от спонсорите ни може да се обвърже доста по-сериозно с клуба.
Re: Батков: Само Бойко Борисов помогна на каузата "Левски"
Rivaldo10 написа:Ей, браво, бе, Бойко довел спонсор, който така и не дойде! Прекрасно! И това е голямото рамо към Левски, уууааууу!
И щом така сляпо вече вярвате на Батков, защо не го цитирате 10-те пъти, в които каза, че Пеевски няма нищо общо с Левски и не е давал пари за клуба? Или всичко това го пропуснахте, докато бързахте да се натиснете на поредния министър, нали и фен клуб сте завъдили там?...
Не това е жалък опит за РЕфинансиране на едно губещо предприятие, което е пред фалит. Но РУСНАЦИТЕ не са прости.

MAXIMUS написа:Tommi написа:Аз лично не съм сигурен, че ще се стигне до толкова голямо реално увеличение на капитала. Не изключвам възможността по счетоводен начин да изчистят задълженията чрез увеличаване, а след това да изчистят загубата от минали години чрез намаляване.
Със сигурност Т.Батков нищо не печели от това си действие,но той няма друг ход. От една страна го притиска финансовия феърплей,от друга страна никой въобще няма да разговаря с него за покупка на акции докато съществуват задълженията към него. Сега примерно вече може да води преговори за продажба на акции,чсно е че ще излезне на загуба от цялата операция,но с всеки изминат ден загубите му се увеличават,примерно ако остане още една година,загубите му ще бъдат със 7-8 млн лв повече отколкото са в момента. Докато при поява на евентуален кандидат ,той може да продаде акциите примерно за 8-10 млн лв и да си бие камшика(ако аз бях на негово място бих постъпил по този начин).
Stahlgewitter написа:MAXIMUS написа:Tommi написа:Аз лично не съм сигурен, че ще се стигне до толкова голямо реално увеличение на капитала. Не изключвам възможността по счетоводен начин да изчистят задълженията чрез увеличаване, а след това да изчистят загубата от минали години чрез намаляване.
И?
И! Нали искате отбора без Тара ! С днешните действия или бездействия си го набутахте два ката! Той казва, че 10 или 14 години налива пари в отбора, ама не го приемал като бизнес! Ами тогава го питайте как така дава толкова пари за нещо което няма възвръщаемост а само трупа дългове към самия него ? В следващия момент си търси 40 милиона и няма кой да купи отбора! Кажете му - Виж к'во Тодоре, 40 милиона няма кой да ти даде за тази разпоретина, но ако ги редуцираш на примерно 20 милиона, да действаме и в следващите няколко години да му се платят. И от тук нататък на ход са "ХОРАТА", ЧОВЕЦИТЕ, МАЙМУНИТЕ, ГУГУТКИТЕ и др.