Стига мустаката демагогия!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Тодор Батков да продаде клуба?

Да
133
57%
Не
100
43%

Общо гласове: 233

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Re: Батков потвърди: Увеличаваме капитала на Левски

Мнениеот shwepi » 11 ное 2014 22:10

Ако приемем че цената в момента е 7 милиона то тръста ще вземе 15% от тях или от новата която ще речем че е 37 милиона?
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

sstat
Контакти:

Мнениеот sstat » 11 ное 2014 22:14

shwepi написа:Ако приемем че цената в момента е 7 милиона то тръста ще вземе 15% от тях или от новата която ще речем че е 37 милиона?

Е ти от коя мислиш, разбира се, че от 37!!! Батков и финансовите му агенти да не са малоумни, че да им дадат от сегашната цена.

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 11 ное 2014 22:20

15% от 7 000 000 акции е 1 050 000 и при вдигане на капитала тези 1 050 000 от 37 000 000 стават около 3%
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 ное 2014 22:26

Аз лично не съм сигурен, че ще се стигне до толкова голямо реално увеличение на капитала. Не изключвам възможността по счетоводен начин да изчистят задълженията чрез увеличаване, а след това да изчистят загубата от минали години чрез намаляване.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 11 ное 2014 22:41

Tommi написа:Аз лично не съм сигурен, че ще се стигне до толкова голямо реално увеличение на капитала. Не изключвам възможността по счетоводен начин да изчистят задълженията чрез увеличаване, а след това да изчистят загубата от минали години чрез намаляване.

То хубаво ще покрие тези 36 милиона счетоводно, но с този ход, Батков се узакони /така да се каже/ и финансово като собственик на отбора! Както той самия го каза - нещата са много прости. Нищо ново за адвоката. Това действие го е правил сигурно стотици пъти и в случая нищо негово не се губи, а напротив .

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 11 ное 2014 22:43

MAXIMUS написа:
Tommi написа:Аз лично не съм сигурен, че ще се стигне до толкова голямо реално увеличение на капитала. Не изключвам възможността по счетоводен начин да изчистят задълженията чрез увеличаване, а след това да изчистят загубата от минали години чрез намаляване.

То хубаво ще покрие тези 36 милиона счетоводно, но с този ход, Батков се узакони /така да се каже/ и финансово като собственик на отбора! Както той самия го каза - нещата са много прости. Нищо ново за адвоката. Това действие го е правил сигурно стотици пъти и в случая нищо негово не се губи, а напротив .

И?
Изображение

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 ное 2014 22:46

onegavon написа:Точно така! Обаче там сумите са сериозни и нищо не се каза.Тия 537 000 са едно нищо в сравнение с парите за строежа.Това си е голям препъни -камък при една бъдеща продажба. Въобще типично по Батковски се изманипулираха фактите.Промяната на капитала трябваше да стане независимо от предоставянето на тези 15 %. Така или - иначе тепърва Синя България ще трябва да събира пари за да ги вкара в клуба.Към настоящият момент приходите са нищожни и агонията продължава не се очертават приходи от билети заради слабата игра.Рекламодатели също не налитат да ги рекламира най- слабия Левски в историята.

Да кажем,че може да сме договорили със строителите да получават процент от приходите след като сектора заработи и така да си върнат средства-нещо напротив :mrgreen: :mrgreen:
Не разбрах какъв препъни камък е това.
Вече писах,че наскоро сънувах,че единия от спонсорите ни може да се обвърже доста по-сериозно с клуба.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Батков: Само Бойко Борисов помогна на каузата "Левски"

Мнениеот Кировец » 11 ное 2014 22:52

Rivaldo10 написа:Ей, браво, бе, Бойко довел спонсор, който така и не дойде! Прекрасно! И това е голямото рамо към Левски, уууааууу!
И щом така сляпо вече вярвате на Батков, защо не го цитирате 10-те пъти, в които каза, че Пеевски няма нищо общо с Левски и не е давал пари за клуба? Или всичко това го пропуснахте, докато бързахте да се натиснете на поредния министър, нали и фен клуб сте завъдили там?... ;)

Не това е жалък опит за РЕфинансиране на едно губещо предприятие, което е пред фалит. Но РУСНАЦИТЕ не са прости.
:lol:

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 11 ное 2014 22:55

MAXIMUS написа:

Със сигурност Т.Батков нищо не печели от това си действие,но той няма друг ход. От една страна го притиска финансовия феърплей,от друга страна никой въобще няма да разговаря с него за покупка на акции докато съществуват задълженията към него. Сега примерно вече може да води преговори за продажба на акции,чсно е че ще излезне на загуба от цялата операция,но с всеки изминат ден загубите му се увеличават,примерно ако остане още една година,загубите му ще бъдат със 7-8 млн лв повече отколкото са в момента. Докато при поява на евентуален кандидат ,той може да продаде акциите примерно за 8-10 млн лв и да си бие камшика(ако аз бях на негово място бих постъпил по този начин).

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 11 ное 2014 23:04

Stahlgewitter написа:
MAXIMUS написа:

И?

И! Нали искате отбора без Тара ! С днешните действия или бездействия си го набутахте два ката! Той казва, че 10 или 14 години налива пари в отбора, ама не го приемал като бизнес! Ами тогава го питайте как така дава толкова пари за нещо което няма възвръщаемост а само трупа дългове към самия него ? В следващия момент си търси 40 милиона и няма кой да купи отбора! Кажете му - Виж к'во Тодоре, 40 милиона няма кой да ти даде за тази разпоретина, но ако ги редуцираш на примерно 20 милиона, да действаме и в следващите няколко години да му се платят. И от тук нататък на ход са "ХОРАТА", ЧОВЕЦИТЕ, МАЙМУНИТЕ, ГУГУТКИТЕ и др.

Върни се в “Левски”