Масово бягство на футболисти от "Левски". АНКЕТА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Потъна ли синият кораб?

Мнениеот ЕМИЛ » 09 ное 2014 16:22

Mitko-Levskar написа:Защо сред изброените не виждам Домо,Сърмата,Йети,Деко :?: :?

Те няма да бягат , а ще направят трансфер в отбора на работниците които строят сектор А .

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 ное 2014 16:26

ЕМИЛ написа:
Mitko-Levskar написа:Защо сред изброените не виждам Домо,Сърмата,Йети,Деко :?: :?

Те няма да бягат , а ще направят трансфер в отбора на работниците които строят сектор А .

И каква по-точно ще е ползата? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

sstat
Контакти:

Мнениеот sstat » 09 ное 2014 16:27

Тези трябва първи да си отидат. Чудя се не им ли свършиха парите, които дават на Гонзо за да играят.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 ное 2014 16:27

Rivaldo10 написа:
ЕМИЛ написа:

И каква по-точно ще е ползата? :?

И за това ли не стават ? :o

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 09 ное 2014 16:29

Това са пълни глупости, истината е, че само имената на ДВЕТЕ НАЙ-ТИТОЛУВАНИ МАРКИ В СПОРТА...!!!!! ПРОДАВАТ!!!! ДОРИ И ТЕЗИ ПОМИИ С КОИТО ГИ ЗАЛИВАТ !!!!!!!!!!!! Говоря за Бг естествено. Не е необходимо да категорзирам ,като каква е българската спортна журналистика :!:
Изображение

chiphead
Контакти:

Мнениеот chiphead » 09 ное 2014 16:30

мдам ... извинявайте, че ви се мешам в темата, ама - не се сдържам ...

аз - ако няколко поредни месеца не изпълнявам очакванията на тоз - дет работя за него (нали - прочел съм си длъжностната характеристика - знам какво трябва да работя, и то - за едни други кинти) - а всеки път обяснявам - как това е зад гърба ми, гледам напред и всеки следващ ден - излизам с високо вдигната глава за новото предизвикателство - ще ми набие един високо вдигнат боц по задника - и да си търся нова работа (даже - не съм сигурен дали ще ме изтърпи няколко месеца - максимум 1 седмица ще ме търпи - колкото и да съм безплатен и велик) ...

то - това не е само за вашите футболисти де, да не се засегнете сега :)

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 ное 2014 16:32

Eminem написа:Авторчето си помисли, че ще ни притесни с темата, но това е много добра новина за нас. Некадърниците педро и белаид ще си тръгнат.......лелелелеле трагедия. :lol: :lol: На тяхно място ще дойдат футболисти, които могат да спират и подават топката....ужас.
Ако и некадърниците сред българите се разкарат, та то егати якото.

В Левски от доста време футболисти не са играли а само някакви недоразумения на фона на които и отбор съставен от параолимпийци и бръснари ще изглежда класен и от друга галактика.Факт.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 ное 2014 16:34

deladog написа:Масово бягство в "Левски"

Чужденци и българи си тръгват заради кризата

Загубата от Бероe отприщи емоциите в "Левски" и голяма част от футболистите са заплашили, че ще напуснат през зимата, информират за "Меридиан Мач" източници от "Герена".

Причината за това е сериозната финансова криза, в която са изпаднали "сините", и респективно постоянно бавещите се заплати. С тима вероятно ще се разделят всички чужденци, начело с Луис Педро, Аймен Белаид и испанските асове Аниете и Мигел Бедоя.

Много е вероятно и напускането на водещите български футболисти като Владимир Гаджев и вратаря Пламен Илиев.

http://www.blitz.bg/sport/article/251183

Само тези ли? Аз мога да изброя още 4-5, които не само да заплашат, ами и да се изметат от отбора, колкото може по-скоро.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 09 ное 2014 16:39

след КТБ очевадно им потънаха гемиите сега се видя кой кой е факт!!!
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

годе

Мнениеот годе » 09 ное 2014 16:40

ЕМИЛ написа:
годе написа:
ЕМИЛ написа:Левски винаги ще го има и винаги ще бъде на върха .

На кой връх?На върха на патката?

На шампионския футболен и спортен връх . 8-)

Момче,ти верно си много болен левскар! Явно при тебе и лекуване не помага! Е,Бог да ти е на помощ!
Последна промяна от годе на 09 ное 2014 16:41, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”