Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот bilyaletdinov » 05 ное 2014 16:57

Тая работа с феновете издържащи клуба я забравете! Видяхме достатъчно примери. Тия схеми с по 20-те лева ги забравете! Ние с 1000 зора и кампании и какво ли не събрахме пари за честването на юбилея, а как си представянето да съберем необходимата цифра за издържането на силен Левски, а не на отборче, което да крета? Левски е обект на политически, както и всеки по-голям отбор в България. Докато има политически натиск около собственика от желаещи да имат контрол върху клуба ще е такова положението. Лошото е, че част от феновете участват в този натиск под една или друга форма. Времето на Батков в клуба изтече! Въпросът е какво следва след него? Реално алтернативата е една. Кръг от влиятелни и заможни хора в комбинация с легенди на клуба имащи пълен картбланш от феновете и идващи с дългосрочна визия и идеи и обезпечени с ресурси за налагането на тези идеи.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 ное 2014 18:44

Тая работа с феновете издържащи клуба я забравете! Видяхме достатъчно примери. ...

Съгласен на 100 про! За нас идеален вариант е немския. Собственик с 49% и фенове, които да имат думата над тази на президента. Но, няма начин това да стане у нас. А аз не мисля, че Батков и "Левски" ще се разделят. Ако до лятото не стане, може никога да не е. Герберо-реформаторската юфка не вярвам да издържи. Очаквам избори, а с тях кой знае... най-вероятно маймуните пак да не отидат да гласуват и на власт да дойде БКП пак. Ще видим...

[offtopic]Ходете да гласувате, ей... И не ги слушайте това за малките партии. Не е вярно! Не гласувайте за статуквото.[/offtopic]

Батков обаче се самозабрави напоследък. Той видя, че на Лупи нищо не му правят онея и си мисли, че и в "Левски" ще е така...

Аз средняшки Левски не мога да понасям да гледам...

Че ние в последните седем години какви сме? Бе където и да е, какво значение има. И във В да е няма да ни стане по-малко любим. И неправенето на нищо, и агресията също не е отговор. "Левски" пак ще печели. И Батко ще си тръгне, и Гонзича, и некадърниците на терена. Има време за всичко. Този клуб не е човек, че да му свършва времето. 100 години го е имало, и още 100 ще е тук. Така че хайде по-споко. Пък и тя България отиде на кино с последните три правителства, пък "Левски" ли да е добре... За "Левски" не знам, но България я чакат още по-мкрачни дни.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 ное 2014 19:22

Тръстът, НКП и други обединения, представляващи синята общност, на първо време трябва да насочат усилията си към осигуряване на 2-3-4 малки или средноголеми спонсори, които да осигурят издръжката на няколко класни играчи. Мисля, че това е реално постижимо. След това колелото ще се завърти и нещата ще тръгнат в правилната посока, защото продължавам да твърдя, че проблемите ни произтичат основно от спортно-техническата част, а не от друго.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 ное 2014 20:27

[quote="Tommi"...проблемите ни произтичат основно от спортно-техническата част, а не от друго.[/quote]

Мммм... не мога да се съглася. Батков разби отбора на Мъри, а след това и на Ясен Петров. На Ясен отбора (то общо взето си беше на Мъри отбора - без Гарата, Иса и Грийн) се беше научил да играе сам. Ако досега в отбора присъстваха Бензукан, Дъстли, Гара, Дарко, Жо, Исмаил Иса и Сержиньо Грийн нещата щяха да са много по-различни, защото най-малкото щяхме да имаме още едни групи в ЛЕ. Батков го прави нарочно. Последният отбор, който разби можеше да играе досега заедно. Поне аз така го виждам. Разбира се, вина в последните години имат хора като Мъри, Наско Гонзо, Николай Костов, Илиан Илиев (нито Сухия, нито Митов или Топчо си позволиха да рушат както последните двама), но главната и основна вина е на един човек.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 ное 2014 21:33

metodito написа:
Мммм... не мога да се съглася. Батков разби отбора на Мъри, а след това и на Ясен Петров. На Ясен отбора (то общо взето си беше на Мъри отбора - без Гарата, Иса и Грийн) се беше научил да играе сам. Ако досега в отбора присъстваха Бензукан, Дъстли, Гара, Дарко, Жо, Исмаил Иса и Сержиньо Грийн нещата щяха да са много по-различни, защото най-малкото щяхме да имаме още едни групи в ЛЕ. Батков го прави нарочно. Последният отбор, който разби можеше да играе досега заедно. Поне аз така го виждам. Разбира се, вина в последните години имат хора като Мъри, Наско Гонзо, Николай Костов, Илиан Илиев (нито Сухия, нито Митов или Топчо си позволиха да рушат както последните двама), но главната и основна вина е на един човек.

Но не може да се отрече, че през тези години не се пестяха средства и се докарваха играчи с никак не лоши визитки.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 ное 2014 21:40

metodito написа:
Тая работа с феновете издържащи клуба я забравете! Видяхме достатъчно примери. ...

Съгласен на 100 про! За нас идеален вариант е немския. Собственик с 49% и фенове, които да имат думата над тази на президента. Но, няма начин това да стане у нас. А аз не мисля, че Батков и "Левски" ще се разделят. Ако до лятото не стане, може никога да не е. Герберо-реформаторската юфка не вярвам да издържи. Очаквам избори, а с тях кой знае... най-вероятно маймуните пак да не отидат да гласуват и на власт да дойде БКП пак. Ще видим...

[offtopic]Ходете да гласувате, ей... И не ги слушайте това за малките партии. Не е вярно! Не гласувайте за статуквото.[/offtopic]

Батков обаче се самозабрави напоследък. Той видя, че на Лупи нищо не му правят онея и си мисли, че и в "Левски" ще е така...

Аз средняшки Левски не мога да понасям да гледам...

Че ние в последните седем години какви сме? Бе където и да е, какво значение има. И във В да е няма да ни стане по-малко любим. И неправенето на нищо, и агресията също не е отговор. "Левски" пак ще печели. И Батко ще си тръгне, и Гонзича, и некадърниците на терена. Има време за всичко. Този клуб не е човек, че да му свършва времето. 100 години го е имало, и още 100 ще е тук. Така че хайде по-споко. Пък и тя България отиде на кино с последните три правителства, пък "Левски" ли да е добре... За "Левски" не знам, но България я чакат още по-мкрачни дни.

Дори при обратният вариант феновете да са с по-малкият процент 49%, собственика ще е зависим от тях понеже те генерират половината пари за клуба, което не е никак малко., така че би се замислил какви решения да взима. Отделно ако има 45% спокойно вербува един който има 2% и ето му 51%. Както и да го смятаме това е възможно най-удачният вариант

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 05 ное 2014 21:48

Tommi написа:
metodito написа:

Но не може да се отрече, че през тези години не се пестяха средства и се докарваха играчи с никак не лоши визитки.

Трябва да се търсят точните играчи, а понякога те не струват много, разбира се трябва да има кой да ги открие, и кой да им доразвие качествата и да ги приспособи към отбора. В момента в Левски няма нито един от двамата

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 05 ное 2014 21:59

При вас тая идея с феновете да участват в управлението ще ви досъсипе. Познавам ваши фенове в провинцията и всички са се отдръпнали от клуба ви не толкова заради Батков, ама заради някои ваши фенове дето само ви излагат и медиите ви създават такова реноме (Примери много по медиите всеки ден - на заплати в клуба, историята с Петев и още стотици истории и простотии и накрая ще управляват.). Сега като се разчуе, че и клубът ще управляват повярвайте ми ще се съсипете. В провинцията левскарите изчезват лавинообразно и в София на стадиона ги няма.. незнам... Левскарите станаха лудогорци и още едни 4-5 години като сегашните ще ви свалят на нивото на Славия и Локо София. Колкото и да не ви се верва се огледайте. Предвид реномето на публиката ви ако вземат и да командват ще си останат само те. В Локо Пд без такова реноме си останаха само те и ходят 200 човека на мач, а при вас ще е пълно самоубииство. Някой с пари ви трябва, вземат ли фенове да се месят - край с вас.

Потребителски аватар
Левски или Смърт!!!
Контакти:

Мнениеот Левски или Смърт!!! » 05 ное 2014 22:18

samatoranaga написа:При вас тая идея с феновете да участват в управлението ще ви досъсипе. Познавам ваши фенове в провинцията и всички са се отдръпнали от клуба ви не толкова заради Батков, ама заради някои ваши фенове дето само ви излагат и медиите ви създават такова реноме (Примери много по медиите всеки ден - на заплати в клуба, историята с Петев и още стотици истории и простотии и накрая ще управляват.). Сега като се разчуе, че и клубът ще управляват повярвайте ми ще се съсипете. В провинцията левскарите изчезват лавинообразно и в София на стадиона ги няма.. незнам... Левскарите станаха лудогорци и още едни 4-5 години като сегашните ще ви свалят на нивото на Славия и Локо София. Колкото и да не ви се верва се огледайте. Предвид реномето на публиката ви ако вземат и да командват ще си останат само те. В Локо Пд без такова реноме си останаха само те и ходят 200 човека на мач, а при вас ще е пълно самоубииство. Някой с пари ви трябва, вземат ли фенове да се месят - край с вас.

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/12/11baFJxAQ.gif[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/885/7454885i.gif[/wrapimg][/center]
[center]Дори живота си аз да прекарам, в мизерия и крайна нищета. Левскар завинаги оставам, Левскар дори и след смъртта!!![/center]
[center]Червения цвят ви издава, че курви сте вий по душа, че ЛЕВСКИ е символ на храброст, а вие сте турски чеда![/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 05 ное 2014 23:18

На мене ми се струва, като чета следното:
Ще се промени бройката на този Управителен съвет от пет на седем. Ще има по едно място за Тръст „Синя България” и за Националния фен клуб на Левски. Ще има и външни експерти. Ще се промени и начинът на вземане на решенията”
, че влизаме в нова спирала, която няма да донесе нищо положително, а може и да утежни положението. Според мене левскарската общност иска най-напред ясен модел за управление. Това, че щяло да има не пет, а седем члена, че щяло да има експерти и други подобни, издава или липса на ясна концепция за управлението, или безсилие да се сътвори. Тръстът да не говори предимно за тези 15 процента - те нищо не решават, ако няма конкретна визия. Аз не съм такъв визионер, но например бих повярвал на предложен модел за упраление, който не почива на тезата, че клубът не може да се управлява еднолично, а на идеята че с такава и такава структура той ще се упралява най-добре. И може да съм старомоден, но ми се струва, че йерархичната организация е за предпочитане пред идеята за равноправие в определена структура - да речем управителен съвет. Как ще се вземат решенията в него, кой и как ще бъде отговорен за тях, ако те са погрешни и т.н.
Не може ли този тръст да предложи на левскарската общност поетапна дискусия за управлението и функцинирането на клуба. Самата програма за етапите на тази дискуси ще покаже доколко тръстът се отличава от досегашните структури.

Върни се в “Левски”