За късата памет

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: За късата памет

Мнениеот TristaNNN » 29 окт 2014 00:25

delqnski47 написа:Виж,на теб какви са ти убежденията мен не ме вълнува. ;) Изобщо не смятам да те убеждавам в нещо,защото ще стане спор.Аз съм тука да дискутирам,а не да споря,защото не ми е много позволено да споря с потребители.Просто ти зададох един елементарен въпрос с цел да те изкарам от фокуса,в който си се съсредоточил ти и останалите ти побратими.Ти ми отговори нещо си,окей.Убежденията,които имаш са си за тебе и любимия ти клуб.Вие си знаете.
Както казах и по горе,успех в намирането на ''жестоката истина''.

Виж сега, ти първи започна да ми отговаряш, нали? Лошо няма. Не знам какво ти е позволено или разрешено, но очевидно под напора на безмилостните ми аргументи в един момент реши, че не ти се спори, а ти се дискутира :? Не схващам, но ти си знаеш.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
suarez
Контакти:

Мнениеот suarez » 29 окт 2014 01:04

ЕМИЛ написа:Нищо чудно медицинското на Стойчо да е фалшименто :?

Нали докторите на клуба били го писали уж.. значи се знае каква е работата. :lol: :lol:
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 окт 2014 01:41

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Тоя лицемер от село Плоски да вземе най-накрая да покаже пустото медицинско, да каже кога успя да го извади в късния съботен следобед и какво са последствията за здравето му, че цялата история стана една голяма парадоксална сапунка. Мъж на честта бил господинчото :lol: Ами като е такъв да излезе и да покаже документа, оттам насетне има правилници и комисии! Хората на честта спазват и бдят над спазването на закона и правдата, независимо какви последствия ще им донесе това.

Значи искате да поставите клуба си на евентуални тежки санкции,само и само да видите ''спеца от Плоски дали симулирал''?! :roll:

При тоя удар с опасната снежна топка в медицинското може да пише максимум, че се е намокрил докато лежи в снега и е имало опасност да настине по време на мача. Поне ако е нормално медицинско, ама като знам какви медицински свидетелства издават...

Колкото до наказанието за замерянето - дали ще представи медицинско, че нищо му няма или не все същата история - уцелен е. А ако представи някакъв парцал, според който е бил на косъм да умре само ще разсмее планетата.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 29 окт 2014 08:49

Тьй като темата е за късата памет, искам да внеса едно уточнение. Шесте поредни победи на червените (без да ги оспорвам) са реализирани в период с различен формат на първенството, или с други думи казано- играем по- често за по- кратко време. В по- добро състояние сте и печелите. Ако този формат съществуваше, когато направихме 9 поредни победи, то можеше да са 18.
Снежната топка е хулигански акт, но е най- безобидния от всички вандалства ставали по време на дербито. Ако нас ни изхвърлят от А група за подобно деяние, вас трябва да ви заточат да играете в Сибир.
Радвайте се на победите си докато е време, че палачинката рано или късно се обръща.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 окт 2014 08:57

сини богове написа:Тьй като темата е за късата памет, искам да внеса едно уточнение. Шесте поредни победи на червените (без да ги оспорвам) са реализирани в период с различен формат на първенството, или с други думи казано- играем по- често за по- кратко време. В по- добро състояние сте и печелите. Ако този формат съществуваше, когато направихме 9 поредни победи, то можеше да са 18.
Снежната топка е хулигански акт, но е най- безобидния от всички вандалства ставали по време на дербито. Ако нас ни изхвърлят от А група за подобно деяние, вас трябва да ви заточат да играете в Сибир.
Радвайте се на победите си докато е време, че палачинката рано или късно се обръща.

Тъй,като говориме за късата памет,какво ще кажеш за това как станахте шампиони 2006г. с нередовен състазател,който сега ви е треньор :!: :?: :( Относно палачинката си прав,а за формата също си прав,но другото за поредните победи са само хипотези.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 окт 2014 09:01

Stahlgewitter написа:С "Хахо" се обръщай към баща си,защото той те е възпитал така,а със Стойчо се занимават медиЙте,на нас ни е през к*ра тоя клоун.

А бе не знам през къде ви е ,ама все Стойчо ви е в устата...що така :( :?:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 окт 2014 09:05

W84me написа:
BRF написа:
veni__85 написа:Като говорим за къса памет и най-вече вадене от групата:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Vh1I9NsHYeo[/youtube]

Дааа,помня го мача!След като полицията върна нашите фенове в сектора,мача продължи и даже обърнахме резултата!А бе размина ни се!

А на децата телефоните върнахте ли? Пак сравняваш снежна топка с прекъсване на футболен мач, нахлуване на терена и терор над деца по време на футболен мач...

Не знам за никакви телефони!Дори не съм бил на този мач.Знам,че имаше служебна победа за домакините и съм чул слухове за уговаряне на този мач и затова е бил прекратен!Нищо не сравнявам-просто казвам,че си изтърпяхме наказанието!Дали ще накажат вас?Все ми е едно!Мача с вас мина и не бяхте наказани за него,следователно успях да го гледам на живо!Мисля,че няма да ви изкарат от групата,но си мисля,че има хора във вашата агитка които целят точно това или поне да изкарат възможно най-големи наказания за клуба ви.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 29 окт 2014 09:06

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
boabbb написа:
"Като човек отдаден на футбола, винаги съм приемал съперничеството с Левски само и единствено на терена. Далеч съм от мисълта да съм причината подобен инцидент да влияе върху становища на комисии и съответните компететни органи. Аз съм мъж на честта и за мен случаят е приключил. Затова няма да предоставя изваденото медицинско свидетелство. Вярвам и знам, че ДК към БФС има капацитет да вземе небходимите решения, без в тях да участват трети лица".

Доволно :?:

Не. Спецът се усети, че стана за смях пред цяла спортна общественост, та даже и в империалистическа Англия стана известен, но не със спортсменското си съперничество, чест и умения, за голяма жалост на опозорена футболна България. Сега мъжът на честта се опитва да се поизбърше, но вече е късно.
Одеве прочетох някакви материали, че ако бил симулирал и останал да лежи, то това значело автоматична служебна победа с 3-0 за красноармейците :o Леле майко :lol:

Дали ще е 0:3(както е сега) или 0:3(със звездичка отгоре и уточнение отдолу),за вас и нас не е от кой знае какво значение.Аз не мога да разбера едно нещо - не разбирам защо се и занимавате в момента със Стойчо вече трети ден и защо подценявате ситуацията си.Ако имахте изобщо някакъв мозък,в момента щяхте да сте написали една здрава контрадекларация(или както го искате наречете) срещу ръководството на тема ''Господа ръководители,защо станахме сателит на чорбарите и защо избягвате тази тема,а ни занимавате с...Тройчо''?

Стойчо без да иска им направи услуга,като отклони вниманието от ситуацията около техните проблеми върху себе си,пък и така има към кого да си хвърлят отровата от насъбралата се болка и унижение :oops:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 29 окт 2014 09:14

TristaNNN написа:
BRF написа:
BRF написа:Достойната постъпка на РЪКОВОДСТВОТО на фкЛевски беше извинение!На шефа на фенклуба също!

Започнах с това мнение и се радвам на реакциите на Шесторчо Младенов и на Тошко Янчев!

Неслучайно в тази декларация има поместени клипчета, като те идват да послужат за опресняването на паметта на такива като теб и себеподобните ти цесекисти. Не те харесвам, но признавам, че понякога ми е кеф да споря с теб, защото отстояваш позицията си и се аргументираш, въпреки че си силно пристрастен. Макар да прогнозирам отговора ти, ще смея да запитам: Кое е по-опасно според теб? Десетки горящи факли по противниковата скамейка или снежни топки от рохкав сняг. Само ще те помоля да си спестиш инсинуациите за това, че при упорито мачкане може да стане на лед, защото все пак и аз бях на мача.
Колкото до извинението от страна на ръководството...има една стара и мъдра приказка: "За да получиш, първо трябва да дадеш!" Вашите кратуни извиниха ли се след канонадата от факли? Извиниха ли се за това, че като домакин допуснаха наркоманчетата от Г зад скамейките? Ръководството ви извини ли се на хората в Разград за факлите? Моля те, спести си коментарите за достойнства, морал и т.н., просто са много лицемерни :oops:

Да знаеш,че чувствата са ни взаимни ;) !
Няма да ти обяснявам нищо за снега щом си бил на мача!Направи ми впечатление,че е идеален за направата на плътни топки,защото на другия ден си спретнахме един такъв(в интерес на истина,много внимавах с каква сила хвърлям топката за та не пострада някой).Кое е по-опасно?Може би факлите,даже по-скоро те!
Относно извиненията-Тодор Янчев се извини!Аз лично не одобрявам никакви такива замерванията.Иначе на предното Дерби нямаше как ръководството да ни спре да сме в А сектор,след като имахме билети за там,а бяхме там именно заради това ръководство(според мен неправилен протест).
Насочете си усилията във вашите си проблеми,а не търсете външен враг,просто съвет!

redtiger
Контакти:

Мнениеот redtiger » 29 окт 2014 12:04

сини богове написа:Тьй като темата е за късата памет, искам да внеса едно уточнение. Шесте поредни победи на червените (без да ги оспорвам) са реализирани в период с различен формат на първенството, или с други думи казано- играем по- често за по- кратко време. В по- добро състояние сте и печелите. Ако този формат съществуваше, когато направихме 9 поредни победи, то можеше да са 18.

Абсолютен факт, Не забравяй да споменеш и студа и снега онзи ден. Те бяха причина да победим,миналата година пък по същото време беше топло и слънчево, тогава те бяха виновни. Разбира се, че ще потърсите под вола теле. Вие сте миропомазани, вие сте о(т)борът на народа, трябва да съществуват "обективни" обяснения за тези поредни загуби.

Относно снежната топка в момента е толкова безобидна на фона на стабилното здраве на Стойчо, колкото щеше да бъде едно от най-грубите посегателства при положение, че имаше последващи здравословни проблеми. Линията е прекалено тънка, не омаловажавайте случилото се. При вас вече е рецидив и то само в рамките на един полусезон. Снежната топка не е причина за сурови наказания, а просто повод.

Върни се в “Левски”