Мнениеот ros » 28 окт 2014 19:16
Чета, чета и не мога да повярвам. Ще цитирам мнението на един журналист и ще поразсъждавам над написаното от него и на поредната "синя" деклация.
"Stanil Yotov
Абе, каква е тая работа с така наречената "симулация" на Стойчо Младенов и воплите от Герена? Значи, както се знае, аз на Стойчо хич не съм му фен, за което често пъти и тука се караме с привърженици на ЦСКА. Обаче има следните неща - първо, той дори като футболист не беше симулант, а камо ли като треньор, като изключим бръщолвенията за директиви др. Второ - с каква цел уж е симулирал? Ми ако е симулирал, по-логичното беше да се направи на припаднал, да каже че му се вие свят и не може да продължи мача, да го откарат в Пирогов, а на Левски да им изпраскат една служебна загуба с 0:3. Хитрец като Стойчо, ако ще симулира, ще го направи по този начин. Той обаче стана, свести се и си довърши мача. Нещо цялата конспирация хич не ми се връзва. От друга страна обаче ми се връзва много, че в момента Левски има нужда от някакъв външен враг. Да псуват него, а не Батков и Гонзо. И ето ви го врагът - Стойчо, който иска да вади Левски от "А" група! Толкова е плитка цялата история, че нямам думи направо."
Та ако се зачетете внимателно в написато и ако се замислите (ако можете де) над написаното ще се позасрамите... ама вие и това не можете! Колкото и да мразите Стойчо Младенов той продължи да води мача. Ако беше отказазъл - срещата просто приключваше в петата минута. Да вярно, пак с тройка за ЦСКА, но така сега е по-честно. Важното е да обърнете внимание на последните редове. Гледайки Стойчо забравяте, че онзи с мустака и онзи с шестицата за осми клас продължават да се гаврят с историята и настоящето на Левски. Ама нали вас това не ви интересува. Важното е 2 Х Тройчо да е лошия. Как и да е - Младенов няма да даде медицинското си на Дисциплинарната комисия. Това обаче няма да промени факта, че полицаите, които отнесоха първите удари при нахлуването също имат. Но дори и това да не е важно за Кучев, Мучев и Перучев фактите не се променят... Защото говорим "За късата памет", нали?
Та относно памет - След поредното, вече и аз не знам кое на брой, провинение за удар срещу длъжностно лице да продължаваш да настояваш, че някой друг има къса памет е толкова надло и плитко, че всички, които се връзват като удавник за сламка за декларацията просто ще потънат. Да - на предния мач имаше хвърлени факли по скамейката на Левски, но тогава ЦСКА изтърпя наложеното от ДК наказание - плати си глобата в размер на 15000 лева и от тогава не са констатирани случаи, които да приложат по-тежка санкция - реално лишаване от домакинство! Хвърлените предмети СА БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ, т.е. няма ударено длъжностно лице. За разлика от този случай обаче един оператор в Стара Загора, няколко полицаи в Ловеч и София и феновете от Дупница са реално пострадали. Та моля ви - опреснете си паметта
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН