За късата памет

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони Монтана
Контакти:

Re: За късата памет

Мнениеот Тони Монтана » 28 окт 2014 17:56

BRF написа:Ами ако вашето ръководство бяха мъже и веднага се бяха извинили на Шесторчо или Седморчо(както решиш) можеше и да няма такова изявление от нашето!Нормално е да си защитим НАПАДНАТИЯ треньор и даже бяха много меки!

Защо НАПАДНАТИЯ, а не ВЪРГАЛЯЩИЯ ? Нека наричаме нещата с истинските имена.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2014 17:59

Тони Монтана написа:
BRF написа:Ами ако вашето ръководство бяха мъже и веднага се бяха извинили на Шесторчо или Седморчо(както решиш) можеше и да няма такова изявление от нашето!Нормално е да си защитим НАПАДНАТИЯ треньор и даже бяха много меки!

Защо НАПАДНАТИЯ, а не ВЪРГАЛЯЩИЯ ? Нека наричаме нещата с истинските имена.

В смисъл,Шесторчо или Седморчо или просто Тройчо се въргаляше в снега и си играеше с него и някой от вашите реши да си поиграе с него на снежни топки :? !Пък той не разбра,че ви се играе?
Това ли са истинските имена?

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 28 окт 2014 18:22

Аз викам да върнем всички титли за нашата стогодишна история. Даваме ги на ЦСКА, даваме им и тези, спечелени преди 1948 г. Връщаме и историята, славата, успехите...
Другите отбори да се закрият от утре, да върнат всичко на ЦСКА. Лудогорец и те да си върнат историята. И Литекс, Локотата, и всички.
Даваме и националния отбор на ЦСКА. От утре няма първенство, ЦСКА ще играе само срещу ЦСКА.
Вие сте и историята, и времето, и животът, и големият взрив, и вселената, и всичко!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 28 окт 2014 18:39

teerr написа:Аз викам да върнем всички титли за нашата стогодишна история. Даваме ги на ЦСКА, даваме им и тези, спечелени преди 1948 г. Връщаме и историята, славата, успехите...
Другите отбори да се закрият от утре, да върнат всичко на ЦСКА. Лудогорец и те да си върнат историята. И Литекс, Локотата, и всички.
Даваме и националния отбор на ЦСКА. От утре няма първенство, ЦСКА ще играе само срещу ЦСКА.
Вие сте и историята, и времето, и животът, и големият взрив, и вселената, и всичко!

Можеш да раздаваш гащите и обувките си ако са твои.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 28 окт 2014 18:48

Еей нас колко време ни закриваха, вземаха лиценза, пращаха в А окръжна и т.н. Сега Стойчо казал един път, както е бил ядосан, да ви вадят от А група и вече голяма драма, голям рев. Е па хайде и вас малко да ви позакриват, да видите как е.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 28 окт 2014 18:55

Ало красноармейци , толкова сте неизвестни по света ,че потребителите в ЮТЮБ ви бъркат с отбора на свинята майка от Москва. :) [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RYaBP6FE4VI[/youtube]
Последна промяна от 727150 на 28 окт 2014 19:53, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

inivanov
Контакти:

Мнениеот inivanov » 28 окт 2014 19:02

CHAMP20N написа:
На въпрос дали трябва да се отнемат точки в подобни случаи, Домусчиев коментира: „Вижте, защо трябва да наказваме постоянно клубовете. Според мен и полицията трябва да си свърши работата и след това, и ние клубовете да намерим форма, да сложим съответните системи, които да разпознават хората с присъди за такива прояви“.

Не вярвах, че ще доживея да съм съгласен с Домуса.

И аз мислех същото, но след декларацията на ръководството, заставащо на страната на лумпените от синята публика, вече не съм убеден в това.
от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....

Потребителски аватар
julian_kondrad
Контакти:

Мнениеот julian_kondrad » 28 окт 2014 19:03

Това как ви се струва?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XTB5G2JUKwg[/youtube]

"Армейците" бяха лишени от домакинство за една среща и глобени с 4000 лв. за хвърлени предмети по служебни лица.
Освен това те ще трябва да заплатят и 2000 лв. за нанесените от агитката щети в сектор "Г".
http://www.webcafe.bg/id_1202365371
Няма недостатък в този живот,който да не може да бъде превърнат в преимущество.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 28 окт 2014 19:16

Чета, чета и не мога да повярвам. Ще цитирам мнението на един журналист и ще поразсъждавам над написаното от него и на поредната "синя" деклация.
"Stanil Yotov
Абе, каква е тая работа с така наречената "симулация" на Стойчо Младенов и воплите от Герена? Значи, както се знае, аз на Стойчо хич не съм му фен, за което често пъти и тука се караме с привърженици на ЦСКА. Обаче има следните неща - първо, той дори като футболист не беше симулант, а камо ли като треньор, като изключим бръщолвенията за директиви др. Второ - с каква цел уж е симулирал? Ми ако е симулирал, по-логичното беше да се направи на припаднал, да каже че му се вие свят и не може да продължи мача, да го откарат в Пирогов, а на Левски да им изпраскат една служебна загуба с 0:3. Хитрец като Стойчо, ако ще симулира, ще го направи по този начин. Той обаче стана, свести се и си довърши мача. Нещо цялата конспирация хич не ми се връзва. От друга страна обаче ми се връзва много, че в момента Левски има нужда от някакъв външен враг. Да псуват него, а не Батков и Гонзо. И ето ви го врагът - Стойчо, който иска да вади Левски от "А" група! Толкова е плитка цялата история, че нямам думи направо."

Та ако се зачетете внимателно в написато и ако се замислите (ако можете де) над написаното ще се позасрамите... ама вие и това не можете! Колкото и да мразите Стойчо Младенов той продължи да води мача. Ако беше отказазъл - срещата просто приключваше в петата минута. Да вярно, пак с тройка за ЦСКА, но така сега е по-честно. Важното е да обърнете внимание на последните редове. Гледайки Стойчо забравяте, че онзи с мустака и онзи с шестицата за осми клас продължават да се гаврят с историята и настоящето на Левски. Ама нали вас това не ви интересува. Важното е 2 Х Тройчо да е лошия. Как и да е - Младенов няма да даде медицинското си на Дисциплинарната комисия. Това обаче няма да промени факта, че полицаите, които отнесоха първите удари при нахлуването също имат. Но дори и това да не е важно за Кучев, Мучев и Перучев фактите не се променят... Защото говорим "За късата памет", нали?

Та относно памет - След поредното, вече и аз не знам кое на брой, провинение за удар срещу длъжностно лице да продължаваш да настояваш, че някой друг има къса памет е толкова надло и плитко, че всички, които се връзват като удавник за сламка за декларацията просто ще потънат. Да - на предния мач имаше хвърлени факли по скамейката на Левски, но тогава ЦСКА изтърпя наложеното от ДК наказание - плати си глобата в размер на 15000 лева и от тогава не са констатирани случаи, които да приложат по-тежка санкция - реално лишаване от домакинство! Хвърлените предмети СА БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ, т.е. няма ударено длъжностно лице. За разлика от този случай обаче един оператор в Стара Загора, няколко полицаи в Ловеч и София и феновете от Дупница са реално пострадали. Та моля ви - опреснете си паметта
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 28 окт 2014 20:33

ros написа:Чета, чета и не мога да повярвам. Ще цитирам мнението на един журналист и ще поразсъждавам над написаното от него и на поредната "синя" деклация.
"Stanil Yotov
Абе, каква е тая работа с така наречената "симулация" на Стойчо Младенов и воплите от Герена? Значи, както се знае, аз на Стойчо хич не съм му фен, за което често пъти и тука се караме с привърженици на ЦСКА. Обаче има следните неща - първо, той дори като футболист не беше симулант, а камо ли като треньор, като изключим бръщолвенията за директиви др. Второ - с каква цел уж е симулирал? Ми ако е симулирал, по-логичното беше да се направи на припаднал, да каже че му се вие свят и не може да продължи мача, да го откарат в Пирогов, а на Левски да им изпраскат една служебна загуба с 0:3. Хитрец като Стойчо, ако ще симулира, ще го направи по този начин. Той обаче стана, свести се и си довърши мача. Нещо цялата конспирация хич не ми се връзва. От друга страна обаче ми се връзва много, че в момента Левски има нужда от някакъв външен враг. Да псуват него, а не Батков и Гонзо. И ето ви го врагът - Стойчо, който иска да вади Левски от "А" група! Толкова е плитка цялата история, че нямам думи направо."

Та ако се зачетете внимателно в написато и ако се замислите (ако можете де) над написаното ще се позасрамите... ама вие и това не можете! Колкото и да мразите Стойчо Младенов той продължи да води мача. Ако беше отказазъл - срещата просто приключваше в петата минута. Да вярно, пак с тройка за ЦСКА, но така сега е по-честно. Важното е да обърнете внимание на последните редове. Гледайки Стойчо забравяте, че онзи с мустака и онзи с шестицата за осми клас продължават да се гаврят с историята и настоящето на Левски. Ама нали вас това не ви интересува. Важното е 2 Х Тройчо да е лошия. Как и да е - Младенов няма да даде медицинското си на Дисциплинарната комисия. Това обаче няма да промени факта, че полицаите, които отнесоха първите удари при нахлуването също имат. Но дори и това да не е важно за Кучев, Мучев и Перучев фактите не се променят... Защото говорим "За късата памет", нали?

Та относно памет - След поредното, вече и аз не знам кое на брой, провинение за удар срещу длъжностно лице да продължаваш да настояваш, че някой друг има къса памет е толкова надло и плитко, че всички, които се връзват като удавник за сламка за декларацията просто ще потънат. Да - на предния мач имаше хвърлени факли по скамейката на Левски, но тогава ЦСКА изтърпя наложеното от ДК наказание - плати си глобата в размер на 15000 лева и от тогава не са констатирани случаи, които да приложат по-тежка санкция - реално лишаване от домакинство! Хвърлените предмети СА БЕЗ ПОСЛЕДСТВИЯ, т.е. няма ударено длъжностно лице. За разлика от този случай обаче един оператор в Стара Загора, няколко полицаи в Ловеч и София и феновете от Дупница са реално пострадали. Та моля ви - опреснете си паметта

Какво знаеш ти,драги ТВ зрителю.Каквото са ти представили в медиите и дотам.Не се изказвай неподготвен.
Изображение

Върни се в “Левски”